marketingbureau
Jaagers BV
024-3010006
Kerkenbos 1309b Nijmegen 6546BG Gelderland Nederland

Onze kennis

Buckaroo

Buckaroo is een complete e-commerce betaaloplossing die eenvoudig geïntegreerd kan worden binnen je webwinkel of website. Alle grote Nederlandse betaalservices zijn aangesloten bij Buckaroo

contact

Buckaroo is een compleet betaalsysteem.

Buckaroo biedt tal van betaaloplossing en blinkt uit op het gebied van uitzonderlijke betalingen. Uiteraard ga je er vanuit dat er geen complicaties optreden bij het aanschaffen van een betaalprovider als je een webwinkel opstart. Dit kan echter altijd incidenteel gebeuren, hier heb je vrij weinig invloed op. 

buckarooUitzonderlijke betalingen zijn vaak tijdrovend en kosten je daarom relatief veel geld. Buckaroo heeft hier slimme oplossingen voor die je dit besparen. Met name op het gebied van onjuiste betalingen, retourzending, gedeelte betalingen, mislukte betalingen en terugbetalingen heeft Buckaroo een goede oplossing. 

Wil je gebruik maken van Buckaroo of weten of dit systeem geschikt is voor jouw webwinkel of website? Informeer dan naar de mogelijkheden en neem contact met ons op of laat je gegevens achter in de daarvoor bestemde ruimte. 

Jaagers integreert Buckaroo als betaalmethode in de website of webshop.