marketingbureau
Jaagers BV
024-3010006
Kerkenbos 1309b Nijmegen 6546BG Gelderland Nederland

Onze kennis

Magento

Jaagers is specialist in het ontwikkelen van een Magento webwinkel. Je wilt je producten aanbieden op het internet maar geen extra werk? De Magento webwinkel van Jaagers biedt uitkomst, informeer naar de mogelijkheden!

Contact

Het maximale uit je onderneming halen doe je met de software van Magento. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige Magento webwinkels. Het feit dat de webshop enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van Magento. Hierdoor krijg je een hoogwaardige webwinkel waar je relatief weinig extra administratieve handelingen bij dient te verrichten. De Magento webwinkel van Jaagers biedt vele voordelen en mogelijkheden. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Magento van Jaagers is de ideale basis voor een succesvolle webwinkel.

magento

Magento is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor hij enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die je in je webwinkel wilt verkopen kun je zelf beheren en bijhouden. Bij veel software programma’s moet je diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie. Dankzij Magento is dit beperkt tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor je aanzienlijk minder werk hebt met het beheren en toevoegen van je assortiment. Magento blinkt uit in zijn eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

 

 


Wij hebben een subwebsite voor Magento ontwikkeld met alle vragen en antwoorden en updates.

 Magento webwinkels ontwikkeld door Jaagers zijn uniek.

 

Nieuws van Meet Magento


Wij van Jaagers zijn ook aanwezig bij de Magento Hackathon.

 

Op 21 & 22 mei vindt de zesde Nederlandse Meet Magento plaats. Honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Leer meer over Marketing en Conversie, het koppelen van Magento met backend systemen, development, theming en Magento’s Enterprise en Community versies en laat je inspireren om nog veel meer uit je eigen Magento platform te halen!

 

Meer informatie en toegangsbewijzen op www.meet-magento.nl.