Magento ontwikkelaar

De ontwikkelaars van Proud Nerds zijn magento webshop experts. Stuk voor stuk hebben ze hun Magento certificaten en daarnaast mogen wij ons trots Professional partner noemen.

Bent u op zoek naar een professionele Magento ontwikkelaar? Jarenlang specialiseren wij ons in Magento webwinkels. Zo werken wij vanuit ons kantoor in Nijmegen met ons team aan de beste Magento webwinkels.

ONZE MAGENTO ONTWIKKELAARS STAAN VOOR U KLAAR

Proud Nerdsis de Magento ontwikkelaar voor al uw Magento projecten, maar waarom zou u eigenlijk voor Magento kiezen. Magento is het beste open source webwinkelsysteem wat op dit moment bestaat.

Sinds de lancering van de eerste versie in 2008 is Magento uitgegroeid tot het meeste gebruiksvriendelijke en uitgebreide webwinkelsysteem op de markt. Indien u voor een Magento webwinkel kiest bent u nu en in toekomst verzekerd van de beste techniek die er bestaat.

Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor u aanzienlijk minder werk hebt met het beheren van uw assortiment. Magento blinkt uit in eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Huur vandaag een Magento ontwikkelaar in

Ga in zee met de meest professionele en betrouwbare Magento ontwikkelaars van Nederland. RIFF.com staat voor u klaar en helpt u graag met uw projecten. Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Waarom een Magento ontwikkelaar van Proud Nerds?

Om te beginnen…
Het betekent dat ze echt, echt goed zijn in wat ze doen, en iemand anders dan zijzelf heeft het geverifieerd.

Magento ontwikkeling heeft een rigoureus certificeringsproces, ontworpen om alleen de beste van de beste ontwikkelaars de titel van Magento Certified te geven. Het maakt deze bekwame ontwikkelaars zo zeldzaam als een eenhoorn; maar hé, goed nieuws! Ze bestaan wel degelijk!

Een Magento onwikkelaar weet het.

Magento Ontwikkelaars die de assessments doorstaan en Magento Certified worden, hebben een aangeboren begrip van het platform en zijn functionaliteit. Codering binnen het platform is voor hen als het ware een tweede natuur; dit stelt hen in staat om de code van een site te zien, en relatief snel een oplossing of middel tot upgraden en verbeteren te herkennen. Er wordt minder tijd verspild omdat ze zoveel meer op de hoogte zijn van de ins en outs van Magento – die overigens vrijwel onbegrensd zijn.

Grenzeloos zegt u?
Omdat Magento o.a. open source is, is het oneindig veel complexer dan andere vergelijkbare platformen, en het certificeringsproces test niet alleen de mogelijkheden, maar biedt ook een structuur voor het navigeren en het oplossen van problemen die uw gemiddelde ontwikkelaar waarschijnlijk niet zal hebben.

Magento Ontwikkelaar

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!