“Jaagers is specialist in het ontwikkelen van een Magento webwinkel. U wilt uw producten aanbieden op het internet maar geen extra werk? De e-Commerce oplossingen van Jaagers bieden uitkomst, informeer naar de mogelijkheden!”

magento

Gebruiksvriendelijkheid van MAGENTO

Magento is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet men diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het hart van de MAGENTO webshop

Het maximale uit uw onderneming halen doet u met onze e-Commerce oplossingen. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. Het feit dat de webshop enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van Magento.

Hierdoor krijgt u een hoogwaardige webwinkel waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. Onze webwinkels nieden vele voordelen en mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor u aanzienlijk minder werk hebt met het beheren van uw assortiment. Het e-Commerce programma blinkt uit in eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Exact koppeling

Met de Magento & Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen Magento en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en worden de werkstromen efficiënter afgehandeld.

>>Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling

SAP koppeling

Integratie van Magento e-Commerce en SAP Business One door Jaagers om uw e-commerce website krachtiger te maken en het beheren van het online winkelwagentje te vergemakkelijken.

>>Bekijk de Magento & SAP Business One koppeling

Navision koppeling

Dynamics NAV + Magento integratie oplossing. Beheer alle webshop data door onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen met Magento. Een webshop ontwikkelt u samen met Jaagers.

>>Bekijk de Magento & Navision koppeling

Akeneo koppeling

Een Product Information Management is een tool die het centraliseren en harmoniseren van technische en marketing informatie van de catalogus en producten eenvoudiger maakt.

>>Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

Unit 4 koppeling

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een Magento webwinkel biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data die in Unit4 aanwezig zijn. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen.

>>Bekijk de Magento & Unit4 koppeling

M3 Lawson koppeling

Uw business intelligence M3 Lawson koppelen aan Magento. De processen van dit EHP systeeem met de bijbehorende werkwijze van uw organisatie kunnen naadloos geïmplementeerd worden.

 

Infor koppeling

Uw webshop omgeving gekoppeld hebben aan uw ERP pakket INFOR. Wij hebben uitgebreide ervaring met het koppelen aan dit systeem.

SEO magento

Neem contact op over Magento

magento bellen


Voordelen van Magento

Magento heeft vele voordelen ten opzichte van andere webshop software. Het is daarom ook niet raar dat veel bedrijven in de e-commmerce kiezen voor deze software.

Open-source

Magento is open-source software, wat inhoudt dat de broncode van Magento voor iedereen beschikbaar is. Dit webwinkelpakket is gratis en er zijn veel goede extensies te vinden. Een enorme achterban zorgt voor een continue stroom van nieuwe ontwikkelingen en support.

Jaagers, de Magento specialist

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen Magento. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gezamenlijk weten wij wat de Klant wil

magento-silver-solution-partner

Van Magento webshops weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van Jaagers.

“Wat woorden van onze partners”

Teije bakker

Teije Bakker
Triview

Gezamenlijk met Jaagers van onze businesscases tot uitvoering. Producten en diensten die zich onderscheiden van de Markt. Met het creatieve en oplossende denkvermogen van Jaagers hebben we een langdurige relatie ontwikkeld.