Jaagers is specialist in het ontwikkelen van een Magento webwinkel. Je wilt je producten aanbieden op het internet maar geen extra werk? De Magento webwinkel van Jaagers biedt uitkomst, informeer naar de mogelijkheden!

Gebruiksvriendelijkheid van Magento

Magento is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor hij enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die je in je webwinkel wilt verkopen kun je zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet je diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het hart van de Magento Webshop

Het maximale uit je onderneming halen doe je met de software van Magento. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige Magento webwinkels. Het feit dat de webshop enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van Magento.

Hierdoor krijg je een hoogwaardige webwinkel waar je relatief weinig extra administratieve handelingen bij dient te verrichten. De Magento webwinkel van Jaagers biedt vele voordelen en mogelijkheden. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk onze Magento koppelingen

Exact

Met de Magento & Exact Globe koppeling wissel je automatisch gegevens uit tussen Magento en Exact Globe. Hierdoor hoef je geen dubbel werk meer te verrichten en worden de werkstromen efficiënter afgehandeld. >>Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling

SAP b1I

Integratie van Magento e-commerce en SAP Business One door Jaagers om jouw e-commerce website krachtiger te maken en het beheren van de online winkelwagentje te vergemakkelijken. >>Bekijk de Magento & SAP Business One koppeling

Didata

E-commerce hoort tegenwoordig voor veel bedrijven ook bij de belangrijkste activiteiten en om deze transitie zo makkelijk mogelijk te maken heeft Didata, in samenwerking met Jaagers BV een koppeling ontwikkeld tussen de ERP software en het toonaangevende e-commerce pakket Magento. >>Bekijk de Magento & Didata koppeling

Navision

Dynamics NAV + Magento integratie oplossing. Beheer alle webshop data door onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen met Magento. Een webshop ontwikkel je samen met Jaagers. >>Bekijk de Magento & Navision koppeling

Akaneo

Een Product Information Management is een tool die het centraliseren en harminoseren van technische en marketing informatie van de catalogus en producten eenvoudiger maakt. >>Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

UNIT4

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een Magento webwinkel biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data welke in Unit4 aanwezig is. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen. >>Bekijk de Magento & Unit4 koppeling

Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor je aanzienlijk minder werk hebt met het beheren en toevoegen van je assortiment. Magento blinkt uit in zijn eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Voordelen van Magento

Magento heeft vele voordelen ten opzichte van andere webshop software. Het is daarom ook niet raar dat veel bedrijven in de e-commmerce kiezen voor deze software.

Open-source

Magento is open-source software, wat inhoudt dat de broncode van Magento voor iedereen beschikbaar is. Daarom is Magento gratis en zijn er zo veel goede extensies te vinden. Een enorme achterban zorgt voor een continue stroom van nieuwe ontwikkelingen en support.

Jaagers de Magento specialist

Onze specialisten gaan met je in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van jouw onderneming. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen Magento. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om je wensen kenbaar te maken, wij zullen meedenken naar een passende oplossing of een mogelijk alternatief mocht je wens niet haalbaar zijn. Heb je interesse in een oriënterend gesprek of wil je meer informatie krijgen over de mogelijkheden van Magento, laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op voor Magento


Een greep uit onze Magento klanten