Jaagers is specialist in het ontwikkelen van een Magento webwinkel. U wilt uw producten aanbieden op het internet maar geen extra werk? De Magento webwinkel van Jaagers biedt uitkomst, informeer naar de mogelijkheden!

dsp magento

Gebruiksvriendelijkheid van Magento

Magento is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet men diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het hart van de Magento Webshop

Het maximale uit uw onderneming halen doet u met de software van Magento. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige Magento webwinkels. Het feit dat de webshop enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van Magento.

Hierdoor krijgt u een hoogwaardige webwinkel waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. De Magento webwinkel van Jaagers biedt vele voordelen en mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bekijk onze Magento koppelingen

Exact

Met de Magento & Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen Magento en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en worden de werkstromen efficiënter afgehandeld. >>Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling

SAP b1I

Integratie van Magento e-Commerce en SAP Business One door Jaagers om uw e-commerce website krachtiger te maken en het beheren van het online winkelwagentje te vergemakkelijken. >>Bekijk de Magento & SAP Business One koppeling

Navision

Dynamics NAV + Magento integratie oplossing. Beheer alle webshop data door onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen met Magento. Een webshop ontwikkelt u samen met Jaagers. >>Bekijk de Magento & Navision koppeling

Akaneo

Een Product Information Management is een tool die het centraliseren en harmoniseren van technische en marketing informatie van de catalogus en producten eenvoudiger maakt. >>Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

UNIT4

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een Magento webwinkel biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data die in Unit4 aanwezig zijn. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen. >>Bekijk de Magento & Unit4 koppeling

Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor u aanzienlijk minder werk hebt met het beheren van uw assortiment. Magento blinkt uit in eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Voordelen van Magento

Magento heeft vele voordelen ten opzichte van andere webshop software. Het is daarom ook niet raar dat veel bedrijven in de e-commmerce kiezen voor deze software.

Open-source

Magento is open-source software, wat inhoudt dat de broncode van Magento voor iedereen beschikbaar is. Magento is gratis en er zijn veel goede extensies te vinden. Een enorme achterban zorgt voor een continue stroom van nieuwe ontwikkelingen en support.

Jaagers, de Magento specialist

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen Magento. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden van Magento, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op voor Magento

magento bellen


Een greep uit onze Magento klanten