Jaagers is specialist in het ontwikkelen van een Magento webshop. Je wilt je producten aanbieden op het internet maar geen extra werk? De Magento webshop van Jaagers biedt uitkomst, informeer naar de mogelijkheden!

Magento Webshop

Het maximale uit je onderneming halen doe je met de software van Magento. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige Magento webshops. Het feit dat de webshop enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van Magento.

Hierdoor krijg je een hoogwaardige webshop waar je relatief weinig extra administratieve handelingen bij dient te verrichten. De Magento webshop van Jaagers biedt vele voordelen en mogelijkheden. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gebruiksvriendelijkheid van Magento

Magento is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor hij enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die je in je webshop wilt verkopen kun je zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet je diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webshop te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Exact

Met de Magento &Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen Magento en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en worden uw werkstromen efficiënter afgehandeld.
Exact koppeling magento

SAP b1I

Integratie van Magento e-commerce en SAP Business One door Jaagers om uw e-commercewebsite krachtiger te maken en het beheren van uw online winkelwagentje te vergemakkelijken.
SAP koppeling Magento

Didata

E-commerce hoort tegenwoordig voor veel bedrijven ook bij de belangrijkste activiteiten en om deze transitie zo makkelijk mogelijk te maken heeft Didata, in samenwerking met Jaagers BV een koppeling ontwikkeld tussen de ERP software en het toonaangevende e-commerce pakket “Magento”.
Didata koppeling Magento

Akaneo

Een Product Information Management (ook wel bekend als PIM, PCM of Producten MDM) is een tool die handelaren te centraliserenen harmoniseren van alle technische en marketinginformatievan hun catalogi en producten helpen.
Akeneo koppeling Magento

Navision

Dynamics NAV + Magento integratie oplossing, beheer al uw webshop data …onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen met Magento webshop ontwikkel je samen met Jaagers.
Navision koppeling Magento

Unit4

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een Magento webshop biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data welke in Unit4 aanwezig is. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen.
Unit4 koppeling Magento


Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor je aanzienlijk minder werk hebt met het beheren en toevoegen van je assortiment. Magento blinkt uit in zijn eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Contact over Magento

Voordelen van Magento

Voordelen van Magento

Dankzij Magento is dit beperkt tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor je aanzienlijk minder werk hebt met het beheren en toevoegen van je assortiment. Magento blinkt uit in zijn eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Open-source

Dankzij Magento is dit beperkt tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor je aanzienlijk minder werk hebt met het beheren en toevoegen van je assortiment. Magento blinkt uit in zijn eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Jaagers de Magento specialisten

Onze specialisten gaan met je in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van jouw onderneming. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen Magento. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om je wensen kenbaar te maken, wij zullen meedenken naar een passende oplossing of een mogelijk alternatief mocht je wens niet haalbaar zijn. Heb je interesse in een oriënterend gesprek of wil je meer informatie krijgen over de mogelijkheden van Magento, laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Crm koppelingen met Magento

Magento van Jaagers is de ideale basis voor een succesvolle webshop.Contact over een Magento webshop