MAGENTO COMMERCE
VOOR WIE ZIJN E-COMMERCE PLATFORM SERIEUS NEEMT

MAGENTO COMMERCE ZORGT VOOR EEN HOGERE CONVERSIE.

Zal ik kiezen voor Magento Commerce of toch maar bij de Community edition blijven? Loopt u daar al een tijd over te piekeren? Dan legt PROUD NEXT u nu kort uit wat de voordelen, verschillen én de serieuze overwegingen zijn om voor Magento Commerce te kiezen.

e weten allemaal dat een langzame e-commerce platform dodelijk kan zijn voor uw conversie. Dit e-commerce programma staat als een huis. Heeft u een (onverwachte) piek in uw bezoekersaantallen of zijn er net veel producten tegelijk toegevoegd aan uw shop? Voor Enterprise geen probleem! Grote bezoekersstromen, een grote hoeveelheid orders of transacties worden door Enterprise allemaal verwerkt, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de snelheid in uw shop.

 

Pon Bike Magento 1 1024x800

Laat je inspireren

Magento Commerce specialisten van Proud Nerds deinsen niet terug voor een uitdaging

Dat wij voor mooie oplossingen gaan is al wel duidelijk. Van configuratoren, webshops met 7 miljoen producten tot aan complete B2b oplossingen voor multinationals.

Ook weten wij de weg te bewandelen tot aan compleet geavanceerde login gegevens met data zoals persoonlijke patiënten dossiers.

Geen uitdaging is ons te groot.

Magento Ontwikkelaar

MAGENTO COMMERCE FAQ

MAGENTO COMMERCE

Magento Commerce is er als uw e-commerce platform-inspanningen serieuze vormen begint aan te nemen. De Community edition biedt in de basis voor een gratis platform mooie mogelijkheden. Maar wie een stapje verder wil en groter durft te dromen en denken, komt al snel uit bij Enterprise van Magento.

WANNEER MAGENTO COMMERCE

Wij adviseren onze klanten te kiezen voor Enterprise zodra zij boven bepaalde bezoekers- en productaantallen uitkomen. Het biedt u extra zekerheid om mee te beginnen. Magento Commerce kent een ongekende set met mogelijkheden met uitzonderlijke service en flexibiliteit. De prijs ligt dan toch beduidend lager dan bij de vele concurrerende platformen.

MAGENTO EN PROUD NERDS: PARTNERSCHAP

Als Magento zo compleet is, waar heeft u ons dan voor nodig? PROUD NERDS en Magento zijn een goed verbond. PROUD NERDS is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. De producten van Magento passen daarbij. Net als Magento zijn wij in staat om onze klanten zo flexibel mogelijk te helpen met flexibele oplossingen. PROUD NERDS is een specialist in het ontwikkelen van Magento e-commerce platforms, we doen niet anders. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook.

Wij helpen u in de eerste plaats om alle relevante mogelijkheden van Magento te benutten. In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. Voor de overige 30% heeft PROUD NERDS de oplossingen in huis. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op bestaande pakketten. Techniek heeft uitleg en visie nodig. Waarom hebben we gedaan wat we gedaan hebben? Dat antwoord geven we u.

MAGENTO ENTERPRISE IS INTERESSANT ALS U:

 • ten minste 50.000 producten in uw e-commerce platform heeft
 • meer dan 500 bestellingen per maand binnenkrijgt
 • elke maand zeker 600.000 bezoekers heeft in uw webshop
 • minimaal € 500.000,- omzet draait
 • met support vanuit Magento via een SLA zekerheid heeft
Maxresdefault 1

Waarom Magento Commerce

Magento Open Source is een geweldige optie voor eCommerce-ondernemers die hun shop willen kunnen aanpassen, maar het is niet altijd de beste keuze.
Magento Commerce is de gehoste versie van Magento Open Source, waarmee u een all-in-one, cloud-based oplossing kunt implementeren, gebaseerd op het krachtige Magento Commerce platform. Het gebruik van Magento Commerce helpt het proces van het ontwerpen en lanceren van een nieuwe eCommerce website te vereenvoudigen.
Weet u niet zeker welke optie voor u geschikt is? In De volgende punten bekijken we een aantal redenen waarom wellicht Magento Commerce een betere keuze kan zijn dan Magento Open Source.

1. Standaard B2B-functionaliteit

Als u B2B-klanten heeft, zou het verstandig kunnen zijn om Magento Commerce te gebruiken. In tegenstelling tot Open Source, wordt Commerce geleverd met een krachtige, native B2B-suite met een diepe stapel functies:

 • Aangepaste prijzen & catalogus
 • Verkoop onder voorwaarden en met kredietlimieten
 • Snelle bestelling door SKU of CSV upload.
 • Deel en bewerk de winkelwagen met andere kopers in het bedrijf.
 • Gestroomlijnd offertebeheer en prijsonderhandeling.Terwijl veel bedrijven de potentiële voordelen van een B2B eCommerce website negeren, blijft de verkoop groeien en wordt voorspeld dat deze in 2021 € 1,2 biljoen zal bedragen. Het beste van alles is dat u met Magento Commerce zowel uw B2B als B2C shops kunt beheren met één Magento exemplaar.

2. Vereenvoudigde PCI-compliance en beveiliging

Als uw webshop creditcardtransacties van welke aard dan ook accepteert, moet u zich houden aan de PCI-standaarden voor gegevensbeveiliging en -opslag.

Op Magento Open Source bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw backend en de integratie van een betalingsverwerker. Dat zet u op scherp als het gaat om PCI-standaarden te implementeren en ervoor te zorgen dat uw website de gegevens van uw klant beschermt.

U bent ook verantwoordelijk voor het onderhouden van uw eigen firewalls en voorzorgsmaatregelen voor gegevensbeveiliging, en ervoor te zorgen dat de gegevens van uw klant niet worden gestolen.Zoals u zich kunt voorstellen, is dat een heleboel werk.

En als u niet beschikt over een team van gekwalificeerde webontwikkelaars van bijv. Proud Nerds, die u helpen bij het opzetten van de juiste infrastructuur, kan uw winkel kwetsbaar zijn voor gegevensdiefstal en -hacking.
Daarom is Magento Commerce een betere keuze als u de voorkeur geeft aan een alles-in-één oplossing voor PCI-compliance en webbeveiliging:

 • Automatische PCI-compliance met krachtige, cloud-hosted servers.
 • Geavanceerde bescherming tegen hacks en DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen.
 • De Fastly Web Application Firewall (WAF), die bescherming biedt tegen veelvoorkomende vectoren zoals injectie, HTTP-protocolschendingen en cross-site scripting.

Uw site zal draaien op versleutelde, krachtige enterprise-grade servers, en worden geoptimaliseerd voor Magento – zonder dat u het legwerk hoeft te doen van het opzetten van een PCI-compliant database of jezelf blootstelt aan juridische risico’s als gevolg van het per ongeluk niet naleven van de regels of gegevensdiefstal.

3. Betere Content Management en Tools voor het maken van pagina’s

Als u van plan bent om uw website zelf te beheren, is Magento Commerce uw beste optie.
Terwijl iedereen een Magento website kan updaten en veranderen met een beetje onderzoek en kennis, is dat nog makkelijker met Magento Commerce. Er zijn drie zeer nuttige tools die komen met de Magento Commerce die het maken en updaten van content makkelijker dan ooit maken:

Pagina bouwer

Met Page Builder kunt u pagina’s maken in enkele minuten… zonder een enkele regel code.

 • Voeg nieuwe webpagina’s, inhoud of cataloguspagina’s toe.
 • Contentblokken toevoegen/verwijderen van bestaande webpagina’s.
 • En nog veel meer, allemaal met een eenvoudige drag-and-drop interface.
 • Page Builder stelt u in staat om snel een inhoudelijke ervaring te creëren die de betrokkenheid en loyaliteit van klanten stimuleert.

Visual Merchandiser

Voorbij zijn de dagen van urenlang handmatig sorteren van producten met een nummersysteem.

Met Visual Merchandiser kunt u uw producten visueel sorteren. U hoeft alleen maar uw producten te slepen en neer te zetten zoals u wilt dat ze op de pagina verschijnen. Producten worden in Visual Merchandiser precies zo weergegeven als uw klanten ze aan de voorkant zien. Wat u ziet, is wat de klant ziet. Sorteren duurt nu minuten.

Content Staging en Preview

Maak eenvoudig inhoudelijke en promotionele updates aan, bekijk ze vooraf en plan ze in – zonder de IT erbij te betrekken. Updates worden automatisch gepubliceerd en verwijderd op geplande tijdstippen, zodat u het kunt “instellen en vergeten”.
U kunt uw site, met alle toekomstige inhoudsupdates, in realtime bekijken. De hele weg door de kassa om te bevestigen dat alle promoties werken zoals verwacht. Het is net als het surfen op uw website precies zoals het zou lijken en functioneren op een toekomstige datum.

U weet bijvoorbeeld dat u een kerstverkoop gaat houden met een aangepaste homepage en banners. Nou, u kunt het maken, plannen en surfen op de site in mei EXACTLY zoals het zal verschijnen wanneer uw promotie wordt gelanceerd.

4. Snellere inzet van de website

Doordat Magento Commerce u en uw ontwikkelteam voorziet van een geoptimaliseerde, volledig compatibele server en een alles-in-een, beheerd en geautomatiseerd hosting platform, kunt u uw website sneller ontwikkelen en implementeren.
Zo zijn er geen systeembeheerders nodig, omdat alle databases en web/caching servers automatisch kunnen worden ingezet.
Dit helpt u niet alleen om uw website sneller te implementeren, het helpt u ook om de kosten onder controle te houden terwijl u uw eCommerce winkel ontwikkelt.

5. Heeft Magento Commerce super snelle prestaties?

De prestaties van uw Magento website zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren, waaronder:

 • De kwaliteit van uw hostingprovider.
 • Als u een Content Delivery Network (CDN) heeft.
 • Optimalisatie van uw website.

Langzame websites verliezen omzet – 57% van de klanten verlaat een website die meer dan 3 seconden nodig heeft om te laden – dus het is belangrijk om uw Magento website te optimaliseren voor de snelheid.

Met Magento Commerce gebeurt dit automatisch. De cloud servers zijn geoptimaliseerd voor Magento installaties, en een wereldwijde CDN zorgt ervoor dat de inhoud wordt geserveerd aan uw klanten vanaf de dichtstbijzijnde server – wat zorgt voor snelle laadtijden.

U krijgt ook toegang tot een gespecialiseerde suite van performance monitoring tools, waarmee u de prestaties van uw website kunt beoordelen en verbeterpunten kunt vinden – waardoor de snelheid nog verder wordt verhoogd.

Welke Magento-versie is geschikt voor u?

Dat is een goede vraag.

Als u net begint met een paar producten, geen complexe functionaliteit of maatwerk heeft, is Magento Open Source een goed uitgangspunt. Het is een gratis, open source platform dat u goed van dienst kan zijn.
Echter, als u al online bent en op zoek bent om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen, kan de rijke functieset van Magento Commerce u helpen om daar te komen.

Als u nog steeds niet zeker bent, neem dan contact met ons op en we bespreken graag uw opties. Wij kunnen u helpen de voor- en nadelen van elke versie te begrijpen en te beslissen welke voor u geschikt is.
Want het bouwen van een eCommerce website is een grote investering. En u wilt het goed doen.

Magento Ontwikkelaar
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!