MAGENTO APP
ITS ALL ABOUT FULL EXPERIENCE

PROUD NERDS MAAKT HET SAMEN MOGELIJK OM VOOR IEDERE WEBWINKELIER EEN PRACHTIGE M-COMMERCE APP IN EIGEN HUISSTIJL TE HEBBEN.

APP ONTWIKKELAAR EN MAGENTO SPECIALIST

M-commerce is aan het exploderen, en Apps spelen een sleutelrol met een conversie die 3,7x zo hoog is als mobiele websites.

Binnen deze oplossing wordt er gebruik gemaakt van een SaaS-model: Voor een laag maandelijks abonnements tarief krijgt u een volledig functionele m-commerce App in uw eigen huisstijl, en bent u bovendien verzekerd van de allernieuwste functionaliteiten, zodra deze beschikbaar komen.

Tot voor kort waren m-commerce Apps echter onbereikbaar voor veel webwinkels, vanwege de hoge ontwikkel-kosten, vanaf €20,000 per platform. Wij breken deze markt nu open met ons aanbod van mooie Apps met rijke functionaliteiten, in combinatie met een abonnement model met lage maandelijkse kosten. De Magento App is de makkelijke en betaalbare manier voor Magento webwinkels om hun eigen prachtige m-commerce App te lanceren. Honderden webwinkels in Nederland en het buitenland maken al gebruik van deze toepassing.

Quinny Configurator 1024x512

Redenen om na te denken over een Magento App.

CONSUMER LOVES APP

80% van de mobiele traffic komt van Apps, tegenover 20% van de mobiele websites

HOGERE CONVERSIE

Apps hebben een conversie die 3,7x zo hoog is als mobiele websites (Criteo, 2015)

BETERE GEBRUIKSERVARING

Een App biedt de meest optimale mobiele gebruikservaring, klanten waarderen jouw bedrijf beter als je een App

PUSHBERICHTEN

Directe pushberichten zijn een effectief marketingkanaal

SNELHEID

Een App laadt sneller, doordat veel content al op je device staat. Bovendien heeft je koper overal en altijd toegang tot de content, ongeacht de kwaliteit van zijn internetverbinding

Magento App
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!