15 veel voorkomende Magento-problemen en hoe u deze kunt oplossen


Over het algemeen zijn hoge prestaties een van de meest essentiële punten van Magento 2. Als u echter merkt dat de snelheid van uw Magento-site laag is, let dan op deze 4 punten om de Magento 2-winkel te versnellen:

Update de nieuwste Magento-versie

Het regelmatig updaten van de Magento-versie is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om Magento 2 te versnellen. Telkens wanneer Magento een nieuwe update uitbrengt, verbeteren ze vaak de prestaties dramatisch, repareren ze Magento-bugs en verbeteren ze de patchbeveiliging.

Optimaliseer Javascript en CSS

Javascript en CSS zijn andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw Magento 2 langzamer gaat werken, vooral als u Magento POS in de frontend gebruikt. Misschien heeft u bijvoorbeeld enkele extensies geïnstalleerd die de server niet nodig hebben. Hierdoor voeren zij acties uit die overbelasting en traagheid van de Magento 2 backend veroorzaken. Bovendien kunt u het aantal Javascript- en CSS-bestanden verminderen door ze samen te voegen tot één gecomprimeerd bestand. Van daaruit verwijdert het regeleinden en creëert het een doorlopende tekstregel. Als u echter niet over voldoende vaardigheden en ervaring beschikt om het zelf te doen, overweeg dan om Magento-optimalisatieservices te gebruiken om advies van experts te krijgen.

Schakel verniscache in

Varnish Cache is een open source-versneller. Het vermindert het netwerkbandbreedteverbruik voor toekomstige gelijkwaardige verzoeken en optimaliseert daardoor de responstijden. Daarom resulteert het inschakelen van Varnish Cache in snellere laadtijden. Van daaruit kunt u eenvoudig de verbetering in de snelheid van uw Magento 2-site zien.

Gebruik de Magento-compilatiefunctie

Wanneer u Magento-compilatie inschakelt, kunnen de laadprestaties van pagina's met 25-50% toenemen. Om deze functie in te schakelen: Stap 1: Ga vanuit Magento Admin naar Systeem > Tools > Compilatie Stap 2: Klik vervolgens op Compilatieproces uitvoeren Stap 3: Klik op Opslaan om te voltooien

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!