5 manieren om Magento from scratch te leren (zonder codeervaardigheden)


430b619eb19206c444cd10066ba0b6504af705ea Magentotraining2

Ben je op zoek naar hoe je Magento helemaal opnieuw kunt leren en heb je geen codeervaardigheid? Wil je Magento leren om je nettowaarde op de arbeidsmarkt te vergroten of om je een nieuwe vaardigheid te leren waarmee je je baan van 9 tot 5 kunt opzeggen en een potentiële Magento Developer-carrière kunt beginnen? Wat je redenen ook zijn om Magento te willen leren, dit artikel geeft je alles wat je nodig hebt om je droom waar te maken. Maar laten we eerst Magento leren kennen. De e-commercesector in de Verenigde Staten zal naar verwachting $ 461 miljard bereiken, tegenover 409 miljard in 2017. Weet u dat ongeveer 20.569 websites er gebruik van maken? De vraag naar Magento-ontwikkelingsdiensten neemt zelfs toe. De meeste populaire merken zijn er dol op vanwege de flexibiliteit en schaalbaarheid. Wat betekent dat voor jou? Het betekent dat het leren van Magento een breed scala aan mogelijkheden voor je zal openen. Ben je klaar om te beginnen? Oké, laten we beginnen. Hieronder staan ​​5 manieren om Magento 2 helemaal opnieuw te leren.

1. Leer hoe Magento werkt

Magento Works

Het eerste dat u moet leren, is weten hoe Magento werkt. Magento is een e-commerce platform dat is gebouwd op de open source-technologie. Het heeft een gratis versie en een commerce cloud-oplossing. Het heeft duizenden extensies voor het verbeteren van de functionaliteiten en aanpassingen van een online winkel. Er zijn veel sjablonen en thema’s die u kunt gebruiken om het aan te passen. Ongeacht de grootte van het bedrijf, Magento kan het aan. Het kan tot 500.000 producten op een enkele e-commerce website ondersteunen. Het kan tot 100.000 bestellingen per uur verwerken. Omdat het flexibel, schaalbaar en aanpasbaar is, is het gemakkelijk te gebruiken bij het bouwen van een online winkel. Het winkelwagentje is eenvoudig, waardoor er tot 50 betalingsgateway-integraties mogelijk zijn. Klantervaring op Magento is top. Het heeft dynamische zoekfuncties waarmee klanten producten in een e-commerce winkel kunnen zoeken en filteren.

2. Leer basisprogrammeertalen

Programming

Nu je weet hoe Magento werkt, is het tijd om programmeertalen zoals HTML, CSS, PHP, XML en JavaScript te leren. Dit zijn de Lingua Franca van Magento. U moet weten hoe u HTML moet gebruiken voor het ontwikkelen van de front-end of het aanpassen van de gebruikersinterface aan de clientzijde. HTML en CSS zijn te vinden in sjabloonbestanden, u hebt ze nodig voor het implementeren van thema’s. U hebt een behoorlijke kennis van PHP nodig om taken uit te voeren, zoals het herhalen van reeksen producten. XML is nodig om lay-outs te wijzigen en te bewerken om te specificeren hoe pagina’s worden weergegeven. Als je XHTML eenmaal onder de knie hebt, is het gebruik van XML een fluitje van een cent. JavaScript is handig voor de frontend.

3. Volg Magento trainingen

Magento Training1

Trainingscursussen zijn vereist om uw voortgang bij het leren van Magento snel bij te houden. Dit zal je helpen om direct te leren van Magento-ontwikkelaars die enorme ervaring hebben opgedaan in Magento-ontwikkeling. Een van die plaatsen waar u zich kunt inschrijven om Magento 2-trainingen te volgen, is bij Max Pronko. Max Pronko is een van de meest toonaangevende Magento-ontwikkelaars. Hij heeft enorme ervaringen (portfolio van banen) om te laten zien. Hij heeft een training van 27 tot 28 februari in Londen. De cursus gaat over Magento 2 Architectuuroverzicht en hands-on praktische ontwikkelvaardigheden. Je wilt het niet missen. Er is ook een online cursus over het bouwen van betalingsintegraties in Magento 2. Hij heeft veel ervaring met het bouwen van betalingsuitbreidingen. Hij bouwde Realex-betaling, Elavon-betaling, PagSeguro-betaling, Converge-betaling enz. Bekijk de cursussen en neem ook contact op als je vragen hebt.

4. Bekijk Magento DevChannel op YouTube

Maxp 1

Magento Devchannel is een YouTube-videokanaal van Max Pronko. Het is een platform waar je Magento 2 gratis kunt leren. Er zijn verschillende video’s op het kanaal, zoals Watch en abonneer je ook om op de hoogte te worden gehouden van toekomstige video’s.

5. Lees Magento-gerelateerde blogs en bronnen

Naarmate je Magento leert kennen, moet je blogs en bronnen van topexperts in de niche volgen en lezen. Hierdoor vergroot je je kennis van Magento en maak je kennis met nieuwe trends en de nieuwste functionaliteiten om je Magento ontwikkelvaardigheden te verbeteren. Max Pronko beheert Magento Tech Digest. Een wekelijkse publicatie over Magento 2 development tutorials, het laatste nieuws en best practices. Maak er een gewoonte van om altijd even te kijken.
Magentotechdigest42dec24 31 2018maxpronko
U kunt ook op Magento.com kijken voor blogartikelen, bijdragen en andere bronnen over Magento 2.

Conclusie

Natuurlijk weet je nu hoe je Magento helemaal opnieuw kunt leren zonder codeervaardigheid. Het is tijd om het geleerde in praktijk te brengen. Dus schrijf je in voor de training, bekijk de YouTube-video’s en lees topblogs over Magento-ontwikkeling. Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail op info@pronkoconsulting.com.

Max Pronk

Max Pronk

Als een van de beroemdste ontwikkelaars op een markt en in de Magento-community, lanceerde hij in 2017 Magento 2-blog, Magento DevChannel – YouTube-kanaal waar hij zijn kennis, ervaring en de best practices in de Magento-archivering deelt.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!