FX Magento Commerce

Mindblowing Shopping experiences

1

SEO voor e-Commerce

e-Commerce optimalisation voor seo / Dec 12, 2019 

Onze Events

2

Headless Commerce

Headless voor jouw organisatie / Jan 6, 2020

3

Gepersonaliseerde Commerce

Configurators en Commerce
/ Feb 12, 2020

Wij zijn Proud Nerds

Please to meet you, wij zijn Proud Nerds. Proud to be nerds. We zien ‘nerd’ als een geuzennaam voor onze digital savvy superhelden die in het hart van Zuid-Oost Nederland (Nijmegen) alles maar dan ook alles weten van de nieuwste technieken op het gebied van e-commerce, Magento, applicaties, PHP, tools, user experience, user interface design, configurators en ga zo maar door. Zo maken ze samen de snelste check-out flows, maken ze het je klant makkelijker of zelfs overbodig om in te loggen en zorgen ze dat je klant door slimme navigatietrucjes ook ónderaan de pagina komt. Als jij dat wilt natuurlijk.

Bekijk wat van onze cases

Wij laten graag zien waar we ontzettend goed in zijn.

PROUD COMMERCE WALL

Webshops? Onder andere!

We zeggen bewust niet meer zo expliciet: we bouwen (Magento)-webshops. Dat doen we wel, maar het is maar zo’n klein onderdeel. We doen nog zoveel meer. Je zou ons een een digital agency kunnen noemen. We maken inderdaad websites, apps, e-commerceplatforms en online werkplekken, maar we focussen ons ook op de impact die onze digitale oplossingen maken. We denken mee over branding, creatie, testen doorlopend, kunnen je engagement uit handen nemen. Eigenlijk is er maar één ding dat we binnen deze kaders niet doen: fulfillment, oftewel opslaan en verzenden van de producten in een webshop. Maar verder gaat niet snel iets te ver. Try us!

Full experience, ja!

Kom kennismaken

Proud Nerds commerce experts overleg

We hebben een naam voor hoe we werken: FX, wat staat voor Full Experience. Dat is in onze ogen de perfecte combinatie van een way of working waarbij we aandacht hebben voor de user experience (UX) en customer experience (CX). We focussen in alle touch points op impact maken. Hoe kunnen we jouw klant nou het beste in actie laten komen? Wat moeten we doen om hem/haar te triggeren. En minstens zo belangrijk: slaat wat we bedacht hebben aan? Daarom werken we in scrumteams, zodat we snel een goede basis neer kunnen zetten en van daaruit in korte iteraties (sprints) uitbreiden op basis van testresultaten. Het stelt ons in staat om supersnel te kunnen schakelen en bijsturen waar nodig.


Onze superpower

Onze teams hebben nog een andere belangrijke speler die we hier even willen voorstellen: de business consultant. Een wat saaie naam voor een functie die allerminst saai is. De business consultants zijn in de teams tegelijkertijd de product owners die zorgen dat het MVP (minimum viable product) dat we onze klanten opleveren staat als een huis en dat alle teamleden projectbreed alles hebben wat ze nodig hebben. Bij de klant zelf zijn de BC’s de oren en ogen van Proud Nerds. Worstelt de klant nog wat met de creatieve propositie van het product? De business consultant is degene die het opmerkt en direct in oplossingen meedenkt. Oplossingen die we bij Proud Nerds dan weer verder uitwerken.

agile werken met Proud Nerds

PROUD NERDS MAAKT VAN ELKE KLANTREIS EEN FEESTJE

Certified e-Commerce experts werken aan uw webshop

B2b oplossingen die renderen

‘Ervaring heeft ons laten zien dat we hier succesvol mee zijn’

Veel van onze relaties zijn actief binnen het B2b segment waarin wij al veel e-commerce platforms hebben mogen ontwikkelen en nog steeds onderhouden. Koppelingen met EHP systemen zijn voor ons gesneden koek. graag gaan we met u om de tafel om uw B2b Businesscase te bespreken.

Meer Magento b2b

Wij zijn Magento Freaks

‘Het is dan ook het beste en meest gebruikte e-commerce pakket in de wereld. ‘

We houden standaarden hoog binnen ons bedrijf. Zo zijn we Magento Professional partner en zijn onze mensen Magento certified. We bouwen in modules zodat we per module aanpassingen kunnen doorvoeren. Daarnaast realiseren we koppelingen met alle bekende ERP en CRM solutions.

Magento Commerce oplossingen.

Magento 2 is klaar voor zijn start.

‘Magento 2 is in een nieuw jasje gestoken en wij als PROUD NERDS maken vol gebruik van deze nieuwe services.’

Veel ondernemingen worstelen met de vraag wanneer het zinvol is om over te stappen naar het nieuwe platform. Het is inmiddels al ruim een half jaar geleden dat het nieuwe platform werd gelanceerd en succes is al behaald.

Naar Magento 2.

Zonder support geen e-commerce platform

‘Uw e-commerce platform moet ten alle tijden blijven draaien’

Binnen PROUD NERDS hebben wij een dedicated Magento support team. Onze support medewerkers zijn dan ook Magento gecertificeerd. Wij hebben verschillende support pakketten voor doorontwikkeling en SLA pakketten voor preventief onderhoud.

 

PROUD NEXT de Magento innovatie winnaar van 2016 en Nominatie in 2017 in Vegas.

‘Vol trots hebben wij onze award in ontvangst mogen nemen’

“PROUD NEXT heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt. De uitbreiding op de standaard Magento-faciliteit vorm een belangrijk onderdeel van de reden dat PROUD NEXT de innovatieprijs heeft gewonnen”, aldus het oordeel van de jury.

Lees meer over de Magento award.

B2b oplossingen die renderen

‘Ervaring heeft ons laten zien dat we hier succesvol mee zijn’

Veel van onze relaties zijn actief binnen het B2b segment waarin wij al veel e-commerce platforms hebben mogen ontwikkelen en nog steeds onderhouden. Koppelingen met EHP systemen zijn voor ons gesneden koek. graag gaan we met u om de tafel om uw B2b Businesscase te bespreken.

Meer Magento b2b

magento certificaten

Met wie mogen wij o.a. samenwerken

Driving FULL EXPERIENCE for leading brands.
logo pon
vvv logo
logo prominent
malmberg logo
mosadex logo
prominent mobile oplossingen binnen Magento

Cijfers zeggen soms meer...

Wij zijn samen met onze relaties actief in wordwide Commerce.

demo-attachment-2351-landmark
6

landen actief

demo-attachment-2352-plane
200+

Klantreizen

demo-attachment-2353-around
75+

Wereldwijde bezorging

demo-attachment-2355-team
100K+

Actieve klanten database

Wat van onze prijzen

Wij gaan voor gezamenlijk succes en winnen graag samen een award.

Wij gaan voor kwaliteit en delen dit succes graag in de uitdaging van onze klant. Gezamenlijk naar de top!
Awards! Erkenning van ons werk
Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten over onze dienstverlening

Maarten Bos

Maarten Bos

Prominent
"De programmeurs van Proud Nerds weten als geen ander de vertaling naar commerce te verwezenlijken."
Jesper Knutson

Jesper Knutson

Crown Student
"With a broad technical know-how, responsive and committed, they always deliver a first-class product beyond the ordinary."
"Developers pur sang. Binnen de headless oplossingen weten ze hun weg perfect te vinden."

Maak een afspraak en reis mee

Wij plannen graag een afspraak in voor jullie e-Commerce journey