Adobe (Magento)leider Magic Quadrant 2019

Na een evaluatie van ons platform, heeft Gartner Adobe (Magento) voor het derde achtereenvolgende jaar als leider in digital Commerce geïdentificeerd.

We geloven dat het Gartner Magic Quadrant 2019 voor digital Commerce Magento erkent voor zijn rijke functies, een ongeëvenaarde mogelijkheid aan flexibiliteit en naadloze integraties van derden partijen.

Gartner 1024x1024
Gartner

Magento Commerce, de wereldwijde leider in cloud digital commerce-innovatie, heeft vandaag aangekondigd dat Magento wederom is uitgeroepen tot leider in het 2019 Magic Quadrant for Digital Commerce. Volgens Gartner voeren leiders goed uit tegen hun huidige visie en zijn ze goed gepositioneerd voor morgen. Magento Commerce gelooft dat deze erkenning het unieke vermogen van het platform onderstreept om klanten de prestaties, schaalbaarheid en veiligheid te bieden die ze nodig hebben om klantervaringen gedurende de volledige levenscyclus te bieden en de omzet te laten groeien – ongeacht hun omvang of behoeften.

Magento Commerce biedt B2B- en B2C-verkopers in meerdere industrieën een flexibele commerce cloud-oplossing, ondersteund door een levendige gemeenschap van ontwikkelaars, technologiepartners en systeemintegrators. Toonaangevende verkopers waaronder Burger King, Coca-Cola, Shinola en Helly Hansen zijn afhankelijk van Magento Commerce om via uitzonderlijke digitale ervaringen verbinding te maken met miljoenen nieuwe klanten over de hele wereld.

Lees het volledige document hier

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!