Adobe neemt Magento Commerce over

Adobe heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Magento Commerce. Met de toevoeging van de Magento Commerce Cloud kan commerce naadloos worden geïntegreerd in de Adobe Experience Cloud, waardoor een enkel platform wordt geleverd dat zowel B2B- als B2C-klanten wereldwijd van dienst is. Het Magento Platform brengt digitale handel, orderbeheer en voorspellende intelligentie samen in een verenigd handelsplatform dat winkelervaringen mogelijk maakt in een breed scala van industrieën.

Adobe is de marktleider in het ontwerpen en leveren van digitale ervaringen door middel van inhoud en gegevens. De kern van elke geweldige ervaring is inhoud en gegevens, die de consistente, persoonlijke, intuïtieve ervaringen mogelijk maken die consumenten gewend zijn. E-commerce is ook een integraal onderdeel van de klantervaring. Consumenten en bedrijven verwachten nu dat elke interactie gemakkelijk te vinden is, of ze nu online, mobiel, social of in de winkel zijn.

Het Magento Platform is gebouwd op bewezen, schaalbare technologie en wordt ondersteund door een levendige gemeenschap van meer dan 300.000 ontwikkelaars. Het Magento-partnerecosysteem biedt duizenden vooraf gebouwde uitbreidingen, waaronder betaling, verzending, belasting en logistiek. Dit niveau van flexibiliteit biedt bedrijven de mogelijkheid om hun handelsmogelijkheden snel op te voeren en te schalen voor hun unieke zakelijke behoeften.

Huidige Magento-klanten zijn merken als Canon, Helly Hansen, Paul Smith en Rosetta Stone. Adobe en Magento delen gezamenlijke klanten, waaronder Coca-Cola, Warner Music Group, Nestlé en Cathay Pacific.

“Adobe is het enige bedrijf met leiderschap op het gebied van content creatie, marketing, reclame, analyse en nu dus ook commerce – waardoor realtime ervaringen kunnen worden gedeeld tijdens de hele customer journey,” zei Brad Rencher, uitvoerend vicepresident en algemeen directeur, Digital Experience, Adobe. “Door e-Commerce in de Adobe Experience Cloud toe te voegen met Magento, kan Adobe elk moment een persoonlijke ervaring maken.”

“Adobe en Magento delen een visie voor de toekomst van digitale Commerce ervaringen die de kracht van Adobe in content en data samenbrengt met de open commerce-innovatie van Magento”, aldus Mark Lavelle, CEO van Magento. “We zijn verheugd om lid te worden van Adobe en geloven dat dit een geweldige kans zal zijn voor onze klanten, partners en ontwikkelaarsgemeenschap.”

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!