DE APP ONTWIKKELAARS VAN JAAGERS


De App ontwikkelaars van Jaagers zijn allemaal creatief en technisch kundig om uw project perfect te kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om games, koppelingen, fashion of CRM apps. Jaagers is uw partner


Goede App ontwikkelaars heeft u niet zomaar gevonden. Wij van Jaagers hebben app ontwikkelaars in dienst voor uw projecten. Neem snel contact met ons op voor uw App mogelijkheden.

magento developer

CREATIVE APP ONTWIKKELING

Creativiteit, inspiratie en motivatie in combinatie met de vrijheid die was als Jaagers aan onze app ontwikkelaars geven is een belangrijk onderdeel waarom onze programmeurs zo tevreden zijn over Jaagers. Nieuwe ontwikkelingen op App gebied worden nauw gevolgd.

magento programmeur

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!
Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van Magento experts op locatie!

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

 •  
  Quantore supplies
  Quantore en Taketwo zijn naar ons toegekomen voor de ontwikkeling van de Quantoresupplies.com. Het is een landingse-commerce platform welke meer uitleg geeft over de INKT mogelijkheden van Quantore.
  Bekijk case
 •  
 •  
  Dutch Spare Parts Webshop
  Een e-commerce platform voor haar dealers had DSP al, maar de online shop was nodig aan vervanging toe. De vraag die DSP dan ook bij Jaagers neergelegde: kunnen jullie onze verouderde B2B-e-commerce platform vernieuwen, gebruikmakend van de modernste technieken? Dat lieten we ons geen twee keer zeggen; er is bijna niets van het origineel meer over.
  Bekijk case