Ondersteuning

Wij ondersteunen alle Mobile platformen. Hierbij kunt u minimaal denken aan iPhone, iPad, Android, Blackberry en Windows.

Gaming

Wij ontwikkelen games voor meerdere partijen in Nederland. Marketing, klantbinding of viral, wij bieden u de juiste game oplossing.

Maatwerk

In meerdere intensieve gesprekken willen wij samen met u sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie. Push-berichten, marketing en viral zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Laat uw app ontwikkelen door ons : Contact
63
Apps
34800
Downloads
3
Jaar actief
23
Pixels

Een nieuw idee ontwikkelen doe je samen met de Appspecialist. Er wordt met ons meegedacht waardoor we een geweldig eindresultaat voor onze businessclub “JUPLA businessclub krijgen” .

__Jupla

App ontwikkelaars

Zou u graag willen weten wat de kosten zijn van het inhuren van app ontwikkelaars? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen, want bij RIFF.com kunt u in contact komen met de beste app ontwikkelaars van Nederland.

De kosten voor het bouwen van een app is helaas niet zo eenvoudig te beantwoorden, omdat de ene app de andere app opvolgt, is er helaas geen pijl op te trekken wat de kosten precies zijn. Daarnaast lijkt het door de gratis apps of apps voor 79 cent soms onmogelijk om goed winstmodel aan een app te koppelen.

Laat uw app ontwikkelen door ons : Contact

Tegen welke kosten kan ik app ontwikkelaars inhuren?

In de verschillende App Stores zijn er miljoenen apps verkrijgbaar en hierdoor lijken veel apps dan ook op elkaar. Daarom is er veel concurrentie is erg groot en u zult moeten opvallen met uw app, maar zal dit ook doorberekend worden naar de kosten?

En met welke factoren moet u rekening houden in het kostenplaatje? Om daar achter te komen kunt u altijd het beste even een offerte aanvragen. Door een offerte aan te vragen ontvangt u een compleet kostenplaatje en hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Zou u graag willen weten hoeveel het kost om betrouwbare en professionele app ontwikkelaars in te huren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Wij vertellen u graag daarnaast wat onze app ontwikkelaars voor u kunnen betekenen en hoe onze expertise uw idee verder kan helpen.

 


U wilt een offerte hebben voor: