Android Apps

Met onze Android app is enorm veel mogelijk. Zo kunt u producten, diensten en andere branding activiteiten uitvoeren op alle Android apparaten. Denk hierbij aan een grote hoeveelheid smartphones en tablets.

Android apps van RIFF

Android timmert flink aan de weg. Het marktaandeel van het mobiele besturingssysteem van Google is in 2011 van 20% naar 38% gestegen. Deze enorme stijging betekent dat ruim één derde van alle smartphonebezitters een toestel heeft dat op Android werkt. Dit is dan ook de plaats waar u winst kunt behalen. Door een mobiele Android app kan uw klant overal en altijd over uw producten en diensten beschikken.

Wij kennen android!

Voor één van onze relaties (JRS) hebben we een mobiele Android app ontwikkeld die fungeert als verlengstuk van de webwinkel. Klanten kunnen via de Android app producten bestellen, hun profiel en orders bekijken en producten scannen waarna informatie wordt opgevraagd. Hiermee biedt JRS een uitstekend stukje service en gebruikersgemak voor haar klanten.

Daarnaast zijn wij ook de ideale partner bij het ontwikkelen van Android spellen en betaaloplossingen. Als u momenteel een blik werpt in de Play Store van Google dan valt het op dat er een enorme database aan apps beschikbaar is. De keuze is groot en ook zeer gevarieerd.

Heeft u interesse in een Android app, of wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid hiervan? Laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op. Contact