IOS / Apple Apps

Een professionele iPhone app of iPad App voor uw bedrijf ontwikkelen? Wij ondersteunen u graag bij het complete proces. Wat de wensen ook zijn, een iPhone app biedt uitkomst. De mogelijkheden zijn zeer breed.

iPhone App ontwikkeling

Een op maat gemaakte iPhone app biedt vele voordelen voor ondernemers. De applicatie is tevens compatibel als iPad app. Naast het feit dat het een sterke professionele uitstraling met zich mee brengt biedt het de gebruiker veel extra mogelijkheden.

Zo kan een iPhone app van tal van functies voorzien worden. Er kan gekozen worden voor een complete e-commerce platform in de vorm van een applicatie, er kunnen spelletjes ontwikkeld worden in het thema van de onderneming, service gerelateerde ondersteuning voor de klant, en vele andere creatieve ideeën voor het invullen van uw eigen iPhone app.

Ontwikkeling IOS door RIFF

De iPhone van Apple behoort tot de meest verkochte toestellen ter wereld. Dit betekent dat, ook in Nederland, enorm veel mensen over deze telefoon beschikken. Om hier goed op in te spelen maken wij het mogelijk om een gepersonaliseerde iPhone app te ontwikkelen.

De applicatie kan volledig geïntegreerd worden binnen uw huidige website waardoor er geen extra werk nodig is. Verder kunnen wij alle technische aspecten afhandelen zoals het aanvragen van licenties, het opnemen van de applicatie in de Appstore, als dit wenselijk is, etc.

Een groot voordeel van een iPhone app is dat deze tevens te gebruiken is als iPad app. Met een toenemend aantal iPad bezitters zullen meer mensen gebruik kunnen maken van de applicatie. Hiermee is het bereik van de app aanzienlijk groter.

Bespreek met RIFF de mogelijkheden voor uw Iphone/ios App. Apple app Contact