Wij maken AWESOME facebook applicaties

Facebook is veruit het grootste sociale platform van Nederland. Met onze Facebook app kunt u een gepersonaliseerde applicatie ontwikkelen waarmee u interactie kunt creëren met uw doelgroep en zo kunt inspelen op hun behoeften.

Facebook App

De mogelijkheden en kansen die gecreëerd worden met een Facebook app zijn enorm. Dankzij het grote ledenaantal (7,3 miljoen, in Nederland) is vrijwel elke doelgroep op dit medium actief. Met onze Facebook app is het mogelijk om te werken aan een belangrijk punt binnen de huidige marketingstrategie

Branding

De Facebook app is een zeer effectieve toevoeging voor de pagina. Via de applicatie is het mogelijk om gegevens te verzamelen die eerder niet voor handen waren. Hier kunt u op inspelen door bepaalde pagina’s aan te passen aan het gedrag van de bezoeker.

Daarnaast fungeert de Facebook app als extra stukje branding voor de onderneming, mensen zullen eerder geneigd zijn om uw pagina te bezoeken dn voorheen.

Conversie via Facebook

Het is mogelijk om een conversie aan de Facebook app te koppelen. Hierdoor kunt u de omzet direct een positieve impuls geven. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om een webwinkel te integreren binnen uw huidige Facebook pagina. Hierdoor kunnen bezoekers van de pagina direct producten bestellen.

Hiermee maakt u optimaal gebruik van de voordelen die Facebook te bieden heeft.

1833
Likes
62
Facebook Apps
3
Jaar sinds RIFF
23
Pixels gebruikt

Ook een Facebook applicatie door ons laten maken ?