B2b e-commerce platforms

Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden van b2b e-commerce platforms? Dan moet u weten dat een b2b e-commerce platform niet hetzelfde is als een normale consumentgerichte e-commerce platform. Uw zakelijke klanten hebben bijvoorbeeld een heel ander inkoopproces dan de consument.
Bij een b2b e-commerce platforms zijn snelheid en efficiëntie van zeer groot belang. En op basis van onze ervaring ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven die zich op b2b richten. Bedenk even wat een b2b e-commerce platform voor uw bedrijf kan betekenen.

Een succesvolle b2b e-commerce platform door RIFF

Wij zijn gespecialiseerd in Magento en het is platform wat sinds 2001 uitgegroeid tot een marktleider in e-commerce systemen. Dagelijks werken er duizenden developers mee aan het beveiligen en verbeteren van Magento

RIFF helpt u om uw b2b webwinkel nog beter te laten aansluiten en daarnaast ook te integreren met uw huidige bedrijfssystemen en processen. De online b2b markt groeit ontzettend hard en voor veel bedrijven wordt het steeds meer een uitdaging om de toegevoegde waarde te behouden.

Een B2B e-commerce platform biedt een B2B onderneming tal van mogelijkheden om de omzet te vergroten, kosten te verminderen en de service te verbeteren. Zo is een onderneming met een online verkoopplatform.

Waarom kiest u voor RIFF?

RIFF helpt bedrijven met succesvolle online e-commerce oplossingen. Wij ontwikkelen op maat gemaakte Business-to-Business oplossingen en kan u dus zeker verder helpen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!