B2b Magento

Op zoek naar een partij die een b2b Magento webwinkel voor u kan realiseren? Indien u het bestelproces voor zowel de klant als voor de onderneming zo efficiënt mogelijk wilt maken, is een b2b Magento webwinkel een zeer goede oplossing.

Het grote verschil tussen b2c en b2b webwinkel is de binding met klanten. In b2b webwinkel zullen voornamelijk bestaande klanten ontvangen worden die u zo vaak mogelijk wilt blijven verwelkomen.

Bent u bezig met online ondernemen of wilt u weten waar uw kansen liggen? De markt van online b2b groeit ontzettend snel en daarom helpt RIFF u graag verder. Ontdek wat u kansen zijn op het gebied van online zaken doen.

Een succesvolle b2b webwinkel door RIFF

Magento is een platform wat sinds 2001 uitgebracht is en niet veel later een marktleidende e-commerce systeem geworden is. Sindsdien werken er ook Europese developers mee aan het verbeteren en beveiligen van Magento. In het systeem van Magento zitten allerlei tools die aansluiten op de vraag van b2b klanten.

RIFF helpt u om uw b2b webwinkel nog beter te laten aansluiten en daarnaast ook te integreren met uw huidige bedrijfssystemen en processen. De online b2b markt groeit ontzettend hard en voor veel bedrijven wordt het steeds meer een uitdaging om de toegevoegde waarde te behouden.

Een B2B e-commerce platform biedt een B2B onderneming tal van mogelijkheden om de omzet te vergroten, kosten te verminderen en de service te verbeteren. Zo is een onderneming met een online verkoopplatform.

Waarom kiest u voor RIFF?

RIFF helpt bedrijven met succesvolle online e-commerce oplossingen. Wij ontwikkelen op maat gemaakte Business-to-Business oplossingen en kan u dus zeker verder helpen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!