Mededeling voor Magento Go en Pro stores

Per vandaag zal Magento gaan aankondigen te stoppen met Magento go en pro stores per met 1 februari 2015.

Webwinkels zullen niet worden aangetast tijdens de feestdagen, ze zullen blijven werken en de costumer service is t/m 1 februari 2015 gewoon toegankelijk.

Wij als Magento partner richten ons op onze belangrijkste producten zoals Magento Commerce Edition en Magento Community Edition, evenals de ontwikkeling van de volgende generatie van ons platform, Magento 2. Ons assortiment van e-commerce oplossingen geeft ons de kracht, flexibiliteit en mogelijkheden om bedrijven te dienen van alle soorten en maten. Hierdoor kunnen onze snel groeiende kooplieden laten groeien binnen het ontwikkelende e-commerce landschap.

Magento Go en ProStores klanten kunnen profiteren van de checklists, het plannen van resources, en speciale aanbiedingen in onze Migration Center, waardoor een soepele overgang naar een nieuwe e-commerce oplossing mogelijk is:

Voor Magento Go en ProStores handelaren die niet passen bij Magento Commerce Edition of Magento Community Edition, werken we met BigCommerce aan een oplossing. Handelaren kunnen er ook voor kiezen om te migreren naar andere e-commerce aanbieders.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!