Bereik Magento Amazon-integratie in 6 eenvoudige stappen - Leer

Amazon, de lieveling van de dotcom-bubble, is tegenwoordig uitgegroeid tot een aanzienlijke online retaildominantie en boekt sterke vooruitgang op de internationale markten wat betreft zowel omzet- als margestatistieken. Amazon’s aanhoudende toewijding aan innovatie en technologie zal deze reus waarschijnlijk in de toekomst een stabiel presterend bedrijf houden. Hoewel u een detailhandelaar bent op e-commerceplatforms zoals Magento (Adobe Commerce), wilt u misschien dat uw producten meer zichtbaarheid krijgen en een publiek dat u als geen ander vertrouwt. Amazon is uniek in zijn soort en een uitstekende optie om uw online bedrijf te laten groeien, en u kunt profiteren van het bereik met behulp van de Magento Amazon-integratiefunctionaliteit. Met Magento Amazon-integratie kunt u productcatalogi synchroniseren en verkopen rechtstreeks vanuit uw Magento (Adobe Commerce) Dashboard beheren. Bekijk deze gids voor meer informatie over de voordelen van verkopen op Amazon en hoe je aan de slag kunt met Magento Amazon-integratie.

Inhoudsopgave

Wat is Amazon?

Amazon Magento Amazon Integratie Afbeeldingsbron: Interessante techniek Amazon.com heeft zichzelf gevestigd als een “kolos” van op internet gebaseerde bedrijven. Oorspronkelijk begonnen als een online boekwinkel, is Amazon tegenwoordig een alleswinkel geworden. Het bedrijf verkoopt alles, van boeken tot boodschappen tot zeecontainerhuizen. Het is een one-stop-shop geworden om uw go-to-producten te vinden met aanbiedingen van verschillende verkopers, die klanten over de hele wereld tevreden stellen. De groei van Amazon lijkt ongeëvenaard en in de toekomst is Amazon van plan om hun kassaloze winkels, Amazon Go, uit te breiden en te investeren in AI-aangedreven huisrobots zoals Astro. Dit jaar is Amazon helemaal klaar om een ​​geheel nieuwe reeks digitale apparaten te introduceren, waaronder smart-tv’s en fitnesstrackers (Halo View).

Wat is Amazon Seller Central?

Amazon Seller Central Magento Amazon Integratie Afbeeldingsbron: Jungle Scout Amazon Seller Central is een platform waarmee online verkopers hun artikelen op het Amazon-platform kunnen beheren en verkopen. Verkopers kunnen vanaf dit dashboard items toevoegen, voorraad beheren, producten op de markt brengen en ondersteuningsproblemen starten. Amazon Seller Central biedt twee opties voor het verkopen van producten: door het zelf te doen of via het Fulfillment by Amazon (FBA)-model, waarmee ze kunnen besparen op het beheer van de logistiek, aangezien Amazon de verantwoordelijkheid op zich neemt. In deze handleiding voeren we Magento Amazon-integratie uit van de Magento (Adobe Commerce) Admin naar uw Amazon Seller Central-account. Zorg er dus voor dat je een Amazon Seller Central-account hebt. Als u dat niet doet, kunt u zich hier aanmelden: Amazon Seller Central Sign Up.

Waarom is Amazon het best verkopende platform voor jou?

Amazon is de op een na grootste detailhandelaar

Volgens het rapport van de National Retail Federation (NRF) is Amazon de op één na grootste retailer ter wereld met maar liefst $ 263,16 miljard dollar omzet in 2020, na Walmart met $ 543,17 miljard. Het platform ontvangt elke maand enorm veel verkeer en de cijfers zijn ook het vermelden waard. In juni 2021 had Amazon.com meer dan 2,7 miljard gecombineerde desktop- en mobiele bezoeken (Bron: Statista), en elke maand stappen meer dan 197 miljoen mensen over de hele wereld op hun apparaten en bezoeken Amazon.com (Bron: Statista). een perspectief op het verkeer ontvangen door Amazon.com, Rusland, het hele land heeft een bevolking van 144 miljoen mensen, en Amazon bedient maandelijks 1,4 keer zoveel mensen.

De eerste plek van shoppers om te zoeken

Uit de Raymond James-studie zei 52% van de gebruikersinterviews dat Amazon de eerste plaats is waar ze naar hun producten zoeken. Een ander onderzoek van Bloomreach wees uit dat ongeveer 9 op de 10 consumenten Amazon zullen bezoeken, zelfs als ze een product vinden dat ze willen op de site van een andere detailhandelaar.

Product Zoeken Op Amazon Magento Amazon Integratie Afbeeldingsbron: Bloomreach State of Amazon, 2016 Het wordt dus een goed idee dat als u meer potentiële klanten wilt bereiken, u uw winkel zeker op Amazon moet hosten.

Consumentenvertrouwen als geen ander

Uit een recent onderzoek uitgevoerd door The Verge in samenwerking met een adviesbureau Reticle Research bleek dat uit een steekproef van 1520 bijna 75% van de mensen een positieve mening had over de impact die Amazon heeft op de samenleving. Niet alleen vertrouwen consumenten Amazon met gevoelige persoonlijke details over wat ze kopen en gegevens over hun interesses, maar ze vertrouwen het merk ook bijna evenveel als hun bank, zo blijkt uit de enquête.

De externe marktplaats van Amazon verkoopt meer spullen dan Amazon zelf

Jeff Besos’ brief van 18 april 2018 aan aandeelhouders onthuld: In 2017 was voor het eerst in onze geschiedenis meer dan de helft van de verkochte eenheden op Amazon wereldwijd afkomstig van onze externe verkopers, waaronder kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). ). Meer dan 300.000 in de VS gevestigde MKB-bedrijven begonnen in 2017 met verkopen op Amazon, en Fulfillment by Amazon verzond miljarden artikelen voor MKB-bedrijven over de hele wereld… Het is duidelijk dat zowel verkopers als consumenten dol zijn op het Amazon-platform, en de reden dat we een opwaartse trend zien, is dat verkopers kunnen slaan hun goederen rechtstreeks op in Amazon-magazijnen via Fulfillment by Amazon (FBA), waardoor ze kosten besparen op het picken, verpakken en verzenden van bestellingen. Amazon weet zijn klanten en verkopers goed van dienst te zijn, daarom zit dit bedrijf in de lift. Hevo biedt een snellere manier om gegevens uit databases of SaaS-applicaties zoals Magento (Adobe Commerce) en 100+ andere bronnen naar uw datawarehouses zoals Redshift, Google BigQuery, Snowflake en Firebolt te verplaatsen om te worden gevisualiseerd in een BI-tool. Hevo is volledig geautomatiseerd en u hoeft dus niet te coderen. Ga gratis aan de slag met Hevo Bekijk enkele van de coole functies van Hevo: Volledig geautomatiseerd: het Hevo-platform kan in slechts enkele minuten worden opgezet en vereist minimaal onderhoud. Realtime gegevensoverdracht: Hevo biedt real-time gegevensmigratie, zodat u altijd over analyseklare gegevens beschikt. 100% volledige en nauwkeurige gegevensoverdracht: Hevo’s robuuste infrastructuur zorgt voor betrouwbare gegevensoverdracht zonder gegevensverlies. Schaalbare infrastructuur: Hevo heeft ingebouwde integraties voor meer dan 100 bronnen die u kunnen helpen uw gegevens te schalen infrastructuur naar behoefte. Enorme beschikbaarheid van connectoren: Hevo beschikt over een gevarieerde set connectoren die u autoriseren om gegevens binnen te halen uit meerdere gegevensbronnen, zoals Magento (Adobe Commerce), Elasticsearch, Shopify, Amplitude, Jira en Oracle, en zelfs datamagazijnen zoals Redshift en Snowflake in een geïntegreerd en analyseklaar formaat. 24/7 live ondersteuning: het Hevo-team is 24 uur per dag beschikbaar om u uitzonderlijke ondersteuning te bieden via chat, e-mail en suppo rt-oproepen. Schemabeheer: Hevo neemt de vervelende taak van schemabeheer weg en detecteert automatisch het schema van inkomende gegevens en wijst het toe aan het bestemmingsschema.Live Monitoring: Met Hevo kunt u de gegevensstroom bewaken, zodat u kunt controleren waar uw gegevens zijn op een bepaald tijdstip. Meld u hier aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen!

Wat is Magento (Adobe Commerce)?

Magento (Adobe Commerce) komt als een kopstuk onder andere populaire E-commerce Hosting-oplossingen vanwege het flexibele en stand-alone Shopping Cart-systeem waarmee u volledige toegang heeft tot de code en controle heeft over het uiterlijk, de inhoud en functionaliteit van de website. Magento’s (Adobe Commerce) PHP-framework stelt programmeurs in staat om zowel statische als dynamische websites te maken, waardoor uitgebreide aanpassingen mogelijk zijn. Varien Inc. introduceerde de software voor het eerst in maart 2018, maar er vond een grote verbouwing plaats in 2015 nadat Magento was gekocht door Adobe. Op dit moment wordt Magento (Adobe Commerce) geleverd als een cloudgebaseerde oplossing die wordt opgenomen in het gebundelde aanbod van Adobe Commerce Cloud.

Magento 2 Dashboard Magento Amazon Integratie Afbeeldingsbron: Adobe Experience Cloud Magento (Adobe Commerce) 2.0, de upgrade, bevat een overschot aan functies, waaronder SEO-gereedheid, ondersteuning voor meerdere winkels, marketingtools, diepgaande analyse, catalogusbeheer, een robuust winkelwagentje met ondersteuning voor meerdere verzendadressen, en meer. In combinatie met Adobe Experience Cloud biedt Magento (Adobe Commerce) 2 Digital Commerce, Order Management en Business Intelligence om zowel B2B- als B2C-winkelervaringen mogelijk te maken tijdens het hele klanttraject. Volgens Builtwith-trends is Magento (Adobe Commerce) het op twee na populairste e-commerceplatform. Het host op het moment van schrijven 10.618 live websites in de top 1 miljoen sites van e-commerce.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van Magento (Adobe Commerce)

Multichannel Commerce: Of je nu een B2B-gebruiker bent die klaar is om direct naar de consument te gaan (D2C) of een B2C die meerdere merken in 10 verschillende talen beheert, met Adobe Commerce powered by Magento (Adobe Commerce) kun je verschillende verkoopkanalen en merken beheren terwijl je uitbreidt naar nieuwe naties vanaf één platform. Schaalbaarheid met verbeterde prestaties: met een modulaire kern en headless-functies is Magento (Adobe Commerce) volledig schaalbaar en uitbreidbaar. Magento (Adobe Commerce) 2.0 is een gelaagd ontwerp met vier prestatie-geoptimaliseerde niveaus en bevat een aantal verbeteringen om het paginagewicht te minimaliseren en responstijden te verbeteren naarmate uw winkelwebsite groeit. Beveiliging en betrouwbaarheid: Het Magento (Adobe Commerce)-platform is extreem veilig, met gevestigde processen en controles die voldoen aan door de industrie geaccepteerde normen, voorschriften en certificeringen. Enkele van de ingebouwde beveiligingsmaatregelen omvatten verbeterd wachtwoordbeheer en verbeterde preventie van cross-site scripting (XSS)-aanvallen. Magento 2 bevat nu een Security Scan Tool voor het identificeren van beveiligingsproblemen, het updaten van malware-updates en het detecteren van illegale toegang. Community Support: Als er één gebied is waar het Open Source E-commerce Platform een ​​duidelijke voorsprong heeft, dan is het ongetwijfeld de Community Support. Magento (Adobe Commerce) biedt een grote wereldwijde gemeenschap van e-commerceontwikkelaars, bijdragers en innovators om contact mee te maken, van te leren en mee samen te werken. Gebruikers kunnen zich ook inschrijven voor het Adobe Community Insider Program om toegang te krijgen tot Magento (Adobe Commerce) Commerce Source Code, een Cloud Sandbox-account en vroege software-updates, fixes en tools. Ondersteuning voor talloze betalingsmethoden: Magento (Adobe Commerce) is compatibel met een breed scala aan betalingsgateways en wordt geleverd met veel van hen vooraf geïnstalleerd. Het werkt met populaire betalingsgateways zoals PayPal, Stripe, CartaSi, Sage Pay WorldPay, 2Checkout en EBizCharge met een superieure uitcheckervaring die ook positief is voor zowel online verkopers als klanten.

Magento Amazon-integratie met behulp van in-app Marketplace-apps

Magento Amazon-integratie beheren wordt eenvoudig en naadloos met Magento (Adobe Commerce) Marketplace App Integrations. Met behulp van dergelijke functionaliteiten kan het aanbod van uw Magento Store worden uitgebreid naar Amazon E-commerce en dit gebeurt door uw Magento (Adobe Commerce) Admin te verbinden met uw Amazon Seller Central-account. Magento (Adobe Commerce) Marketplace bevat een breed scala aan native integraties en integraties van derden die Amazon Sales Channel-integratie mogelijk maken. In dit bericht bespreken we een native aanbod van Magento (Adobe Commerce) en een andere app van CedCommerce, een Adobe Bronze Solution Partner met als doel co-selling en het bieden van verbeterde gebruikerservaringen om u te helpen bij het naadloos aansluiten van uw Amazon naar Adobe Magento 2.

Amazon-verkoopkanaal door Magento (Adobe Commerce)

Amazon Verkoopkanaal Door Magento Magento Amazon Integratie Afbeeldingsbron: Magento Marketplace Amazon Sales Channel is een native app-integratie van Magento (Adobe Commerce), die wordt geleverd als een gratis add-on voor functionaliteit. Amazon-verkoopkanalen maken gebruik van het gemak en de vertrouwdheid van het Magento-platform (Adobe Commerce) en kunnen worden gebruikt om uw Amazon-verkopen rechtstreeks binnen uw Magento-beheerder te beheren en uw productvermeldingen consistent te houden via het beheer van uw Magento-catalogus. Met behulp van deze Magento Amazon Integration-app kunnen verkopers hun Magento-winkel (Adobe Commerce) uitbreiden en producten verkopen in meerdere Amazon Marketplace-regio’s, zoals Amazon UK of Amazon Canada. Het wordt geleverd met functies zoals intelligente prijzen, lijstbeheer en orderbeheer die elke taak van het uitvoeren van een actie een fluitje van een cent maken. Opmerking: Amazon Sales Channel ondersteunt alleen Magento (Adobe Commerce) versie 2.3 en 2.4.

Belangrijkste kenmerken van Amazon-verkoopkanaal, Magento Amazon-integratie

Bevat een superkrachtige tool genaamd listing-engine die eenvoudig producten synchroniseert van uw Magento (Adobe Commerce) Store naar Amazon-platform en uw productblootstelling maximaliseert aan verschillende Amazon-geodomeinen zoals Amazon UK, Amazon US, Amazon Canada, enz. Biedt geavanceerde prijsregels om uw concurrenten automatisch te matchen of te verslaan en de kans op het winnen van de felbegeerde Buy Box te vergroten terwijl u uw marges beschermt.Biedt u de mogelijkheid om Fulfillment by Amazon (FBA) te gebruiken, dat kan worden gebruikt om de bestellingen van uw koper uit te voeren.Van de Magento (Adobe Commerce) Order Grid, kunt u Amazon-bestellingen bekijken en beheren, klantprofielen maken en de levering regelen. Importeer Amazon-productkenmerken, afbeeldingen en productinformatie voor uw bestaande catalogusartikelen om uw Magento (Adobe Commerce)-catalogus te verbeteren. Stel overschrijvingen in op essentiële attributen zoals prijzen, verwerkingstijd, productconditie en meer voor specifieke items en/of productgroepen. Ondersteunt verschillende valuta’s met behulp van de huidige y conversietool.Bekijk en onderneem actie op voorgestelde vermeldingsverbeteringen.

prijzen

Amazon Sales Channel-integratie is een gratis aanbod van Magento (Adobe Commerce). Om de Amazon-service te kunnen integreren, is echter een Amazon Seller Central-account vereist (dat momenteel wordt verkocht voor $ 39,99 per maand). Als u nog geen account heeft, moet u zich hier registreren. Andere toeslagen en vergoedingen zijn optioneel en worden indien nodig toegepast.

Link naar Magento Amazon-integratie

Amazon-verkoopkanaal

Aanvullende informatie en gidsen

Gebruikershandleiding Amazon-verkoopkanaal

Magento Amazon-integratie configureren in Magento (Adobe Commerce) Admin Panel

Hieronder volgen de stappen die u kunt gebruiken om de Amazon Sales Channel-integratie in te stellen. Met deze app-extensie kunt u uw Magento-catalogus (Adobe Commerce) integreren met uw Amazon-verkopersaccount om te verkopen via de Amazon Marketplace, terwijl u alles doet vanuit het Magento-dashboard (Adobe Commerce).

Vereisten voor Amazon Sales Channel-integratie

Magento (Adobe Commerce) instantie: Amazon Sales Channel ondersteunt alleen Magento (Adobe Commerce) Open Source (CE), Adobe Commerce (EE) en Adobe Commerce on Cloud Infrastructure (ECE) versies 2.3.x of versies 2.4.x. De ondersteuning voor Magento (Adobe Commerce) 2.1, Magento (Adobe Commerce) 2.2 of Magento (Adobe Commerce) 1 (eerdere versies) is stopgezet. Magento (Adobe Commerce) Webaccount: Verkopers moeten een Magento (Adobe Commerce)-account hebben Webaccount, dat zal worden gebruikt om API-sleutels te maken en bij te houden. Amazon Sales Channel API-sleutel: om de Amazon Sales Channel-service te verbinden met uw Magento (Adobe Commerce) Admin, is de Amazon Sales Channel API-sleutel vereist.

Installatieprocedure

Amazon Sales Channel-integratie wordt geleverd met een .zip-bestand samen met een composer.json die kan worden gebruikt om te authenticeren met Amazon-services. Volg de onderstaande stappen om dit in te schakelen: Stap 1: Exporteer de gedownloade inhoud van de extensies naar uw Magento (Adobe Commerce) root. Stap 2: Zorg ervoor dat de repo.magento.com-repository bestaat in uw composer.json-bestand: “repositories”: [
{
“type”: “composer”,
“url”: “https://repo.magento.com/”
}
]

Stap 3: Haal de Composer-naam en -versie van de extensie op. Stap 4: Werk het bestand composer.json in uw Magento-projectdirectory bij met de naam en versie van de extensie. componist vereist magento/services-connector:~1.0.3 Stap 5: Voer uw Magento (Adobe Commerce)-authenticatiesleutels in (u kunt deze vinden op Marketplace > Mijn producten > Toegangssleutels). Uw openbare sleutel is uw gebruikersnaam; uw persoonlijke sleutel is uw wachtwoord. Wacht tot Composer klaar is met het bijwerken van uw projectafhankelijkheden en controleer of er geen fouten zijn. Stap 6: Voer na de installatie uw Amazon API-sleutel in om de configuratie te voltooien.

Configuratieopties voor Amazon-verkoopkanalen

Nadat je het Amazon Sales Channel Magento Amazon Integration hebt geïnstalleerd, heb je de mogelijkheid om extensie-instellingen te configureren en aan te passen om te beginnen met onboarding en verkopen op Amazon. Volg hiervoor de onderstaande stappen: Stap 1: Log in op de Admin. Ga naar Winkels > Instellingen > Configuratie. Stap 2: Klik op Verkoopkanalen en vervolgens op Algemene instellingen. Stap 3: Definieer de periode voor het opschonen van de verzamelde logboeken in Logboekgeschiedenis wissen. Er zijn drie opties: eenmaal per dag, eenmaal per week en eenmaal per maand (standaard). Ook andere opties kunnen worden onderzocht. Gevorderde gebruikers wordt geadviseerd om Source Background Tasks (CRON) te gebruiken. CRON-taken met behulp van Magento (Adobe Commerce) CRON beheert alle achtergrondtaken. Deze optie kan door geavanceerde gebruikers worden gewijzigd in Command Line (CLI) CRON. Stap 4: Klik op de knop Configuratie opslaan.

Alternatief voor Magento Amazon-integratie: Amazon-integratie door CedCommerce

Amazon Integratie Door Cedcommerce Magento Amazon Integratie Afbeeldingsbron: Magento Marketplace Naast het bieden van een uniforme interface voor handelaren om inventaris, prijzen en andere productdetails te synchroniseren, onderscheidt deze Magento Amazon-integratie zich door de automatiseringsfuncties die het proces van het ophalen van Amazon-bestellingen van de Amazon Marketplace naar uw Magento kunnen automatiseren ( Adobe Commerce). Na installatie kan de handelaar Amazon-categorieën en afhankelijke eigenschappen toevoegen aan zijn Magento (Adobe Commerce) 2-winkel. Met behulp van het bulkbeheersysteem kan de beheerder productgerelateerde taken uitvoeren, zoals het uploaden van producten en het bekijken van producten.

Belangrijkste kenmerken van Magento Amazon-integratie door CedCommerce:

Cron: Cron-taken automatiseren het proces om Amazon-bestellingen op te halen van de Amazon Marketplace naar Magento (Adobe Commerce). Debug-modus: biedt een eenvoudig foutopsporingsproces voor een probleemloze productupload naar de Amazon Marketplace. categorieën van Magento (Adobe Commerce) 2 winkels naar een enkele categorie van Amazon. Eenvoudige en configureerbare productupload: hiermee kan de beheerder zowel eenvoudige als configureerbare typen producten uploaden op Amazon.com. Automatische bevestiging van bestelling: de beheerder ontvangt een bevestiging van bestellingen automatisch zodra bestellingen zijn aangemaakt. Geautomatiseerde synchronisatie: Automatische synchronisatie van de productlijst, bestelling, inventaris, retour en terugbetaling, en prijzen met regelmatige tussenpozen wordt tot stand gebracht tussen Magento (Adobe Commerce) 2 winkel en Amazon.com.Productgegevens Validatie: Admin kan de productinformatie valideren in overeenstemming met de normen en waarden van Amazon. Notificaties: Merchants kunnen notificaties ontvangen voor nieuwe bestellingen, lage voorraad of re uitgeworpen producten samen met fouten waardoor ze worden afgekeurd.

prijzen

Amazon Integration voor Magento (Adobe Commerce) 2 van CedCommerce kost $ 799 op Magento (Adobe Commerce) 2.4 Open Source (CE) editie, in tegenstelling tot gratis integratie van het Amazon Sales Channel. De prijs varieert en wordt bepaald op basis van uw Magento-editie en ondersteuningsperiode. Andere toeslagen en vergoedingen zijn optioneel en worden indien nodig toegepast.

Link naar Magento Amazon-integratie

Amazon-integratie

Aanvullende informatie en gidsen

Gebruikershandleiding voor Amazon-integratie

Conclusie

Aangezien de meeste bedrijven tegenwoordig digitaal zijn geworden, heeft een groter bereik van een gerenommeerd platform als Amazon positieve gevolgen voor groeiende bedrijven, en met de mogelijkheid van Magento Amazon-integratie kunnen retailers hun bedrijfsactiviteiten eenvoudig uitbreiden en een loyaal klantenbestand opbouwen. Als gebruiker van Magento (Adobe Commerce), hoewel de basisinvoegtoepassingen en integraties nuttig zijn, wordt het voor velen te duur om veel services op één enkele bron van waarheid aan te sluiten. Hevo Data is een technologie die speciaal is ontwikkeld om het probleem van heterogene gegevensbronverbindingen aan te pakken, waardoor kleine en middelgrote bedrijven soepel kunnen werken met hun dagelijkse applicaties. Hevo Data met zijn sterke integratie met meer dan 100 bronnen en BI-tools zoals Magento (Adobe Commerce) stelt u in staat om niet alleen gegevens uit bronnen te exporteren en gegevens in de bestemmingen te laden, maar ook uw gegevens te transformeren en te verrijken en analysegereed te maken zodat u zich alleen kunt concentreren op uw belangrijkste zakelijke behoeften en inzichtelijke analyses kunt uitvoeren met behulp van BI-tools. Bezoek onze website om te ontdekken Hevo Met Hevo kunt u uw gegevens binnen enkele minuten met slechts een paar klikken migreren van uw Magento (Adobe Commerce) Admin naar elk datawarehouse van uw keuze, zoals Amazon Redshift, Snowflake, Google BigQuery of Firebolt. Wil je de Hevo proberen? Meld u hier aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen en ervaar de veelzijdige Hevo-suite uit de eerste hand. Deel uw ideeën over het leren van Magento Amazon-integratie in het opmerkingenveld hieronder. We horen graag uw mening en ideeën.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!