Betalen met de Guldencoin

Iedereen kent de Bitcoin inmiddels wel, maar sinds een aantal maanden is er ook de Guldencoin. Een 100% Nederlandse cryptocoin, waarmee het op termijn mogelijk moet zijn om overal mee te kunnen betalen. Zowel on- als offline.

Deze munt bestaat nu zo’n 5 maanden en de koers stijgt over de afgelopen weken vrij hard. Door deze hogere koers wordt de Guldencoin bekender in Nederland en binden ook steeds meer bedrijven zich aan deze manier van betalen, want dit kan namelijk online én offline. Iets wat met de Bitcoin zelf niet kan.

Offline betalen met de Guldencoin

Momenteel is het mogelijk om bij een aantal bedrijven offline te betalen met de Guldencoin. Dit zijn diverse Subways, cafetaria’s en zelfs een beautysalon. Hoe dat offline betalen precies werkt? U zet uw Guldencoins op uw mobiele telefoon (alleen voor Android maar op korte termijn ook voor de iPhone) en via deze mobiele ‘wallet’ kunt u binnen 5 seconden uw broodje afrekenen. Eenvoudig en snel!

Online betalen met de Guldencoin

Het online accepteren van de Guldencoin is erg eenvoudig. Voor belangrijke e-commerce softwafe zoals Magento is er een speciale plugin beschikbaar waarmee het accepteren van de Guldencoin een fluitje van een cent is. Wilt u weten wie u al voor is gegaan? Kijk hier voor de lijst met acceptanten. Of kijk voor meer informatie op GuldencoinStart.com.

Wilt u de concurrentie voor zijn en deze nieuwe vorm van betalen implementeren? Wij maken dit voor u mogelijk. Neem contact op.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!