Pluryn
Website & apps

Pluryn Case Detail Header Smal

Over Pluryn

Pluryn is een zorginstelling waar ruim 7000 mensen werken. Pluryn biedt bijna 8000 cliënten ondersteuning voor mensen met complexe problematiek. Proud Nerds is een belangrijke partner voor Pluryn en gezamenlijk voeren wij vele projecten uit. Bekijk enkele van onze showcases en laat je insireren!

Pluryn Case Detail Para 1

App Verzwaard Adviesrecht

Welke gerechten moeten op het menu? Gaan we het trappenhuis schilderen? Over dit soort onderwerpen mogen cliënten van Pluryn meebeslissen. Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben voor een aantal onderwerpen namelijk verzwaard adviesrecht. Dat betekent dat een zorgorganisatie alleen besluiten kan nemen als de cliëntenraad ermee instemt. Maar hoe maak je (soms lastige) onderwerpen ook inzichtelijk voor mensen met een verstandelijke beperking? We ontwikkelden voor Pluryn een website die het verzwaard adviesrecht helder uitlegt.

App ‘Mijn advies’

De ‘Mijn advies’ app helpt informatie toegankelijk aan te bieden. Dankzij de app krijgen bewoners een stem in de besluiten die over hun woonvoorzieningen worden genomen. Vóór een vergadering verschijnen de agendapunten in de app. Elk onderwerp wordt eenvoudig met korte teksten en filmpjes uitgelegd. Zo is het ook begrijpelijk voor cliënten die een (licht) verstandelijke beperking hebben. Tijdens de vergadering verandert de app in een stemapparaat. Elk agendapunt krijgt een stelling. Bijvoorbeeld: ‘Ben je het eens met de sluiting van de centrale keuken?’ Bewoners kunnen kiezen uit ‘ja’, ‘nee’ of ‘geen mening’. De app is door medewerkers van Pluryn aan de achterzijde goed te beheren. Benieuwd naar deze app? Probeer ‘m uit op Mijnadviesrecht.nl.

Pluryn Case Detail Para 2

Corporate website

Proud Nerds heeft voor Pluryn de corporate website ontwikkeld. Na uitvoerige interne analyses, client journeys en het opstellen van persona’s zijn we samen met Pluryn op een contentstrategie uitgekomen die geresulteerd heeft in de huidige website. Deze website heeft tot een verbetering geleid van vrijwel alle KPI’s. Bezoekers vinden eenvoudig en sneller waar ze naar op zoek zijn en de gebruikerservaring is ongeëvenaard. Een online klantoplossing waar we proud op zijn!

Naast de corporate website heeft Proud Nerds tientallen satellietwebsites voor Pluryn gebouwd die allemaal met één Enterprise content managementsysteem te onderhouden zijn. Een greep hieruit:

  • intermetzo.nl
  • cardotheater.nl
  • bloesemtheehuis.nl
  • coffyn.nl
  • bikewerk.nl

Ook het medewerkersintranet voor meer dan 7000 medewerkers is door Proud Nerds ontwikkeld.

Samenwerking

Proud Nerds ontwikkelde de nieuwe website in nauwe samenwerking met de communicatieafdeling van Pluryn. We startten het traject met meerdere sessies waarin we de belangrijkste definieerden en hun interactie met de website in kaart brachten. Deze fase leverde inzichten op die nog voor een flinke ommezwaai zorgden maar uiteindelijk bijdroegen aan het prachtige eindresultaat. Dankzij de soepele samenwerking hebben we met elkaar mooie resultaten geboekt!

Pluryn Case Detail Para 3
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!