VVV
B2B EN B2C E-COMMERCE PLATFORM VVV NEDERLAND

Magento VVV

MAGENTO 1 COMMERCE NAAR MAGENTO 2 COMMERCE

Na 8 maanden hard gewerkt te hebben lanceert VVV Nederland deze week haar nieuwe e-commerce platform ontwikkeld door Proud Nerds. Op het platform verkoopt VVV Nederland haar VVV Cadeaukaarten aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Het bedrijf gebruikte hiervoor eerst het Magento 1 platform, maar zag de noodzaak voor een schaalbaar platform op Magento 2.

CADEAUKAART OP MAAT

De webshop is volledig ontworpen door het designteam van Proud Next. Wat ons betreft het hoogtepunt is de cadeaukaartconfigurator. Hierin kan een bezoeker één van de kaarten selecteren, zelf een verpakking kiezen en het geheel afmaken met een gepersonaliseerd kaartje.

Vvv Hero Img 1024x900

KOM KENNISMAKEN

De Magento Commerce specialisten van Proud Nerds ontwikkelen graag aan innovatieve cases zoals VVV.

Wie denkt dat de cadeaukaarten een eenvoudig product zijn, komt bedrogen uit. Proud Next heeft in, samenwerking met Advisie, Magento 2 gekoppeld met het Exact ERP-systeem voor de uitwisseling van alle productinformatie, maar ook voor het order- en debiteurenbeheer.

Naast deze connector is een koppeling gelegd met de systemen van Intersolve – leverancier van de diensten rond de cadeaukaarten. Hiermee ontstaat real-time inzicht in het actuele saldo op iedere, uniek aangemaakt, cadeaukaart. Uiteraard met extra beveiliging voor kaarten met hoge waarden. Ook de consument heeft inzicht in het saldo op zijn kaart via vvvcadeaukaarten.nl/saldochecker.

Vvv Img 2 1024x1024

BETALINGEN

Voor de aanschaf van de kaarten kunnen bezoekers alle veelgebruikte online betaalmiddelen gebruiken zoals iDeal en Paypal, verzorgt door payment service provider Ingenico. Het systeem faciliteert zelfs het direct omzetten van een VVV-cadeaukaart naar tegoed voor Zalando. Shop meteen een leuke jurk of schoenen!

Daarnaast helpt de maatwerk store-locator de VVV Cadeaukaart, Dinercheque of Lekkerweg-kaarthouders ook om uit de enorme database van acceptanten een online of offline locatie te vinden waar zij hun kaart kunnen besteden. Dit en nog veel meer wordt uiteraard allemaal gehost op een hypernode van Byte, onze vaste partner voor Magento hosting.

Magento 2 Vvv
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!