Catalogus synchroniseren | Handleiding voor Adobe Commerce-ontwikkelaars


Adobe Commerce en Magento Open Source compileren catalogusgegevens in tabellen met behulp van indexeerders. Dit proces wordt automatisch geactiveerd door verschillende gebeurtenissen, zoals wijzigingen in de prijs van een product of voorraadniveaus. Om sommige Commerce-services toe te staan ​​die catalogusgegevens te gebruiken, wordt elk uur een catalogussynchronisatieproces uitgevoerd. Het catalogussynchronisatieproces exporteert continu productgegevens van de Commerce-server naar Commerce-services, die worden geïmplementeerd als SaaS. De functie Productaanbevelingen heeft bijvoorbeeld actuele catalogusinformatie nodig, zodat deze nauwkeurig aanbevelingen kan retourneren met de juiste namen, prijzen en beschikbaarheid. Gebruik de opdrachtregelinterface om de catalogussynchronisatie te activeren en productgegevens opnieuw te indexeren voor consumptie door Commerce-services.

Catalogusgegevens synchroniseren

Om catalogusgegevens te synchroniseren, moet u een API-sleutel en een SaaS-gegevensruimte hebben geconfigureerd. Als je geen API-sleutel hebt en geen SaaS-gegevensruimte hebt geconfigureerd, kun je productgegevens nog steeds opnieuw indexeren, maar die gegevens worden niet geëxporteerd naar Commerce-services.

De saas:resync commando is onderdeel van de magento/saas-export pakket. Zie Productaanbevelingen installeren en configureren voor meer informatie.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het gebruik van het Catalog Sync-dashboard in de gebruikersinterface voor beheerders om het Commerce-naar-SaaS-synchronisatieproces te observeren en te beheren.

Wanneer u een hersynchronisatie van gegevens activeert vanaf de opdrachtregel, kan het tot een uur duren voordat de gegevens zijn bijgewerkt.

Commando opties:

1
bin/magento saas:resync --feed <feed name> [no-reindex]

In de volgende tabel worden de parameters en beschrijvingen van deze opdracht uitgelegd.

Parameter Beschrijving Vereist?
feed Geeft aan welke entiteit opnieuw moet worden gesynchroniseerd, zoals: products Ja
no-reindex Dient de bestaande catalogusgegevens opnieuw in bij Commerce-services zonder opnieuw te indexeren. Als deze parameter niet is opgegeven, voert de opdracht een volledige herindexering uit voordat gegevens worden gesynchroniseerd. Nee

De feednaam kan een van de volgende zijn:

  • products– Producten in uw catalogus
  • categories– Categorieën in uw catalogus
  • variants– Productvariaties van een configureerbaar product, zoals kleur en maat
  • productattributes– Productkenmerken zoals: activity, gender, tops, bottomsenzovoort
  • productoverrides– Klantspecifieke regels voor prijzen en cataloguszichtbaarheid, zoals die op basis van categorietoestemmingen

Voorbeelden

In het volgende voorbeeld worden de productgegevens uit de Commerce-catalogus opnieuw geïndexeerd en opnieuw gesynchroniseerd met Commerce-services:

1
bin/magento saas:resync --feed products

Als u geen volledige herindexering van de producten wilt uitvoeren, kunt u in plaats daarvan de productgegevens synchroniseren die al zijn gegenereerd:

1
bin/magento saas:resync --feed products --no-reindex

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!