PROUD NEXT een van de snelst groeiende techbedrijven

Nijmegen, 5 september 2017 – PROUD NEXT is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2017 en is daarmee een van de 50 snelst groeiende techbedrijven van Nederland.

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De omzetgroei over de afgelopen vier jaar heeft bepaald welke bedrijven er op de lijst staan.

Innovatie speler in e-commerce
“We zijn de afgelopen jaren inderdaad significant gegroeid. De nominatie voor de prestigieuze Technology Fast50 award van Deloitte is erg belangrijk voor ons. PROUD NEXT zet zich in om technische innovatie te realiseren en deze nominatie laat zien dat dit zijn vruchten afwerpt”, aldus Robin van den Bosch, commercieel directeur van PROUD NEXT.

Nieuwe naam Jaagers
De explosieve groei van Jaagers heeft ook geresulteerd in het recente samengaan met twee andere partijen: The Webcare Company (specialist in digitaal klantcontact) en online marketingbureau Tribal uit Den Bosch, gespecialiseerd in online traffic en conversiegroei van bedrijven. Vanuit de nieuwe drie-eenheid is de groep nog beter in staat om zijn klanten full service te bedienen. De groep gaat verder als één internationaal digitaal bedrijf en lanceerde op 6 september hun nieuwe naam PROUD NEXT.

Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking van de Deloitte Technology Fast50 award 2017 feestelijk bekendgemaakt in Utrecht.

Klik hier voor meer informatie over Riff.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!