DETACHERING COMMERCE
JE EIGEN COMMERCE TEAM

EEN EIGEN COMMERCE TEAM TER BESCHIKKING

Dat kunnen flinke klussen zijn die wel wat tijd in beslag nemen. Ook al zijn het klussen die je uitbesteedt aan de specialist; er komt flink wat overleg bij kijken. Om zo effectief mogelijk te schakelen, is het wel zo handig om met de uitvoerende partij aan tafel te zitten. Als in: regelmatig. Bij PROUD NEXT doen we daarom met een mooi woord aan managed insourcing; onze programmeurs zitten zijn dedicated bezig met jullie commerce toekomst.

Waarom zou jij als klant altijd onze kant op moeten komen? Dat is lang niet altijd de meest logische optie. Samenwerken met PROUD NERDS gebeurt in de praktijk op 2 verschillende manieren. Een van jouw medewerkers komt een vast aantal dagen in house bij ons werken, dat is de meeste gebruikte optie. Een productowner vanuit de klantzijde is daarbij van harte welkom om zijn werkzaamheden bij ons op locatie uit te voeren. Eén van onze lead developers wordt dan aangesteld als on product owner vanuit Proud Nerds en is op verzoek bij jullie op locatie. De voordelen spreken voor zich. Het is makkelijk schakelen en is het nodig om op te schalen in mankracht, is de on location manager de eerste die het ziet en het ook direct regelt

EXTRA BOUWKRACHT

Onze programmeurs weten als geen ander hoe ze oplossingen van a tot z (met complete ERP-integraties) moeten bouwen. De Magento programmeurs van PROUD NERDS zijn allemaal gecertificeerd op Magento-niveau en kunnen jou daarom uitstekend ondersteunen bij het uitvoerend werk van jouw e-commerceplatform. Heb je een klus voor een programmeur, maar beschik je zelf niet over de capaciteit? Geen probleem, onze programmeurs komen graag naar je toe om de klus op locatie te klaren. Ze beheersen de full stack en zijn dus thuis in front-end- en back-end-werkzaamheden. Wist je dat wij bij PROUD NERDS veel applicaties en extensies in eigen huis ontwikkelen? Deze worden over de hele wereld gebruikt! Nog iets wat je mag verwachten van een programmeur van PROUD NERDS is dus het ontwikkelen van maatwerkapplicaties binnen het framework Magento.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!