Detachering
Wij komen wel naar jou

Het opstarten van een nieuwe website, het uitbreiden van je online winkel voor meer verkopen… Dat kunnen flinke klussen zijn die wel wat tijd in beslag nemen. Ook al zijn het klussen die je uitbesteedt aan de specialist; er komt flink wat overleg bij kijken. Om zo effectief mogelijk te schakelen, is het wel zo handig om met de uitvoerende partij aan tafel te zitten. Als in: regelmatig. Bij RIFF doen we daarom met een mooi woord aan managed insourcing; onze programmeurs, online marketeers en social media marketeers zitten gewoon bij jou vanuit hun rol als location manager.

Onze specialisten, jouw specialisten

Waarom zou jij als klant altijd onze kant op moeten komen? Dat is lang niet altijd de meest logische optie. Samenwerken met RIFF gebeurt in de praktijk op 2 verschillende manieren. Een van jouw medewerkers komt een vast aantal dagen in house bij ons werken, dat is slechts één optie. Maar we draaien het net zo makkelijk om als dat makkelijker is. Eén van onze lead developers wordt dan aangesteld als on location manager en werkt bij jullie op locatie. De voordelen spreken voor zich. Het is makkelijk schakelen en is het nodig om op te schalen in mankracht, is de on location manager de eerste die het ziet en het ook direct regelt.

Eigen e-commerce team

Is er sprake van een (complexe) klus met langere looptijd? Dan kunnen we een heel team bij je op locatie regelen. De e-commerce experts van RIFF werken stuk voor stuk als senior of lead developers binnen ons bedrijf en worden ondersteund door medior developers. Onze e-commerce toppers zijn allemaal Magento-gecertificeerd en helemaal thuis in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Magento 2. Dat vinden we zelf niet meer dan logisch.

Online marketeers inschakelen

Je hebt (plannen voor) een webshop. Goed. En nu? Want weet je al hoe je klanten over de vloer van je digitale winkel krijgt? En hoe je er vervolgens voor zorgt dat ze niet met lege handen – of volle maar onbetaalde winkelwagen – weer vertrekken? Er is een dosis tijd, ervaring en kennis voor nodig om op die vragen een antwoord te geven, dat specifiek aansluit op jouw webwinkel. Laten wij die specialisten nou standaard in huis hebben. RIFF heeft een eigen online marketing en webcare afdeling. Samen kunnen wij je een volledige oplossing voor de hele online klantreis bieden, die je terugziet in een toename van het aantal online verkopen. En ook hier geldt dat onze online marketeers gewend zijn om op locatie te werken.

Extra bouwkracht

Onze programmeurs weten als geen ander hoe ze oplossingen van a tot z (met complete ERP-integraties) moeten bouwen. De Magento programmeurs van RIFF zijn allemaal gecertificeerd op Magento-niveau en kunnen jou daarom uitstekend ondersteunen bij het uitvoerend werk van jouw e-commerceplatform. Heb je een klus voor een programmeur, maar beschik je zelf niet over de capaciteit? Geen probleem, onze programmeurs komen graag naar je toe om de klus op locatie te klaren. Ze beheersen de full stack en zijn dus thuis in front-end- en back-end-werkzaamheden. Wist je dat wij bij RIFF veel applicaties en extensies in eigen huis ontwikkelen? Deze worden over de hele wereld gebruikt! Nog iets wat je mag verwachten van een programmeur van RIFF is dus het ontwikkelen van maatwerkapplicaties binnen het framework Magento.

Wij werken o.a. voor

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!Wat is het antwoord op de volgende vraag?

Wat van onze creatieve oplossingen

 •  
  12GO Biking
  12GO Biking zou je kunnen kennen, omdat het een van de grootste fietsenwinkels van Nederland is. Met een verkoopbereik tot België en Duitsland. Je zou de fietsgigant haast de ‘IKEA voor fietsen’ kunnen noemen.
  Bekijk case
 • Quinny configurator
  Wat van ver komt, is bijzonder. Dat geldt ook voor de wel heel bijzondere recente case die we voor onze klant Dorel Juvenile uitvoerden. Je weet wel, die van de Maxi-Cosi.

  Genomineerd voor Innovatie Award Las Vegas 2017
  Bekijk case
   
 •  
  Unitednude Webshop
  Deze opdracht was voor ons interessant vanwege meerdere redenen. Niet in de laatste plaats vanwege de branche; waar we normaal gesproken vaak te maken hebben met business cases in een meer technische omgeving, vraagt een fashion-product in veel opzichten om een andere aanpak en andere inzichten. United Nude is een B2C-klant met een internationaal karakter, die verschillende soorten doelgroepen bedient.
  Bekijk case
 • Tom's Wholesale e-commerce platform
  Tom’s Wholesale is de grootste ‘action support’ importeur en exporteur van de Benelux. Vijf jaar geleden begonnen, nu al de grootste in haar eigen markt. De groothandel is met name bekend als aanbieder van de populaire GoPro. Maar het mag ook surfmerk Liquid force, XS Stories (gericht op extreme sports) en GoldCoast Skateboards tot haar merken rekenen. Ondanks de vele afzetkanalen van Tom’s Wholesale was er één nog niet ingevuld: het online B2B-kanaal. Daar kwam Jaagers in beeld.
  Bekijk case