Drie dingen die jij kan leren van de beste webwinkel van ons land

Ieder jaar reikt de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards de zogeheten Thuiswinkelawards uit. De Thuiswinkelawards zijn prijzen die worden weggegeven aan de beste webwinkels van ons land, zoals beoordeeld door zowel het publiek als door een vakjury. Dit jaar ging onder andere Coolblue aan de haal met een prijs van de Thuiswinkelawards: deze webwinkel voor gadgets won namelijk de eerste prijs voor beste webwinkel. Heeft u zelf ook een webwinkel en bent u benieuwd wat u van Coolblue kunt leren? Lees dan in dit artikel drie dingen die u van de beste webwinkel kan leren en direct kan toepassen in uw eigen Magento webwinkel om ook een stapje dichterbij de beste webwinkel van Nederland te komen.

1: de beste webwinkel heeft een website die helemaal klopt
Wie ook maar een beetje kans wil maken op de Thuiswinkelawards en een vermelding als de beste webwinkel, moet een website hebben die helemaal klopt. De website van de beste webwinkel van dit jaar heeft bijvoorbeeld geen fouten, is geheel responsive en is zo ontwikkeld dat de website erg gebruiksvriendelijk is. Wilt u dat uw webwinkel van vergelijkbare kwaliteit wordt als de kwaliteit van de beste webwinkel, dan is het belangrijk om uw webwinkel van A tot Z helemaal professioneel in te steken. Heeft u zelf niet voldoende kennis om van uw webwinkel de beste webwinkel te maken, dan kunnen de professionals van PROUD NEXT u een handje helpen.

2: de beste webwinkel heeft een extreem vriendelijke klantenservice
Hoewel mensen bij online shoppen minder te maken hebben met personeel, betekent dit niet dat er bezuinigd kan worden om het beste personeel aan te nemen. De beste webwinkel van het jaar 2015 heeft geen personeel in dienst dat fysiek in contact komt met de klant, maar heeft er wel voor gezorgd dat het personeel dat online of via de telefoon in contact komt met de klant het beste personeel van het land is. Een extreem vriendelijke klantenservice is het gevolg, één van de redenen dat Coolblue verkozen is tot de beste webwinkel van 2015.

3: de beste webwinkel is flexibel
Tot slot heeft de beste webwinkel niet alleen een goede website en een vriendelijke klantenservice, maar is de webwinkel bovendien flexibel. Gratis bezorgopties, bezorging op zondag en grote beschikbaarheid van goederen in de webwinkel zorgen ervoor dat Coolblue de klanten optimaal van dienst kan zijn, waardoor zij gestimuleerd worden om vaker iets te bestellen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!