Iedereen wil toch een e-commerce
expert team op locatie!

Je eigen ecommerce team op locatie

Bij iedere organisatie waar online aanwezigheid een belangrijk onderdeel is of gaat worden van de toekomst wil uiteraard experts in huis hebben die ze naar het volgende level gaan brengen

De e-Commerce experts van RIFF zijn allemaal Magento gecertificeerd en werken binnen onze organisatie als Senior of Lead developers.

Ondersteuning / projectmanagement en kennis in huis

Onze lead developers worden volledig ondersteund door onze medior developers welke op afstand door onze lead developers worden aangestuurd. Deze developers kunnen tevens een deel van hun tijd ook aanwezig zijn op locatie.

Er staat dus een e-commerce team voor jullie klaar die gezamenlijk met jullie team via een Agile methode de volledige ontwikkeling van jullie webshop gaat uitrollen.

Binnen deze disciplines kunnen we tevens online marketing en digital engagement aanbieden tijdens en na oplevering van een fantastisch global concept.

Al onze programmeurs hebben hun certificering voor Magento en hebben de cursussen voor Magento 2 doorlopen. Daarnaast hebben wij een aantal global e-commerce trajecten uitgerold waarbij wij nog dagelijks doorontwikkeling op locatie bieden

BUILD

Programmeurs die weten hoe ze oplossingen van a tot z met complete ERP integraties moeten bouwen . Ons team heeft een trackrecord en dat is waarom wij onze build team inzetten.

BOOST

Specialisten van Tribal weten als geen ander wat je moet doen om jouw webshop goed vindbaar en zichtbaar te maken. Belangrijk, want wie komt er nu naar jouw webshop als niemand van het bestaan af weet?

ENGAGE

Als producten online verkocht worden zal er ook interactie online plaats vinden. Onze eigen digital interaction team kan op locatie worden ingezet.

Wij werken o.a. voor

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!Wat is het antwoord op de volgende vraag?

magento-silver-solution-partner

Van Magento e-commerce platforms weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van RIFF.