Early adopters van Magento 2: Once you go Magento 2, youll never go back!

Veel ondernemingen worstelen met de vraag wanneer het zinvol is om over te stappen naar Magento 2. Het is inmiddels al ruim een half jaar geleden dat het nieuwe platform werd gelanceerd, maar toch blijven de meesten voorlopig trouw aan Magento 1.Desondanks zijn er wel een aantal digitale pioniers die de stap durfden te zetten. Met Magento 2 als platform illustreren zij hoe moderne e-commerce web shops eruit zien. De recente ontwikkeling van Magento 2 zal door middel van updates en verfijningen voor een nog beter en mooier platform zorgen.

Graze

GRAZE

De allereerste Magento 2 web shops zijn van Engelse afkomst.Graze was samen met Byredo de innovatieve pionier die koos voor deze gewaagde stap.Waar zij voor het uitkomen van het platform al werkten met een BETA versie, zijn ze na lancering overgestapt naar de officile versie. Beide web shops kwamen uit handen van Session Digital. Graze heeft gekozen voor het Magento 2 platform om haar balans in functionaliteiten. Naast een betere uitvoering betreffende snelheid en verbeterde checkout mogelijkheden, springen de moderne design technologien meteen in het oog en geven het een professionele uitstraling.

Byredo

BYREDO

Zoals hierboven valt te lezen, was ook Byredo degene die de stap durfde te nemen. Doordat de e-commerce strategie van Byredo constant in beweging en in ontwikkeling is, kunnen zij flexibel handelen naar de wensen van de consumentenOm de hoogwaardige service te bieden, in combinatie met verbeterde prestaties, die de consumenten verwachten waren zij genoodzaakt om het nieuwe Magento systeem te implementeren. Het resultaat? Een kunstwerk van een web shop waarbij consumenten perfect begeleid worden van begin tot eind!

Alcatel OneTouch

ALCATEL ONETOUCH

Voorheen kon de web shop van het Amerikaanse Alcatel de groeiende vereisten van de business niet bijbenen. Developers besloten hierdoor dat alleen Magento 2 de oplossing was voor deze ontwikkelingen. Zo geschiedde.Het schitterende homepagedesign met het volledige assortiment springt direct in het oog. Productpaginas worden ondersteund door verschillende content, waaronder video presentaties die de mogelijkheden van de producten weergeven.

Venroy

VENROY

Het systeem van Magento 2 heeft ervoor gezorgd dat dit Australische strandkleding merk over de hele wereld gedragen wordt. Voor het gebruik van Magento werd de kleding louter offline verkocht. De web shop heeft er voor gezorgd dat consumenten niet alleen fysiek, maar ook online kunnen slagen.De stap van geen web shop naar een Magento 2 web shop bleek een gouden stap te zijn!

Seat Duitsland

SEAT

Het komt niet vaak voor dat consumenten autos online kopen.Seat Duitsland wilde echter de tussenhandel uitschakelen en benaderde dit innovatieve kanaal (direct-to-customer).Door middel van de op Magento 2 gebaseerde web shop hebben zij een overzichtelijke site gebouwd, waardoor veel tijd bij de autodealer bespaard blijft.

Cultcha Kids

CULTCHA KIDS

Net als de developers van Alcatel, kampte Cultcha Kids met hetzelfde probleem.De groeiende business vereisten konden niet worden bijgehouden, waardoor zij genoodzaakt waren om het systeem te updaten naar Magento 2.Achteraf gezien bleek dit de juiste zet te zijn geweest. Cultcha Kids kan de unieke behoeften van de consumenten zonder enige problemen bijbenen.

Magento 2 lijkt too good to be true te zijn. Echter niets is minder waar. Het is bij uitstek een perfect voorbeeld van inspelen op de wensen van de klant.Ondernemingen met het desbetreffende besturingssysteem hebben met deze software fantastisch kunnen inspelen op hun marktstrategie.Wilt u de mogelijkheden bekijken om over te stappen naar Magento 2 of heeft u interesse in aanvullende informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met PROUD NEXT.