Een redesign strategie: de oplossing voor slecht presterende websites

Als uw website niet meer de doelstellingen realiseert die u wenst te realiseren of als uw website niet meer presteert zoals de website voorheen heeft gedaan, kan het interessant zijn om te investeren in een redesign strategie. Een redesign strategie is een strategie die u gebruikt voor de verandering van uw website, zodat u beoogde doelstellingen en oude prestaties weer gaat of juist blijft behalen. Heeft u ook een website die niet (meer) goed presteert en heeft u behoefte aan de expertise van een specialist om uw website te verbeteren? Start dan met een redesign strategie van uw Magento e-commerce platform in samenwerking met PROUD NEXT.

Drie redenen om te starten met een redesign strategie
Iedere ondernemer die start met een redesign strategie, heeft hier zo zijn of haar eigen redenen voor. De drie belangrijkste redenen om te starten met een redesign strategie, zijn de volgende:
1. De bezoekersaantallen van de website dalen.
2. Het conversiepercentage van de website daalt. Dit betekent dat er van het totale aantal bezoekers op uw website, minder bezoekers zijn die voor conversie zorgen.
3. De kansen met betrekking tot online marketing worden niet meer benut.

>Welke reden men ook heeft om te starten met een redesign strategie, het achterliggende doel van de strategie is altijd hetzelfde. Zo wil iedere ondernemer die start met een redesign strategie de website verbeteren, om op deze manier risico’s uit de weg te gaan en kansen te benutten. Overigens is een redesign strategie niet alleen geschikt voor websites, maar ook voor e-commerce platforms zoals een https://jaagers.com/magento/.

Schakel een expert in
Wellicht heeft u zelf al gekeken hoe uw website aangepast dient te worden om doelstellingen beter te bereiken. Door deze zaken te veranderen kan uw website zeker verbeteren, maar de kans is groot dat u toch nog veel over het hoofd ziet. Door een redesign strategie expert naar uw website te laten kijken, weet u zeker dat uw website op alle mogelijke fronten wordt verbeterd voor betere resultaten in de toekomst. En omdat een redesign strategie expert niet alleen de fouten en kansen opspoort maar deze ook direct toepast door de website aan te passen, hoeft u zelf niets te doen om uw website te laten verbeteren. Wilt u ook profiteren van de expertise van een redesign strategie specialist om betere resultaten te halen met uw online visitekaartje? Raadpleeg dan de specialisten van PROUD NEXT en laat uw website verbeteren om uw bedrijfsdoelen te realiseren.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!