MAGENTO WEBSHOP:
ALS JE HET SERIEUS
WILT AANPAKKEN

1MIO

1Miljoen +

Online producten

Cijfers

45%

Meer online bezoeken

Mooie stijging

8

Ons cijfer

Onze klanten geven ons een 8

Magento voor elke webwinkel

Magento is de Tesla onder de e-commercesystemen. Een ijzersterk brand dat staat voor gebruiksvriendelijke, complete, flexibele platforms voor je webshop, vol onbegrensde mogelijkheden. Fulfilment, marketing, logistiek, financieel: al deze datastromen haal je met Magento makkelijk uit één centraal systeem.

magento certificaten

Magento gebruikers: van KLM tot ANWB

Wie gaat voor een succesvolle webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento. Proud Nerd is trotse partner van Magento, ook wel het meest gebruikte ecommerce-platform in Europa. Bedrijven als KLM, PostNL en ANWB gebruiken allemaal Magento, dus wie voor een Magento-webshop kiest, bevindt zich in goed gezelschap.
VVV Commerce

Magento voor beginners

Magento werd in maart 2008 gelanceerd als professioneel open source webshop-pakket. Meer dan een decennium later is Magento nog steeds ongekend populair. Niet in de laatste plaats vanwege de unieke componenten. Voor een open source-pakket is Magento een zeer professioneel e-commerce platform. Zeker gezien de relatief lage kosten. Met de grote hoeveelheid (gratis) plug-ins is je webshop compleet maar dan ook compleet naar eigen wensen in te richten. Magento is geschikt voor webshops voor bedrijven van elke omvang. Door het complete, modulaire systeem is het platform makkelijk uit te bouwen en veranderen bij elke wijziging in je business.

Magento en Proud Nerds: partners in commerce

Als Magento zo compleet is, waar heb je ons dan nog voor nodig? Proud Nerds en Magento zijn ‘partners in commerce’. Wij gaan voor hoogwaardige webshops, de producten van Magento passen daarbij. Magento e-commerceplatforms zijn voor ons inmiddels gesneden koek. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook.

Quinny configurator Magento

De 70-20 regel

Magento is de Tesla onder de e-commercesystemen. Een ijzersterk brand dat staat voor gebruiksvriendelijke, complete, flexibele platforms voor je webshop, vol onbegrensde mogelijkheden. Fulfilment, marketing, logistiek, financieel: al deze datastromen haal je met Magento makkelijk uit één centraal systeem.

PROUD COMMERCE WALL

“En als we het nou eens zó doen…?

We zijn technology-savvy, ja. Maar we hebben ook de creatives in huis die met je meedenken over je concept. Beide disciplines heb je nodig om een full experiencebureau te kunnen zijn. We zijn dus graag jou ‘creatief en technisch specialist’. En staat je Magento webshop als een huis? Dan laten we niet los, maar blijven we aangehaakt voor support. Je bepaalt in welke mate. Onze scrumteams werken agile, in sprints, aan de continue doorontwikkeling van jouw e-commerceplatform of online omgeving.

Magento 1 of 2..?

Magento 1 heeft sinds 2015 een waardige opvolger met Magento 2. Misschien twijfel je nog tussen beide opties of over een overstap van Magento 1 naar Magento 2. Start je een niéuwe webshop? Dan zeggen onze business consultants unaniem: Magento 2. De overstap naar Magento 2 is onvermijdelijk, vroeg of laat moet iedereen over. Lees hier meer over de voordelen van Magento 2.0. Voor retailers (> 50.000 producten) is de Magento Commerce een uitkomst. Business-to-business e-commerce platform Magento B2B helpt jou en je klanten zo efficiënt mogelijk te bestellen.

Strategen

Met PROUD NERDS als uw strategische partner op E-commerce. Samen kennen wij uw klant en maken we van elke klantreis een feestje.

Design

Zonder interaction design geen effectieve webshop. Proud Nerds volgt ook na oplevering nauwkeurig de belevingen op het platform.

Ontwikkelaars

Ontwikkeling van E-commerce platformen zit in ons bloed. Dit doen we vol passie en overgave voor ontzettend mooie klanten.

Magento integraties

Uw magento e-commerce platform integreren met de moderne EHP, PIM en sales platformen. Wij hebben ruime ervaring en bieden dagelijkse ondersteuning.

Support afdeling

Wij hebben ons eigen dedicated support afdeling met ervaren E-commerce Developers. Graag helpen zij u ook verder naar de volgende stap.

Zorg

Natuurlijk staan wij niet stil na oplevering van uw e-commerce platform. Ons team werkt nauw met uw samen zoals u van ons gewend bent.

Kennissessie

Kom kennismaken en ontdek Magento

Van een Magento webshop weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van PROUD NEXT.

Proud Nerds commerce experts overleg

Tijdens een eerste klantsessie trekken we ruim de tijd uit om het hele proces met u als klant te bespreken. Of daar nu 2 of 4 uur voor nodig is. Bij wijze verslag van dit gesprek ontvangt u van ons in begrijpelijke taal de ‘what’ binnen de why, how, what circle, het leidende model voor al uw marketingcommunicatie-projecten

 Als het nodig is, plannen we een tweede sessie in. Na een A&R (ureninschatting) en functioneel ontwerp gaan we niet voor u, maar mét u aan de slag. Natuurlijk, wij voeren uiteindelijk het werk uit waarvoor u ons inschakelt, maar wel altijd in samenspraak met u.

agile werken met Proud Nerds
e-Commerce rechtstreeks koppelen aan een ERP systeem.

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden m.b.t. de koppelingen binnen onze e-commerce platform systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken.

Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij houden van Awards

Met ze allen zetten wij ons dagelijks in voor kwaliteit en deze is al meerdere malen beloond.

MAGENTO INNOVATION AWARD

‘PROUD NEXT heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt.”

NOMINATIE INNOVATION LAS VEGAS

PROUD NEXT is genomineerd vanwege de rijk uitgeruste configurator die het bedrijf bouwde voor Dorel Juvenille.

MEERDERE FD GAZELLE EN FAST50

Het snelgroeiende e-commerce bureau PROUD NEXT uit Nijmegen en Amsterdam heeft de prestigieuze titel FD Gazelle toegekend gekregen van het Financieele Dagblad.

Maak een afspraak en reis mee

Wij plannen graag een FULL EXPERIENCE in voor jullie e-Commerce journey

Bekijk wat van onze cases

Wij laten graag zien waar we ontzettend goed in zijn.