Wij delen graag onze
expertise.

We hebben niet veel woorden nodig om je te vertellen wat wij doen en waar we goed in zijn. Bij RIFF bouwen we webshops waarmee je conversie rate gemiddeld met 53% toeneemt in 1 jaar. Een percentage gebaseerd op de analytics van onze klanten.

Full stack partner

Wat meer uitleg, samengevat in je eigen taal? Dat kan ook. In de e-commerce platformen die wij bouwen, komen online strategie, techniek, hoogwaardig design (gericht op usability en conversie), service management en integratie met andere platformen samen. We doen trouwens meer dan webshops bouwen. Met onze online marketing en webcare afdelingen zijn we een full stack oplossingenaanbieder.

Magento-specialist

We hadden ook kunnen zeggen dat we een kei zijn in Magento-oplossingen en daarmee al meerdere (internationale) prijzen in de wacht hebben gesleept. Daar is geen woord aan gelogen, maar voor onze klanten is dat minder relevant. Jouw vraag is immers ‘een webshop die goed converteert en uitblinkt in gebruikersgemak’. Vaak zien we in het e-commerceplatform van onze partner Magento de oplossing. Soms is er een ander platform nodig die de klus klaart. Dan kiezen we daar voor.

Gezamenlijk gaan wij voor de winnende combinatie

‘Spot on’ online marketing

Met onze online marketing tak ( RIFF | Formely known as Tribal ) zijn we oudste online marketing bureau van Nederland en bieden we slimme online marketing services in de breedste zin van het woord. Dagelijks werken wij vanuit Den Bosch met een team van ruim 70 specialisten aan het online succes van onze klanten. Als Google Premium partner bieden wij online marketing services over de volledige breedte van de customer journey. Een maatwerk aanpak voor bedrijven met lokale én internationale ambities.

Webcare zoals het hoort

Met onze Webcare afdeling gespecialiseren wij ons in social webcare en creëeren klantcontactstrategieën waarin klantbeleving en efficiëntie centraal staat. Vanuit Amsterdam verzorgen wij met een team van ruim 90 specialisten de online webcare van zowel MKB-bedrijven als internationale corporate klanten. Van ondersteuning bij de operationele webcare tot advies bij het signaleren en oplossen van structurele klachten en pijnpunten, RIFF biedt de professionele webcare waarop je kunt vertrouwen.

Wij werken o.a. voor

Meedenken wat houdt dat in dan?

Vraag je ons wat we het liefste doen, dan zeggen we ons meedenkend vermogen aanspreken om onze klanten online verder te helpen. Dat leggen we graag uit met een voorbeeld dat wat meer tot de verbeelding spreekt. Onze klant Douwe Egberts verkoopt koffiebonen. Hoe meer bonen er worden verkocht, des te hoger DE’s omzet. Simpel. Een stilstaande machine betekent omzetverlies. En dat loopt al snel op. Onze eerste vraag: hoe zit het bestelproces voor reserveonderdelen in elkaar? Is daar een efficiencyslag nodig? Ja, zo bleek. We bouwden de ‘Parts Catalog Generator’. Een ‘dealer intranet’ met een volledig overzicht aan te bestellen onderdelen van koffiemachines. Wereldwijd beschikbaar voor DE’s dealers en onderhoudscentra. Dit heeft nu al geresulteerd in een gestroomlijnd orderproces en een rigoureuze terugdringing van de foutmarge in het bestelproces.

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!Wat van onze creatieve oplossingen

 •  
  Freebike
  Freebike is een start-up van een groepje mensen uit de fietswereld met liefde voor het stalen ros, en een aantal investeerders. Samen bedachten ze een concept, waarmee gebruikers hun eigen e-bike kunnen samenstellen. Een nieuw waardevol merk voor de fietsenmarkt. Een unique selling point voor een product met zoveel configureerbare opties is de leveringsgarantie binnen 72 uur, mits alles op voorraad is natuurlijk.
  Bekijk case
 • Unitednude Webshop
  Deze opdracht was voor ons interessant vanwege meerdere redenen. Niet in de laatste plaats vanwege de branche; waar we normaal gesproken vaak te maken hebben met business cases in een meer technische omgeving, vraagt een fashion-product in veel opzichten om een andere aanpak en andere inzichten. United Nude is een B2C-klant met een internationaal karakter, die verschillende soorten doelgroepen bedient.
  Bekijk case
   
 •  
  Comm
  Jaagers, Tribal (online marketing) en The Webcare Company (social customer engagement) zijn voor COMM (Museum voor Communicatie) bezig met een bijzonder project. Het museum wordt zowel fysiek als online verbouwd en uitgebreid, en wij houden ons bezig met de ‘online nieuwe jas’ van het museum. Oftewel: een nieuw concept, volgens een gezamenlijke oplossing voor de hele online customer journey.
  Bekijk case
 • 12GO Biking
  12GO Biking zou je kunnen kennen, omdat het een van de grootste fietsenwinkels van Nederland is. Met een verkoopbereik tot België en Duitsland. Je zou de fietsgigant haast de ‘IKEA voor fietsen’ kunnen noemen.
  Bekijk case