ECOMMERCE EXPERTS
ONZE EXPERTISE.

WE HEBBEN NIET VEEL WOORDEN NODIG OM JE TE VERTELLEN WAT WIJ DOEN EN WAAR WE GOED IN ZIJN. BIJ PROUD NEXT BOUWEN WE WEBSHOPS WAARMEE JE CONVERSIE RATE GEMIDDELD MET 53% TOENEEMT IN 1 JAAR. EEN PERCENTAGE GEBASEERD OP DE ANALYTICS VAN ONZE KLANTEN

FULL STACK PARTNER EN MAGENTO SPECIALIST

Wat meer uitleg, samengevat in je eigen taal? Dat kan ook. In de e-commerce platformen die wij bouwen, komen online strategie, techniek, hoogwaardig design (gericht op usability en conversie), service management en integratie met andere platformen samen. We doen trouwens meer dan webshops bouwen. Met onze partners in online marketing en webcare afdelingen zijn we een full stack oplossingenaanbieder.

We hadden ook kunnen zeggen dat we een kei zijn in Magento-oplossingen en daarmee al meerdere (internationale) prijzen in de wacht hebben gesleept. Daar is geen woord aan gelogen, maar voor onze klanten is dat minder relevant. Jouw vraag is immers ‘een webshop die goed converteert en uitblinkt in gebruikersgemak’. Vaak zien we in het e-commerceplatform van onze partner Magento de oplossing. Soms is er een ander platform nodig die de klus klaart. Dan kiezen we daar voor.

Professional Partner Magento 1024x1024

MEEDENKEN WAT HOUDT DAT IN DAN?

Vraag je ons wat we het liefste doen, dan zeggen we ons meedenkend vermogen aanspreken om onze klanten online verder te helpen. Dat leggen we graag uit met een voorbeeld dat wat meer tot de verbeelding spreekt. Onze klant Douwe Egberts verkoopt koffiebonen. Hoe meer bonen er worden verkocht, des te hoger DE’s omzet. Simpel. Een stilstaande machine betekent omzetverlies. En dat loopt al snel op. Onze eerste vraag: hoe zit het bestelproces voor reserveonderdelen in elkaar? Is daar een efficiencyslag nodig? Ja, zo bleek. We bouwden de ‘Parts Catalog Generator’. Een ‘dealer intranet’ met een volledig overzicht aan te bestellen onderdelen van koffiemachines. Wereldwijd beschikbaar voor DE’s dealers en onderhoudscentra. Dit heeft nu al geresulteerd in een gestroomlijnd orderproces en een rigoureuze terugdringing van de foutmarge in het bestelproces.

Proud Nerds Over Header
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!