Wij delen graag onze
expertise.

We hebben niet veel woorden nodig om je te vertellen wat wij doen en waar we goed in zijn. Bij RIFF bouwen we webshops waarmee je conversie rate gemiddeld met 53% toeneemt in 1 jaar. Een percentage gebaseerd op de analytics van onze klanten.

Full stack partner

Wat meer uitleg, samengevat in je eigen taal? Dat kan ook. In de e-commerce platformen die wij bouwen, komen online strategie, techniek, hoogwaardig design (gericht op usability en conversie), service management en integratie met andere platformen samen. We doen trouwens meer dan webshops bouwen. Met onze online marketing en webcare afdelingen zijn we een full stack oplossingenaanbieder.

Magento-specialist

We hadden ook kunnen zeggen dat we een kei zijn in Magento-oplossingen en daarmee al meerdere (internationale) prijzen in de wacht hebben gesleept. Daar is geen woord aan gelogen, maar voor onze klanten is dat minder relevant. Jouw vraag is immers ‘een webshop die goed converteert en uitblinkt in gebruikersgemak’. Vaak zien we in het e-commerceplatform van onze partner Magento de oplossing. Soms is er een ander platform nodig die de klus klaart. Dan kiezen we daar voor.

Gezamenlijk gaan wij voor de winnende combinatie

‘Spot on’ online marketing

Met onze online marketing tak ( RIFF Digital Marketing | Formely known as Tribal) zijn we het oudste online marketing bureau van Nederland en bieden we slimme online marketing services in de breedste zin van het woord. Dagelijks werken wij vanuit Den Bosch met een team van ruim 70 specialisten aan het online succes van onze klanten. Als Google Premium partner bieden wij online marketing services over de volledige breedte van de customer journey. Een maatwerk aanpak voor bedrijven met lokale én internationale ambities.

Webcare zoals het hoort

Met onze Webcare afdeling gespecialiseren wij ons in social webcare en creëeren klantcontactstrategieën waarin klantbeleving en efficiëntie centraal staat. Vanuit Amsterdam verzorgen wij met een team van ruim 90 specialisten de online webcare van zowel MKB-bedrijven als internationale corporate klanten. Van ondersteuning bij de operationele webcare tot advies bij het signaleren en oplossen van structurele klachten en pijnpunten, RIFF biedt de professionele webcare waarop je kunt vertrouwen.

Wij werken o.a. voor

Meedenken wat houdt dat in dan?

Vraag je ons wat we het liefste doen, dan zeggen we ons meedenkend vermogen aanspreken om onze klanten online verder te helpen. Dat leggen we graag uit met een voorbeeld dat wat meer tot de verbeelding spreekt. Onze klant Douwe Egberts verkoopt koffiebonen. Hoe meer bonen er worden verkocht, des te hoger DE’s omzet. Simpel. Een stilstaande machine betekent omzetverlies. En dat loopt al snel op. Onze eerste vraag: hoe zit het bestelproces voor reserveonderdelen in elkaar? Is daar een efficiencyslag nodig? Ja, zo bleek. We bouwden de ‘Parts Catalog Generator’. Een ‘dealer intranet’ met een volledig overzicht aan te bestellen onderdelen van koffiemachines. Wereldwijd beschikbaar voor DE’s dealers en onderhoudscentra. Dit heeft nu al geresulteerd in een gestroomlijnd orderproces en een rigoureuze terugdringing van de foutmarge in het bestelproces.

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!Wat is het antwoord op de volgende vraag?

Wat van onze creatieve oplossingen

 •  
  Quinny configurator
  Wat van ver komt, is bijzonder. Dat geldt ook voor de wel heel bijzondere recente case die we voor onze klant Dorel Juvenile uitvoerden. Je weet wel, die van de Maxi-Cosi.

  Genomineerd voor Innovatie Award Las Vegas 2017
  Bekijk case
 • 12GO Biking
  12GO Biking zou je kunnen kennen, omdat het een van de grootste fietsenwinkels van Nederland is. Met een verkoopbereik tot België en Duitsland. Je zou de fietsgigant haast de ‘IKEA voor fietsen’ kunnen noemen.
  Bekijk case
   
 •  
  Comm
  Jaagers, Tribal (online marketing) en The Webcare Company (social customer engagement) zijn voor COMM (Museum voor Communicatie) bezig met een bijzonder project. Het museum wordt zowel fysiek als online verbouwd en uitgebreid, en wij houden ons bezig met de ‘online nieuwe jas’ van het museum. Oftewel: een nieuw concept, volgens een gezamenlijke oplossing voor de hele online customer journey.
  Bekijk case
 • Prominent : “Verkopen generen vanuit de luie stoel”
  Prominent kun je kennen van zijn ruime assortiment relaxstoelen en relaxfauteuils. Daarnaast grossiert de meubelketen in banken en sta-op stoelen. Het is Prominents missie om ‘Nederland relaxter te maken’ met zijn producten.
  Bekijk case