Gevonden worden in Google

Gevonden worden in Google is alleen maar belangrijker geworden voor elke ondernemer. Echter staat het online nergens wat u precies moet doen om bovenaan in Google te komen, want Google houdt hun exacte formule geheim.

Maar er zijn wel ongeveer 250-300 factoren waarvan we ons bewust zijn als we een website optimaliseren. Dit proces van het verbeteren van de vindbaarheid van een website wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd.Wij helpen u graag meer bezoekers aan te trekken dankzij onze zoekmachine optimalisatie. Als uw website niet gevonden wordt zal uw informatie niet of nauwelijks gedeeld worden. De belangen zijn dus groot!nUw producten wilt u natuurlijk graag snel en gemakkelijk online zichtbaar hebben. Door feeds te creëren naar Beslist, Kieskeurig en Google shopping in combinatie met zoekmachine optimalisatie zorgen wij voor de RIFF boost op online verkoop.Wij beschikken bij RIFF over experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Zij zorgen ervoor dat de vindbaarheid van uw website in de diverse zoekmachines aanzienlijk verbeterd wordt. Hierdoor zullen er niet alleen meer bezoekers op de website komen, maar zullen ook meer mensen gebruik maken van uw producten of diensten waardoor uw omzet een sprong zal maken.

  1. We gaan eerst een kennismakingsgesprek met u aan om duidelijk te maken wat wij op het gebied van zoekmachine optimalisatie kunnen betekenen en wat u van ons kunt verwachten.
  2. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op, waardoor u op de hoogte bent van onze werkzaamheden.
  3. We lichten de gehele website door en u zult gegarandeerd snel resultaat zien!

 

Met een goede strategie beter gevonden worden in Google

Zoekmachine optimalisatie begint niet met het optimaliseren van uw website, maar eerst bepalen we alle doelstellingen samen met onze klanten. Wilt u bijvoorbeeld met uw website gaan richten op uw eigen regio of liever nationaal? Wat is de markt en doelgroep die u aan wilt spreken en welke producten zijn het meest geschikt voor SEO?

Wanneer we antwoorden hebben gevonden op deze vragen, zullen we aan de hand van deze informatie de doelstellingen formuleren. Vervolgens kijken we ook naar de huidige situatie waarin de website in verkeert. U moet dan denken aan de technische en inhoudelijke stand van de website, maar ook de huidige rankings op zoekwoorden. Dit is de basis van elke succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie.

Wilt u beter gevonden worden in Google?

Zou u vandaag nog een gesprek willen met één van onze zoekmachine optimalisatie experts? Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er beschikbaar zijn voor uw website. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

 

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!