Goede timing voor ontwikkeling

Wilt u een e-commerce platform ontwikkelen en twijfelt u of dit het juiste moment is om te starten met uw eigen webwinkel? Dan kunt u uw zorgen gerust opzij zetten en direct starten met e-commerce platform ontwikkelen bij PROUD NEXT, want uit onderzoek is gebleken dat postorderbedrijven en internetwinkels in februari van dit jaar ruim 12 procent meer omzet hebben gedraaid dan in februari van vorig jaar. Kortom: de omzet van webwinkels in Nederland is in vergelijking met een jaar eerder ruim 12 procent gegroeid, waardoor het extra interessant is voor u om te kiezen voor e-commerce platform ontwikkelen bij PROUD NEXT.

Hogere stijging dan omzet van fysieke winkels
Over het algemeen gaat het beter met de Nederlandse economie in februari van dit jaar dan in februari van vorig jaar. Zo profiteerde ook de fysieke handel in Nederland van een omzetstijging van 1,2 procent, wat betekent dat het economische herstel officieel in gang is gezet. Echter, hoewel de omzetstijging van 1,2 procent voor de fysieke handel in Nederland zeker een interessante stijging is, is deze stijging natuurlijk niets in vergeleken met de stijging van 12 procent voor Nederlandse webwinkel. Twijfelt u of u wil starten met een fysieke winkel of wil kiezen voor e-commerce platform ontwikkelen, dan is deze keuze dus in feite eenvoudig gemaakt. Op dit moment is e-commerce platform ontwikkelen namelijk één van de beste zakelijke keuzes die u kunt maken.

Voornamelijk aanbieders van kleding en modeaccessoires deden het goed in februari van dit jaar. Wilt u starten als online verkoper van kleding en modeaccessoires, dan is het e-commerce platform ontwikkelen dus nog interessanter voor u. Echter, ook als u wil starten als online aanbieder van andere producten dan kleding en modeaccessoires is het aantrekkelijk om te starten met een eigen webwinkel door middel van e-commerce platform ontwikkelen. Alle branches scoorden namelijk goed in de maand februari, zoals bijvoorbeeld ook de branche voor online elektronica kopen. Ook als u dus een ander product wil verkopen, is het dus een goed moment om te starten met e-commerce platform ontwikkelen.

Webshop ontwikkelen bij PROUD NEXT
Wilt u ook profiteren van de omzetstijging voor Nederlandse webwinkels? Kies dan direct voor Magento e-commerce platform ontwikkelen door PROUD NEXT en laat uw webwinkel op professionele wijze en geheel op maat ontwikkelen. Leg uw wensen voor aan de professionals van PROUD NEXT, communiceer wat u wil bereiken met uw webwinkel en wat uw verwachtingen zijn en PROUD NEXT gaat direct aan de slag met e-commerce platform ontwikkelen. Op deze manier kunt u als ondernemer op korte termijn al profiteren van de omzetstijging voor Nederlandse webwinkels, zodat u ook kunt profiteren van het economische herstel in Nederland.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!