Hoe gemakkelijk is Magento te gebruiken? 🤔Magento 2 recensie


1. Is Magento gemakkelijk te leren?

Hoe Gemakkelijk Is Magento Te Gebruiken Magento 2 Recensie
Elk e-commerceplatform heeft een leercurve. U heeft enige tijd nodig om de software te leren kennen en hoe deze werkt. Eenvoudige e-commerceplatforms zijn misschien gemakkelijker te leren. Ze bieden echter geen flexibiliteit voor hun functies. U bent beperkt tot de basiswinkelfuncties. U kunt er geen unieke gebruikersinterfaces mee creëren. Magento verschilt daarvan omdat u een hoge flexibiliteit en controle krijgt. Als je het eenmaal begrijpt, is het platform eenvoudig te gebruiken. Het kan sterk worden aangepast aan uw behoeften. Je krijgt krachtige functies om de look & feel van je winkel te veranderen. Magento heeft veel hulpmiddelen waarmee u snel aan de slag kunt. U kunt de officiële Magento-documenten raadplegen voor meer informatie over het platform. Het begeleidt u stap voor stap bij de basisprincipes, zoals: Magento beheerdersaccount Basisconfiguratie Winkeldetails Storefront Branding Installatiehandleiding Extensies Magento Marketplace Voor retailers en ontwikkelaars is het leren van Magento de moeite waard. Het is omdat je winkels kunt bouwen die voldoen aan de eisen van de klant. Er zijn veel tutorials en gecertificeerde Magento-cursussen. Magento werkt goed voor professionele ontwikkelaars met sterke PHP-vaardigheden.

2. Gebruiksvriendelijk Magento-beheerderspaneel

Gebruiksvriendelijk Magento Beheerderspaneel Magento Bruikbaarheid
Magento Store Admin is een backoffice voor verkopers. Het is beveiligd met een wachtwoord en biedt 2FA. Hier beheert u uw winkel en voert u de dagelijkse taken uit. Deze omvatten het opzetten van producten en promoties. U kunt bestellingen en verzendingen beheren, enzovoort. Nadat u bent ingelogd op het beheerdersdashboard, kunt u het beheerdersdashboard zien. Het beheerdersdashboard is eenvoudig te gebruiken en te navigeren. De beheerderzijbalk aan de linkerkant wordt weergegeven als het hoofdmenu. Het heeft toegang tot tools voor alle winkelprocessen, zoals: Dashboard Verkoopcatalogus Klanten Marketinginhoud Rapport Stores Systeem Vind partners en extensies Het vervolgmenu biedt de gegevens en tools om uw winkel te runnen. Hiermee kunt u winkelprocessen vanuit één paneel beheren. Het overzichtelijke dashboard toont geavanceerde rapportage en gemiddelde bestellingen. Krijg snel toegang tot de laatste bestellingen en laatst gezochte items van de klanten. De omzet en belastingen worden direct op het dashboard weergegeven. Het beheerdersdashboard is intuïtief en gebruiksvriendelijk. U kunt snel aan de slag met uw projecten en realtime rapporten ontvangen. Het maakt ook aangepaste beheerdersrasters mogelijk op basis van uw standpunt.

3. Magento ontwikkelings- en coderingsnormen

Hoe Gemakkelijk Is Magento Te Gebruiken Magento 2 Recensie
Magento is geschreven in de taal PHP. Het maakt gebruik van elementen van het Zend-framework. Het is niet nodig om de codeertalen te kennen. Het leren van de basisprincipes zal echter op de lange termijn nuttig zijn. Het ontwikkelen van de front-end vereist vaardigheden in HTML en CSS. Voor geavanceerde wijzigingen moet u JavaScript leren. Deze talen helpen bij het aanpassen van de sitethema's. U kunt met de sjabloonbestanden werken. De XML-opmaaktaal wordt gebruikt in lay-outs om de pagina's te ontwerpen. Met de Magento REST & SOAP API's kunt u webservices bouwen. Het helpt bij de communicatie met het Magento-systeem. Het Magento-framework omvat: Magento tech stack Bekijk model Modulair systeem Event-driven framework Uitbreidingen Basiskennis van codering en Magento-systemen is essentieel. Hiermee kunt u kleine wijzigingen in de winkel aanbrengen. Je kunt beter communiceren met het technische team. Als er potentiële problemen zijn, blijft u niet helemaal onwetend. U kunt de problemen beoordelen en snel met uw team praten. De coderingsstandaarden voor Magento zijn nuttig voor ontwikkelaars. U kunt de kwaliteit van de code garanderen terwijl u uw site bouwt.

4. Eenvoudig schalen

Hoe Gemakkelijk Is Magento Te Gebruiken Magento 2 Recensie
Schaalbaarheid speelt een belangrijke rol in het succes van een e-commercesite. Eenvoudige e-commerceplatforms werken goed voor kleine bedrijven. Ze zijn echter niet eenvoudig te schalen. U moet de tariefplannen upgraden. Zelfs dan is de ondersteuning voor schaalvergroting beperkt. Veel e-commerceplatforms kunnen geen grootschalige transacties aan. Elke toename van het aantal producten en bestellingen kan uw site kapot maken. Magento biedt ongeëvenaarde schaalbaarheid voor alle bedrijfsgroottes. U krijgt alle native tools om uw bedrijf wereldwijd te schalen. Het is eenvoudig om uw winkel uit te breiden naar veel doellanden. U kunt honderdduizenden producten en grote ordervolumes toevoegen. U krijgt ondersteuning voor lokale valuta en talen. Het platform ondersteunt ook lokale betaalmethoden. Magento gaat nog een stap verder met wereldwijde expansie. U kunt winkels creëren die aansluiten bij de lokale klantvraag. Van site-indeling tot marketing, u krijgt regionale ondersteuning. U kunt bijvoorbeeld lokale systeemintegraties en -extensies toevoegen.

5. Omnichannel verkopen met één platform

Hoe Gemakkelijk Is Magento Te Gebruiken Magento 2 Recensie
Omnichannel verkopen is een multi-channel manier van marketing & sales. Het biedt consistente branding op veel apparaten en contactpunten. Klanten kunnen via vele kanalen met uw winkel communiceren. Het kan sociale media, websites en mobiele handel omvatten. De front-ends zijn aangepast voor een naadloze gebruikerservaring. Omnichannel-strategieën zorgen voor een 80% hoger percentage winkelbezoeken. Magento ondersteunt omnichannel-verkoop in hoge mate. Je kunt de kanalen voor potentiële klanten optimaliseren. Enkele van de standaardfuncties zijn onder meer: ​​Headless e-commerce Progressive Web Apps (PWA's) Business Intelligence om KPI's bij te houden Kanalen personaliseren Merken promoten op veel kanalen Hoger scoren in zoekmachines Koop online, Pick-up in Store (BOPIS) systeem Integreer verschillende verkoopkanalen Magento helpt pas uw winkelpuien aan. U krijgt ook gecentraliseerde wereldwijde inventaris. Dat betekent dat uw producten via vele kanalen worden gevolgd. Het helpt bij het efficiënt beheren van bronartikelen en afhandeling.

6. Geïntegreerde B2B-functies

Hoe Gemakkelijk Is Magento Te Gebruiken Magento 2 Recensie
Magento maakt B2B-commerce naadloos en efficiënt. U kunt B2B-winkels maken en veel kopersaccounts toevoegen. Creëer catalogi en prijzen die specifiek zijn voor uw B2B-doelmarkt. Snel een offerte aanvragen & opgeslagen winkelwagentjes analyseren. De native B2B-functies maken het eenvoudiger om de dagelijkse activiteiten te beheren. U hoeft niet te investeren in externe B2B-systemen. Enkele primaire B2B-functies zijn onder meer: ​​Accounts aanmaken met veel kopers Rollen en machtigingen van kopers Bestellingen en facturen volgen Bestellinggoedkeuringsproces Snel opnieuw bestellen en bestelformulieren voor kopers Gepersonaliseerde catalogi Mobiel geoptimaliseerde sites voor B2B-verkoop Online chatondersteuning

7. Ondersteuning

Hoe Gemakkelijk Is Magento Te Gebruiken Magento 2 Recensie
Magento biedt een wereldwijde gemeenschap van Magento-enthousiastelingen. Het platform is al meer dan tien jaar op de markt. De gemeenschap is inmiddels uitgegroeid tot honderdduizenden leden. Magento biedt ondersteuning op vele manieren, zoals: Officiële Magento Documenten Magento DevDocs & DevBlog FAQ's Aankondigingen Magento Forums Meetups & Magento evenementen Best Practices Gids Bekijk het Magento Forum als je problemen ondervindt. Je kunt ook ondersteuning krijgen van het Magento-team als je een betaalde versie hebt. U kunt uw Magento-kennis bijdragen op Github en StackExchange.

8. Magento Solutions-partners en -bureaus

Hoe Gemakkelijk Is Magento Te Gebruiken Magento 2 Recensie
Door Magento-taken uit te besteden, wordt het gemakkelijk om de dagelijkse werklast af te handelen. Magento-bureaus bieden winkelontwikkelings- en hostingdiensten. Magento Solutions Partners zijn Magento gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven bieden oplossingen en Magento-diensten. U kunt deze bureaus gebruiken om uw e-commercestrategie uit te voeren. Deze bedrijven helpen ook bij het ontwikkelen van uw winkelfuncties. Hierdoor wordt het veel eenvoudiger om uw online winkel te verbeteren. Magento Solutions Partner Deze bedrijven helpen bij het bouwen van digitale ervaringen. U kunt hun services gebruiken om uw e-commercedoelen te bereiken. De primaire diensten omvatten: Digitale strategieën Winkelaanpassing Configuraties Integraties Implementaties Magento Technologiepartner Deze bedrijven bieden de technische oplossingen die uw winkel verbeteren. Ze helpen bij het bouwen van betere winkelfuncties en het stroomlijnen van activiteiten. Enkele van hun primaire diensten zijn onder meer: ​​Productdetails Betalingen en omzetbelasting Levering Nieuwe sitefuncties toevoegen Verbetering van aankoopkanalen De bureaus zijn gegroepeerd op basis van hun vaardigheids- en ervaringsniveaus. U kunt een partner selecteren die past bij uw zakelijke vereisten. De Magento-partners zijn geschikt voor alle bedrijfsgroottes en sectoren. Bekijk dit artikel om te leren hoe u het beste Magento-bureau kiest.

Is Magento geschikt voor uw bedrijf?

Magento is een robuust en flexibel platform waarmee u uw bedrijf kunt opschalen. Het is open-source en heeft functies die geschikt zijn voor alle bedrijfsgroottes. Het platform heeft ongelooflijke voordelen voor verkopers. U krijgt alle functies op één platform met veel maatwerk. Om te weten of Magento geschikt voor u is, controleert u uw zakelijke vereisten. Enkele van de punten waarmee u rekening moet houden zijn: Platform met veel functies Technische ondersteuning Uw bedrijf laten groeien Mondiale expansie Gepersonaliseerd winkelen Unieke winkelpuien Grote voorraad Omnichannel-ervaringen Magento is een uitstekende optie als u van plan bent wereldwijd te schalen. Je moet bereid zijn te investeren in de ontwikkeling en hosting van Magento. Er zijn tal van Magento-diensten op de markt beschikbaar. Managed Magento hosting zorgt voor alle server-side werklasten. Kies voor een ervaren Magento ontwikkelbureau. Zo krijg je gespecialiseerde Magento-experts aan het werk in jouw winkel.

Conclusie

Magento lijkt op het eerste gezicht misschien complex. Beginners kunnen echter snel begrijpen hoe het werkt. Daarna kunt u de krachtige functies ervan benutten. Vervolgens kunt u elk aspect van de klantreis optimaliseren. Het gelaagde systeem biedt een hoge flexibiliteit aan de winkels. Het scheidt de gebruikersinterface van de bedrijfslogica. Zo kun je zoveel unieke winkelpuien creëren. U kunt optimaal profiteren van het beheerdersdashboard van Magento. Het gebruiksvriendelijke dashboard omvat alle tools om uw winkel te runnen. Magento is een eenvoudig platform om uw winkel te bouwen en te onderhouden. Je krijgt veel bronnen, van officiële Documenten tot gecertificeerde Magento-partners. Voor meer informatie over Magento kunt u de Beginnersgids voor het Magento E-commerce Platform raadplegen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!