PROUD NEXT wint Meet Magento Innovation Award 2016

Innovatief concept uitermate interessant voor B2B-markt

UTRECHT E-commercespecialist PROUD NEXT heeft 13 mei in de Jaarbeurs Utrecht de Meet Magento Award voor innovatie gewonnen. PROUD NEXT is onder meer verantwoordelijk voor de digitalisering van het bestelproces voor reserveonderdelen bij Douwe Egberts, samen met Parts Catalog Generator. De jury concludeerde dat deze waardevolle toepassing de meest innovatieve van 2016 was.

De business case waarmee PROUD NEXT de Magento Award won, is een toepassing ontwikkeld in samenwerking met Parts Catalog Generator die het Douwe Egberts makkelijker maakt reserveonderdelen te bestellen. Hoe kunnen we het onze monteurs makkelijker maken Dat was de vraag die Douwe Egberts in mei 2015 bij PROUD NEXT en Parts Catalog Generator neerlegde. Het antwoord van de e- commerce-specialist uit Nijmegen was: de implementatie van een Exploded clickviews. Het bestellen van reserveonderdelen was voor DE voorheen een tijdrovend proces, dat volledig handmatig gebeurde. Het e-commerce platform die PROUD NEXT ontwikkelde, maakt bestellen vele malen efficinter en is wereldwijd beschikbaar voor alle distributeurs, op desktop en tablet. De basis hiervoor is een dealerportaal gebaseerd op Magento-e-commerce platformfunctionaliteit, die is gekoppeld aan de interactieve exploded views. Voorraden, klantprijzen: alles is terug te zien in het systeem en vanuit de tekening te bestellen door te klikken. Dezemodule is geschikt gemaakt voor zowel Magento 1 als voor Magento 2 en Magento enterprise beschikbaar.

Jury: interessant voor B2B

Het jaarlijks terugkerende evenement Meet Magento vond dit jaar plaats op 12 en 13 mei in de Jaarbeurs Utrecht. Het event staat hoe kan het ook anders volledig in het teken van het meest gebruikte e-commerce platform Magento. Innovatie is een richtingbepaler voor Magento. PROUD NEXT heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt. De uitbreiding op de standaard Magento-faciliteit vorm een belangrijk onderdeel van de reden dat PROUD NEXT de innovatieprijs heeft gewonnen, aldus het oordeel van de jury. Dat de toepassing geschikt is voor de B2B-markt bewijst PROUD NEXT al in de praktijk; de Exploded clickviews-module is inmiddels al bij meerdere klanten gemplementeerd.

Douwe Egberts en PROUD NEXT

Robin van den Bosch, commercieel directeur van PROUD NEXT, is erg blij voor hun klant Douwe Egberts en is bijzonder trots op zijn team. We maken van elke klantreis een feestje. Met het winnen van deze award is wel gebleken dat dit gewaardeerd wordt. Douwe Egberts is heel blij met het product en wij winnen er ook nog eens een award mee. Dat we genomineerd waren in de categorie innovatie vind ik extra van belang. Een bedrijf staat of valt met mooie innovatieve concepten en klantoplossingen. Ons team heeft bewezen in Nederland tot de top te behoren in haar specialisme e-commerce. Reden om onszelf ook te belonen met een prachtig feestje bij PROUD NEXT.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!