Live zoeken | Handleiding voor Adobe Commerce-ontwikkelaars


Live Search, mogelijk gemaakt door Adobe Sensei, levert een razendsnelle, superrelevante en intuïtieve zoekervaring voor de winkel. Live Search is gratis beschikbaar voor Adobe Commerce.

Voor handelaren biedt deze robuuste en zeer aanpasbare oplossing multidimensionale, gefacetteerde zoekacties met synoniemen en merchandisingregels die het gemakkelijk maken om voorwaarden toe te voegen die gebeurtenissen activeren die producten op schema stimuleren of begraven.

In de etalage vervangt een pop-over voor zoeken terwijl u typt het standaard snelzoekvak voor winkels die het Luma-thema of een afgeleid thema gebruiken.

architectonisch overzicht

Live Search wordt ingezet als een service. De Adobe Commerce-kant van de architectuur omvat het hosten van de zoekbeheerder, het synchroniseren van catalogusgegevens en het uitvoeren van de zoekservice.

Live Zoeken Handleiding Voor Adobe Commerce Ontwikkelaars
Live Search-architectuur

Nadat de Live Search-module (met catalogusmodules als afhankelijkheden) is geïnstalleerd en geconfigureerd, begint Adobe Commerce met het delen van zoek- en catalogusgegevens met SaaS-services. Op dit moment kunnen Admin-gebruikers zoekfacetten, synoniemen en merchandisingregels instellen, aanpassen en beheren.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!