Maak kennis met de vele Magento plugins

Magento is op dit moment één van de populairste Content Management Systemen voor e-commerce platforms en dit is niet voor niets. Gebruikt u deze software voor jouw webwinkel, dan profiteert u namelijk van diverse voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen die velen ervan overtuigen om over te stappen naar een Magento webwinkel, is het feit dat Magento vele verschillende plugins aanbiedt om uw webwinkel uit te breiden. Bent u benieuwd wat Magento plugins zijn, hoe Magento plugins werken en welke plugins u onder andere kan gebruiken om uw webwinkel uit te breiden? Lees dan meer over de mogelijkheden van Magento plugins in dit artikel.

Wat zijn Magento plugins?
Magento plugins zijn functionaliteiten die u gratis of tegen (kleine) betaling aan uw webwinkel van Magento kan toevoegen om uw e-commerce platform helemaal naar wens in te steken en uit te breiden. Een Magento webwinkel hoeft er dus helemaal niet altijd hetzelfde uit te zien, want door de vele Magento plugins die u kunt installeren kunt u uw webwinkel helemaal volgens uw wensen en behoeften laten ontwikkelen en uitbreiden.

Hoe werken de Magento plugins?
Waar er voorheen nog slechts enkele plugins beschikbaar waren voor Magento, komen er ieder jaar weer tientallen nieuwe plugins bij. Sommige van deze Magento plugins zijn gratis te downloaden, maar andere Magento plugins dient u tegen betaling aan te schaffen om er gebruik van te kunnen maken. Zoek een plugin die u interessant vindt, installeer de plugin volgens de handleiding van de betreffende Magento plugin en implementeer de plugin in uw webwinkel en u maakt beetje bij beetje de webwinkel van uw dromen.

Welke Magento plugins kan ik gebruiken voor mijn webwinkel?
Zoals al eerder vermeld, zijn er vele verschillende Magento plugins die u kunt gebruiken voor uw webwinkel en komen er ieder jaar weer nieuwe plugins bij. Enkele Magento plugins die u onder andere kunt gebruiken voor uw webwinkel, zijn de volgende:
1. De one step checkout plugin: een plugin die ervoor zorgt dat uw betaalproces op één pagina wordt weergegeven, zodat de klant zo min mogelijk moeite hoeft te doen om te betalen.
2. De teaserbox plugin: een plugin die u kunt gebruiken om een slider aan uw webwinkel toe te voegen, bijvoorbeeld om (tijdelijk) enkele producten in uw aanbod extra aandacht te geven.
3. De Yoast plugin: een plugin die u kunt gebruiken om de zoekmachine vriendelijkheid van uw webwinkel te verbeteren, bijvoorbeeld door diverse tags toe te voegen en de zoekmachine vriendelijkheid van deze tags te meten.

Bent u overtuigd van de voordelen van een Magento webwinkel en wilt u ook een webwinkel laten maken in dit Content Management Systeem? Neem dan vrijblijvend contact op met de professionals van PROUD NEXT en laat uw webwinkel ontwikkelen door een professional. Heeft u al een Magento webwinkel en heeft u een vraag over het installeren van Magento plugins? Ook dan kunt u contact opnemen met de professionals van PROUD NEXT voor advies.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!