Magento b2b ecommerce

PROUD NEXT bouwt Magento b2b ecommerce webwinkels en wij gedreven om een superieur b2b kanaal te realiseren. Zo helpen wij groothandels en distributeurs aan een optimale Magento webwinkel voor optimale ROI. Ons e-commerce team werken toegewijd met hun opdrachtgevers aan het continu verbeteren van prestaties en klantervaringen.
Wij bouwen succesvolle b2b e-commerce portals voor leveranciers, fabrikanten en groothandels. Onze producten zijn een naadloze customer journey voor al uw klanten en de interne organisatie.

Kies voor de ervaring van PROUD NEXT

Met onze jarenlange ervaring is PROUD NEXT uitgegroeid tot n van de meest toonaangevende b2b ecommerce software oplossingen in Nederland. Wij ontwikkelen al een geruime tijd succesvolle Magento webwinkels en zijn ondertussen certified Magento developer, partner en gespecialiseerd in Magento solutions.

Magento is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest populaire e-commerce systeem van de wereld. Er zit een hele community om Magento heen die het systeem dagelijks blijven verbeteren en ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de software steeds beter wordt en uiteraard up to date blijft.

Neem contact op met ons op

Zou u graag willen weten wat de specialisten van PROUD NEXT voor u kunnen betekenen? Dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis prijsopgave.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!