Magento CMS

Wilt u een webwinkel met een Magento CMS systeem? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. RIFF is dé specialist in het ontwikkelen van een Magento webwinkel. De e-Commerce oplossingen van RIFF bieden uitkomst, informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden.

Het Magento CMS systeem is uniek in zijn soort, omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u in Magento zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s zult u diverse gecompliceerde handelingen moeten verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het hart van het Magento CMS systeem

U kunt het maximale uit uw onderneming halen met onze e-commerce oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige kwalitatieve webwinkels. Magento kan vele processen volledig automatiseren en dit is dan ook de kracht van Magento.

Met een Magento CMS ontvangt u een hoogwaardige webwinkel waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product. Hierdoor heeft u aanzienlijk minder werk met het beheren van uw assortiment. Magento blinkt uit in eenvoud en dit gaat niet ten koste van de mogelijkheden.

Kies voor Magento, kies voor RIFF!

Zou u graag willen weten welke mogelijkheden er voor u en uw bedrijf zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag wat Magento voor u en uw bedrijf kan betekenen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!