Magento Programmeur van Proud Nerds

DE PROGRAMMEURS VAN PROUD NERDS

De Magento programmeurs van Proud Nerds zijn allemaal gecertificeerd op Magento niveau en kunnen u daarom uitstekend ondersteunen bij het uitvoerend werk van uw E-Commerce systeem of relaties.

Proud Nerds op Magento Partner portal

U wilt graag Magento programmeurs op locatie uw werkzaamheden laten uitvoeren? Kom dan snel met ons in contact over de mogelijkheden wij u kunnen bieden!

ZOWEL FRONT-END ALS BACK-END

De Magento programmeurs van RIFF hebben allemaal een interne opleiding binnen RIFF gehad op zowel Front-end als Back-end niveau. Dit betekent dat wij uw project op alle aspecten perfect kunnen ondersteunen.

De kunst van het ontwikkelen van maatwerkapplicaties binnen het framework Magento is bij ons dagelijkse kost. Onze extensions worden dan ook over de gehele wereld gebruikt.

magento certificaten

Magento innovatie onderscheiding

Wij hebben als Proud Nerds hebben een Magento innovatie award gewonnen. Dit is een team inspanning geweest van RIFF waarbij alle programmeurs hebben meegeholpen om deze award in de wacht te slepen. Uiteraard zijn we daar heel trots op en zetten daarom onze innovatie en technische kennis graag in bij andere organisaties

Maak gebruik van onze technische magento programmeurs op locatie

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van Magento experts op locatie!

Wat doet een Magento Programmeur?

Als je verschillende ecommerce agentschappen hebt verkend om mee te werken, ben je Magento misschien al een paar keer tegengekomen. Maar wat doet een Magento-ontwikkelaar? Hoe verschilt een Magento-ontwikkelaar van andere webontwikkelaars?

Het eenvoudigste antwoord is dat een Magento-ontwikkelaar Magento-websites ontwikkelt, maar dat is niet bijzonder nuttig of uitgebreid als antwoord, of wel?

Dus, wat is Magento ontwikkeling?
De eerste stap is om te kijken naar wat Magento ontwikkeling is, en om dat te begrijpen, moeten we begrijpen wat Magento is. Magento is een ecommerce platform dat gebouwd is om webontwikkelaars een springplank te geven voor het maken van ecommerce websites – websites die het mogelijk maken om producten, diensten of downloadbare content te verkopen aan klanten. In plaats van het bouwen van dezelfde kernfuncties van een ecommerce website (een productcatalogus, winkelwagen, kassa) elke keer, biedt Magento deze kernfuncties klaar voor aanpassing.

Magento ontwikkeling omvat een enorm scala aan vaardigheden en taken, van het installeren en configureren van uw Magento winkel tot het bouwen van Magento thema’s en het ontwikkelen van aangepaste functies voor uw website.

Wat doet een Magento ontwikkelaar?
Een Magento ontwikkelaar werkt aan het bouwen, ondersteunen en verbeteren van Magento websites. Typisch, het ontwerpen en bouwen van een Magento website vereist een team van Magento ontwikkelaars, webdesigners en anderen om alle vereiste vaardigheden te vervullen. Een Magento ontwikkelaar is simpelweg een ervaren webontwikkelaar met het Magento platform.

Magento ontwikkelaars kunnen grofweg worden opgesplitst in twee aparte skillsets:

Frontend Magento ontwikkelaars bouwen Magento thema’s en werken aan het repliceren van het ontwerp dat een webdesigner levert aan Magento – zodat uw website er goed uitziet, en responsief (mobiel-vriendelijk) is, zodat het effectief werkt op smartphone en tablet apparaten.

Backend Magento ontwikkelaars richten zich op het bouwen van functies voor uw Magento website, of dat nu via bestaande Magento extensies of op maat gemaakte code is.
Magento ontwikkelaars kunnen ook een Magento Certified Developer (MCD), Magento Certified Developer Pus (MCD+) en een Magento Certified Frontend Developer worden, wat betekent dat ze geslaagd zijn voor een examen van meerkeuzevragen die relevant zijn voor dat gebied.

Typische Magento ontwikkelaarstaken zijn onder andere:

  • Het installeren en configureren van Magento
  • Magento bouwthema’s uit aangeleverde ontwerpen
  • Optimalisatie van Magento’s prestaties / laadtijden
  • Het configureren van Magento’s winkels ter ondersteuning van meertalige en multicurrency sets ups
  • Het installeren, testen en configureren van betalingsgateways zoals PayPal, SagePay, Authorize.Net, enz.
  • Integratie van andere bedrijfssystemen in Magento – inclusief boekhoudsoftware, aangepaste relatiebeheersoftware (CRM) en andere bedrijfsapplicaties
  • Het uitvoeren van audits van Magento websites voor zoekmachineoptimalisatie

 

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!