MAGENTO PROGRAMMEURS

DE PROGRAMMEURS VAN JAAGERS

De Magento programmeurs van Jaagers zijn allemaal gecertificeerd op Magento niveau en kunnen u daarom uitstekend ondersteunen bij het uitvoerend werk van uw E-Commerce systeem of relaties.

https://magento.com/partners/portal/details/partner/id/150


U wilt graag Magento programmeurs op locatie uw werkzaamheden laten uitvoeren? Kom dan snel met ons in contact over de mogelijkheden wij u kunnen bieden!

magento programmeur

ZOWEL FRONT-END ALS BACK-END

De Magento programmeurs van Jaagers hebben allemaal een interne opleiding binnen Jaagers gehad op zowel Front-end als Back-end niveau. Dit betekent dat wij uw project op alle aspecten perfect kunnen ondersteunen.

De kunst van het ontwikkelen van maatwerkapplicaties binnen het framework Magento is bij ons dagelijkse kost. Onze extensions worden dan ook over de gehele wereld gebruikt.

magento programmeur

Magento programmeurs award

Magento innovatie onderscheiding

Wij hebben als Jaagers dit jaar de de Magento innovatie awards gewonnen. Dit is een team inspanning geweest van Jaagers waarbij alle programmeurs hebben meegeholpen om deze award in de wacht te slepen. Uiteraard zijn we daar heel trots op en zetten daarom onze innovatie en technische kennis graag in bij andere organisaties

Maak gebruik van onze technische magento programmeurs op locatie

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!
Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van Magento experts op locatie!

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

 •  
  Quantore supplies
  Quantore en Taketwo zijn naar ons toegekomen voor de ontwikkeling van de Quantoresupplies.com. Het is een landingse-commerce platform welke meer uitleg geeft over de INKT mogelijkheden van Quantore.
  Bekijk case
 •  
 •  
  Dutch Spare Parts Webshop
  Een e-commerce platform voor haar dealers had DSP al, maar de online shop was nodig aan vervanging toe. De vraag die DSP dan ook bij Jaagers neergelegde: kunnen jullie onze verouderde B2B-e-commerce platform vernieuwen, gebruikmakend van de modernste technieken? Dat lieten we ons geen twee keer zeggen; er is bijna niets van het origineel meer over.
  Bekijk case