Magento Headless
ONZE EXPERTISE IN HEADLESS OPLOSSINGEN IS GROOTS!

HEADLESS MAGENTO SPECIALISTEN VAN PROUD NERDS

Traditionele e-commerce websites, waaronder Magento, hebben hun back-end en front-end nauw geïntegreerd, ze communiceren rechtstreeks met elkaar en werken met dezelfde code, waardoor de website een complete etalage wordt.

Met headless-architectuur wordt de front-end apart van de Magento-backend ontwikkeld. Het is een stand-alone stuk software, dat communiceert via een API met de back-end van Magento. Beide onderdelen werken onafhankelijk, die afzonderlijk kunnen worden ontwikkeld en zelfs op afzonderlijke servers kunnen worden geplaatst.

De enige link van API is het stuk code dat ervoor zorgt dat beide delen met elkaar communiceren. De eindpunten van de API moeten aan elkaar worden gekoppeld.

Configurator

Laat je inspireren

Magento Headless samen met Proud Nerds

Een aanpak zonder hoofd is het meest geschikt voor ondernemingen die een CMS-website hebben en een B2B- of B2C-storefront willen toevoegen. Het is ook geschikt voor websites met een grote hoeveelheid beeld- of videomedia die voortdurend moeten worden bijgewerkt.

Headless is slechts een benadering om het e-commerceplatform te heroverwegen als een verzameling van digitale diensten. Het gaat ook allemaal om het scheiden van de functies van de applicatie om de ervaring van de klant te ondersteunen. We kunnen u helpen meer inzicht te krijgen in het gebruik van de ontkoppelde platforms om uw klanten een unieke en uitzonderlijke ervaring te bieden.

Met zijn digitale en e-commerce-verticaal helpt proud Nerds ondernemingen om technologie te gebruiken en een uitzonderlijke merkervaring te creëren.

Proud Nerds Magento Headless

MAGENTO HEADLESS FAQ

FRONT END & BACKEND “ONTKOPPELD”

Bij de Headless-aanpak wordt front end & backend “ontkoppeld” van eCommerce-winkel, wat betekent dat de presentatielaag loskomt van bedrijfslogica en een functionele laag. Bedrijfslogica verwijst naar een deel van een programma met regels van een echte bedrijfswereld over het maken, opslaan en wijzigen van gegevens. Functionele laag heeft betrekking op bestaande eCommerce stack, integratie en commerce management van de website. De unieke factoren maken het onthoofding zonder kop populair.

Toen eCommerce als een verkoopkanaal op de markt werd geïntroduceerd, begonnen websites het grootste deel van het verkeer van een desktop te halen die de verkoop eenvoudiger maakte. Dit resulteert in koppeling van websites frontend en backend van all-omvattende platformoplossingen.

Maar om aan de verwachtingen van klanten te voldoen, is de technologie geëvolueerd en is het Omni-kanaalmodel relevant geworden, waarmee aan alle eisen van de koper kan worden voldaan.

De headless-benadering is niet echt nieuw, aangezien de monolithische architectuur van de laatste paar jaren plaats maakt voor op architectuur gebaseerde toepassingen met microservices. Laten we proberen te begrijpen wat het basisverschil is tussen de twee:

MONOLITHISCHE ARCHITECTUUR

Monolithische architectuur: Monolithische architectuur is een traditionele manier om de toepassing te ontwikkelen waarin een volledige toepassing kan worden gebouwd met een enkele codebase die bestaat uit een database, een gebruikersinterface aan de clientzijde en een server-side applicatie. Het is een van de meest intuïtieve manieren om een ​​applicatie te ontwikkelen en is erg populair.

MICRO-SERVICESARCHITECTUUR:

Micro-servicesarchitectuur: het is een benadering om een ​​monolithische toepassing op te splitsen in kleine en onafhankelijke toepassingen. Elke applicatie wordt volledig gescheiden, met de eigen logica en database. Met de gedefinieerde API-methoden kunnen de afzonderlijke applicaties communiceren en de informatie uitwisselen via API’s.

MODULESYSTEEM:

Omdat er het aantal applicaties is voor verschillende functionaliteiten van een front-end en back-end onderhoud en updating wordt het complete systeem eenvoudig.

FLEXIBILITEIT:

Als front end en back-end systemen als afzonderlijk hebben de ontwikkelaars de flexibiliteit om een ​​specifieke applicatie bij te werken zonder zich zorgen te hoeven maken over het updaten van de volledige applicatie.

PRODUCTIVITEIT:

Als front end en back-end systemen als afzonderlijk hebben de ontwikkelaars de flexibiliteit om een ​​specifieke applicatie bij te werken zonder zich zorgen te hoeven maken over het updaten van de volledige applicatie.

Magento Headless
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!