Magento koppeling met Amazon

Het is nog maar een paar maanden geleden dat Adobe zijn Commerce Cloud lanceerde, gebaseerd op de overname van Magento voor $ 1,6 miljard. Vandaag heeft het bedrijf tijdens zijn Imagine 2019-conferentie een aantal updates voor Magento aangekondigd die gericht zijn op het vergroten van het bereik van het platform voor de kleine en middelgrote bedrijven die de service gebruiken.

Toen Adobe Magento overnam, vreesden veel van deze kleinere bedrijven die de service gebruikten dat Adobe zich vooral zou concentreren op de bestaande basis van grote zakelijke klanten – het soort bedrijven dat zijn Experience Cloud al gebruikt. De aankondigingen van vandaag zijn in veel opzichten bedoeld om deze angsten te verlichten.

De twee belangrijkste nieuwsartikelen voor Magento-gebruikers zijn de nieuwe integraties met Amazon en Google.

Aan de Amazon-zijde kunnen verkopers nu hun inventaris op Amazon automatisch beheren en onderhouden vanaf de Magento-backend. Ze kunnen prijsregels voor het Amazon Sales Channel instellen, meerdere Amazon-merken beheren met meerdere Amazon-accounts en in ruil daarvoor ook toegang krijgen tot Amazon’s productgegevens.

Toegang tot deze nieuwe functie is beschikbaar voor alle Magento-gebruikers via een gratis extensie die nu beschikbaar is in de Magento Marketplace.

“Voor veel merken en handelaren is het creëren van een Amazon-storefront niet eenvoudig,” vertelde Jason Woosley, vice-president, Commerce Product & Platform bij Adobe. “Het vereist dat je een hele reeks nieuwe operationele uitdagingen beheert. U introduceert een nieuw platform dat uw team moet leren gebruiken, beheren en onderhouden. En als uw teams al zijn uitgeput, zult u van u extra personeel moeten aannemen of compromissen moeten sluiten met uw routekaart die niet werkt tegen uw bedrijf. “

Wat Google betreft, lanceerde Magento vandaag een native integratie met Google Shopping (ook via een gratis extensie) waarmee Magento-beheerders hun Google-advertenties kunnen beheren vanuit hun Magento-dashboard en hun Google Merchant Center-accounts kunnen beheren. Op deze manier kunnen ze hun Google-marketingcampagnes rechtstreeks vanuit Magento beheren. Ook hier is het de bedoeling handelaren toe te staan ??de tools te gebruiken waarmee ze al bekend zijn om hun bereik uit te breiden naar andere platforms, waarbij meestal wordt overgeschakeld tussen services en ze in overeenstemming proberen te houden.

Adobe kondigde vandaag ook aan dat de Progressive Web Application (PWA) Studio, die geavanceerdere Magento-gebruikers in staat stelt om meer app-achtige online winkels te bouwen, nu PayPal’s Braintree als betalingsoptie ondersteunt. Woosley verwacht dat PWA’s de weg vooruit zijn voor veel Magento-klanten, vooral in opkomende markten.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!