Magento responsive

Zou u graag een responsive Magento webwinkel willen laten realiseren? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Magento is een populair open source platform wat sinds 2001 zijn opmars gemaakt heeft in e-commerce.

Magento maakt het voor webwinkeleigenaren een stuk eenvoudiger en aangenamer om hun online activiteiten uit te voeren. Zo geeft Magento de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de software aan de gebruikers zelf en is de Magento community zelf verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van plugins en software.
De afgelopen jaren is het aantal gebruikers exponentieel gestegen, waardoor de community ontzettend gegroeid is. Het zorgt ervoor dat de kwaliteit van de software steeds beter wordt en up to date blijft.

Kies voor een responsive Magento webwinkel

Wanneer u voor een Magento webwinkel kiest, dan zal deze uiteraard ook responsive moeten zijn. Responsive design is één van de belangrijkste voorwaarden om beter gevonden te worden in Google en mobiele gebruikers aan te trekken.

RIFF ontwikkeld Magento webwinkels die volledig responsive zijn en vooral gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoekers als de webwinkeleigenaren. Zelfs voor organisaties met geen of weinig online ervaring kunnen gemakkelijk met het systeem werken.

Bent u benieuwd wat RIFF voor u kan betekenen op het gebied van Magento webwinkels? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!