Bent u in het bezit van een Magento webwinkel en zit u over SEO na te denken? Magento is het meest SEO-vriendelijke webwinkel systeem denkbaar. Zo heeft u de volledige beschikking en controle over titles, description, keywords, url management, sitemaps en nog veel meer. Dus moet u zich dan eigenlijk nog druk maken over SEO?

RIFF.com houdt dagelijks het nieuws rondom SEO bij en wij testen dan ook doorlopend alle nieuwe inzichten. Zo weten wij uit ervaring dat SEO een creatief en continu proces is waar u regelmatig mee aan de slag moet. Iedereen heeft online concurrenten die ook bezig zijn met SEO en het is verstandig dat u ook na gaat denken over SEO Magento.

dsp magento

Wat houdt Magento SEO precies in?

Magento SEO staat voor “Magento Search Engine Optimization” oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is een techniek om uw Magento webwinkel beter vindbaar te maken op zoekwoorden in de zoekmachines. Hiermee wordt er niks aan het toeval overgelaten. Een goed gepositioneerde webwinkel zorgt niet alleen voor meer klanten, maar het straalt ook veel vertrouwen uit. Ook wanneer u volledig vertrouwt op Google Adwords is het nog steeds van belang om goede organische (onbetaalde) posities in de zoekmachines te hebben. Hiermee staat uw webwinkel niet alleen tussen de betaalde zoekresultaten, maar ook op belangrijke organische posities.

Vraag een offerte aan voor SEO Magento

Heeft u interesse in onze SEO diensten voor uw Magento webwinkel? Neem dan vandaag nog contact met ons op door een offerte aan te vragen.

Neem contact op voor Magento


Een greep uit onze Magento klanten

vdvlak
dsp
dozon
ALLPA