Magento Solution partner

Magento is een zeer uitgebreid webwinkelplatform wat compleet gericht is op e-commerce en daarom is het verstandig om uw Magento webwinkel door een Magento Solution partner te laten ontwikkelen.

Het platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat uw e-commerce platform topprestaties levert. Wereldwij worden er dagelijks miljarden euro’s omzet gemaakt met Magento webwinkels en dat is geen toeval natuurlijk.

Ideale webwinkel op maat

Bij RIFF zijn wij fan van Magento vanwege het grote aantal basisfunctionaliteiten gecombineerd met de steengoede uitbreidingsmogelijkheden. RIFF bouwt uw webwinkel zoals u die in gedachten hebt. Of beter.

Magento biedt een zeer volwassenen beheersysteem waar u eenvoudig producten en categorieën aan kunt maken. Deze ziet u altijd overzichtelijk terug in de webwinkel. Daarnaast beidt Magento u de mogelijkheid om aanbiedingen te doen op basis van enkele productkenmerken. Hieronder staan nog meer voordelen van Magento:

  • Helder bestelproces
  • Meerdere verzend- en betaalmethodes
  • Koppelingen met andere systemen
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Eenvoudig in gebruik
  • Uitbreidingen

Kom in contact met een Magento Solution partner

Zou u uw Magento webwinkel door een Magento Solution partner willen laten ontwikkelen? Kom dan vandaag nog in contact met de Magento specialisten van RIFF. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!