Magento websites

Wilt u een Magento website laten maken door een betrouwbare en een ervaren partij die begrijpt wat u bedoelt? RIFF timmert al jarenlang hard aan de weg op het gebied van Magento websites. Dit heeft er toe geleid dat wij inmiddels hét internetbureau gespecialiseerd is in Magento.

Wat is een Magento website?

Magento Ecommerce is een open source platform, wat sinds 2001 webwinkelsoftware beschikbaar stelt voor webwinkelhouders. Magento maakt het voor webwinkeleigenaren een stuk makkelijker en aangenamer om hun online activiteiten uit te voeren.

Magento geeft het de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de software aan de gebruikers zelf, want de Magento community is zelf verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van plugins en software.
De afgelopen jaren is het aantal gebruikers exponentieel gestegen, waardoor de community ontzettend gegroeid is. Het zorgt ervoor dat de kwaliteit van de software steeds beter wordt en up to date blijft.

Kies voor de gebruiksvriendelijke Magento website van RIFF

Mocht u de keuze gemaakt hebben voor een Magento website, dan zal deze uiteraard gebruiksvriendelijk moeten zijn. Dit is namelijk één van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle webwinkel. De Magento websites die wij ontwikkelen zijn volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid door onder andere een helder bestelproces op te splitsen in een paar simpele stappen.

De Magento websites van RIFF zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk voor de bezoeker, maar ook voor de webwinkelhouder zelf. RIFF bouwt met regelmaat Magento webwinkels voor organisaties met geen of weinig online ervaring. Zelfs voor leken in ecommerce is Magento een zeer simpel en gebruiksvriendelijk webwinkelsysteem.

Bent u benieuwd wat RIFF voor u kan betekenen op het gebied van Magento websites? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!