MAGENTO
WEBSHOP

Wat wordpress is onder de CMS-Systemen voor websites is Magento dit voor de e-Commerce wereld.

Een ijzersterk brand dat gebruiksvriendelijke, complete, flexibele platforms voor uw webshop biedt. Een Magento webshop maakt het mogelijk om uw datastromen op het gebied van fulfilment, marketing, logistiek, financieel makkelijk uit een centraal systeem te destilleren.

De Magento Commerce specialisten uit Nederland

Bij de volgende relaties maken wij de klantreis al een feestje

Start van Magento

Magento werd in maart 2008 gelanceerd als open source webshop-pakket en is nog steeds ongekend populair. Bij velen geliefd vanwege de unieke componenten. Voor een open source-pakket is Magento een zeer professioneel e-commerce platform. Zeker als u het afzet tegen de relatief lage kosten. Met de vele (gratis) plug-ins is uw webshop precies in te richten volgens uw wensen. Magento is geschikt voor webshops van elk bedrijf, hoe groot uw organisatie ook is. Door het complete, modulaire systeem is het platform makkelijk uit te bouwen en verandert Magento mee met elke verandering in uw organisatie.

Voordelen van een Magento Webshop

• Relatief goedkoop
• Flexibel open source-systeem
• Geschikt voor kleine en grote bedrijven
• Multistore ondersteuning
• Schaalbaarheid
• Veel (gratis)plug-ins
• Makkelijke integratie met andere diensten
• Onderhoud uitbesteden of in eigen beheer: u kiest

Magento en RIFF: partnerschap

Als Magento zo compleet is, waar heeft u ons dan voor nodig? Jaagers en Magento zijn een goed verbond. RIFF is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. De producten van Magento passen daarbij. Net als Magento zijn wij in staat om onze klanten zo flexibel mogelijk te helpen met flexibele oplossingen. RIFF is een specialist in het ontwikkelen van Magento e-commerce platforms, we doen niet anders. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook.

Wij helpen u in de eerste plaats om alle relevante mogelijkheden van Magento te benutten. In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. Voor de overige 30% heeft RIFF de oplossingen in huis. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op bestaande pakketten. Techniek heeft uitleg en visie nodig. Waarom hebben we gedaan wat we gedaan hebben? Dat antwoord geven we u.

Gebruiksvriendelijkheid van Magento

Het e-Commerce pakket is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet men diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het hart van Magento

Het maximale uit uw onderneming halen doet u met onze e-Commerce oplossingen. RIFF is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. Het feit dat het e-commerce platform enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van een Magento webshop.

Hierdoor krijgt u een hoogwaardige webwinkel waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. Onze webwinkels bieden vele voordelen en mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meedenkend vermogen.

Ondanks dat we een kei in techniek zijn, doen we meer dan dat. U hoeft niet met een kant-en-klaar idee te komen, dat is juist waar we bij RIFF ook goed in zijn. Wij zien onszelf als een creatief en technisch specialist en solution manager. En staat uw webshop eenmaal, dan hoeft niet bang te zijn dat we u daarna loslaten. We bieden u de support en ondersteuning die u nodig heeft. U bepaalt de zelf de mate. Bij veel van onze klanten leert de ervaring dat ontwikkelingen nooit stilstaan. Op basis van agile werken we aan de continue doorontwikkeling van uw e-commerce-platform.

Magento-varianten.

Start u een nieuwe webshop? In dat geval adviseren onze specialisten vaak Magento 2. De overstap naar Magento 2 is onvermijdelijk, vroeg of laat moet u over. Magento 1 wordt nog drie jaar ondersteund, zo wordt gezegd. Lees hier meer over de voordelen van Magento 2.0. Voor de grotere retailers (ten minste 50.000 producten) waarvoor een Service Level Agreement een must is, is de Magento Enterprise editie een uitkomst. Business-to-business e-commerce platform Magento B2B helpt u en uw klanten om zo efficiënt mogelijk te bestellen.

E-COMMERCE STRATEGEN

Met RIFF als uw strategische partner op E-commerce. Samen kennen wij uw klant en maken we van elke klantreis een feestje.

E-commerce Design

Zonder interaction design geen effectieve webshop. RIFF volgt ook na oplevering nauwkeurig de belevingen op het platform.

E-commerce ontwikkelaars

Ontwikkeling van E-commerce platformen zit in ons bloed. Dit doen we vol passie en overgave voor ontzettend mooie klanten.

Magento integraties

Uw magento e-commerce platform integreren met de moderne EHP, PIM en sales platformen. Wij hebben ruime ervaring en bieden dagelijkse ondersteuning.

Support afdeling

Wij hebben ons eigen dedicated support afdeling met ervaren E-commerce Developers. Graag helpen zij u ook verder naar de volgende stap.

Winnend team

Natuurlijk staan wij niet stil na oplevering van uw e-commerce platform. Ons team werkt nauw met uw samen zoals u van ons gewend bent.

Kom kennismaken

Tijdens een eerste klantsessie trekken we ruim de tijd uit om het hele proces met u als klant te bespreken. Of daar nu 2 of 4 uur voor nodig is. Bij wijze verslag van dit gesprek ontvangt u van ons in begrijpelijke taal de ‘what’ binnen de why, how, what circle, het leidende model voor al uw marketingcommunicatie-projecten. Als het nodig is, plannen we een tweede sessie in. Na een A&R (ureninschatting) en functioneel ontwerp gaan we niet voor u, maar mét u aan de slag. Natuurlijk, wij voeren uiteindelijk het werk uit waarvoor u ons inschakelt, maar wel altijd in samenspraak met u.

“Wat woorden van onze partners”

Teije bakker triview

Teije Bakker van Triview

Gezamenlijk met RIFF van onze businesscases tot uitvoering. Producten en diensten die zich onderscheiden van de Markt. Met het creatieve en oplossende denkvermogen van RIFF hebben we een langdurige relatie ontwikkeld.

ruud van den ark

Ruud van den Ark van Trampoline.nl

“Onderscheidend in kwaliteit, snelheid en slimme E-commerce oplossingen. Ons feestje en klantreis was nooit zo positief geweest zonder RIFF.” – Ruud van der Ark, Avyna – www.trampoline.nl

Samenwerking met RIFF

Diverse gerenommeerde namen uit de wereld van Magento hebben wij op de koffie gehad bij Avyna trampolines, de lekkerste en gezelligste koffie was met het team van RIFF.

Geen fratsen en valse beloftes maar gewoon doen waar ze voor staan. RIFF is een innovatief bedrijf dat komt met de juiste klantoplossingen en een perfecte B2C als B2B website voor onze speelgoed producten.

Net als Avyna trampolines heeft RIFF persoonlijke service hoog in het vaandel staan, samen hebben we ongeremd en onbezorgd de nieuwe E-commerce website mogen ontwikkelen en voorzien van de perfecte Avyna branding.

Voor ons heeft RIFF aangetoond en zeker bewezen dat ze in Nederland tot de top behoren als het gaat om de ontwikkeling van Magento e-commerce platforms gekoppeld via de Dealer4Dealer koppeling aan ons Exact Globe Next boekhoudpakket.

jessicahoogsteen 150x150

Jessica Hoogsteen van Mempay

Subscription Commerce is een relatief nieuw businessmodel in Nederland. Wij waren op zoek naar een partij die met ons mee zou denken en ervaring had me het ontwikkelen van Magento modules. RIFF sloot hier naadloos op aan en ze hebben ons niet teleurgesteld!

Exact koppeling

Met de Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen het e-Commerce systeem en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en worden de werkstromen efficiënter afgehandeld.

>>Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling

Sap koppeling

Integratie van de webwinkel met SAP Business One door RIFF om uw e-commerce website krachtiger te maken en het beheren van het online winkelwagentje te vergemakkelijken.

>>Bekijk de Magento & SAP Business One koppeling

Navision koppeling

Dynamics NAV + e-Commerce integratie oplossing. Beheer alle e-commerce platform data door onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen aan uw e-commerce platform. Een e-commerce platform ontwikkelt u samen met RIFF.

>>Bekijk de Magento & Navision koppeling

Akeneo koppeling

Een Product Information Management is een tool die het centraliseren en harmoniseren van technische en marketing informatie van de catalogus en producten eenvoudiger maakt.

>>Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

Unit4 koppeling

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een e-commerce platform biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data die in Unit4 aanwezig zijn. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen.

>>Bekijk de Magento & Unit4 koppeling

Al onze koppelingen

RIFF ontwikkelt eigen modules voor Magento 1 en Magento 2. We bieden onze extensies aan op de online Magento-marktplaats Magento Connect. Complete extensies, goed geschreven code en de beste support, dat is wat u van ons mag verwachten. Een aantal voorbeelden:

>>Bekijk al onze koppelingen

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel voor een Magento webshop aanvragen?

Neem dan snel contact op!Wat is het antwoord op de volgende vraag?

RIFF, de Magento webshop specialist

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen onze e-commerce platform systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij houden van Awards 

Met ze allen zetten wij ons dagelijks in voor kwaliteit en deze is al meerdere malen beloond.

WINNAAR VAN MAGENTO INNOVATION AWARD

‘RIFF heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt.”

NOMINATIE INNOVATION LAS VEGAS

RIFF is genomineerd vanwege de rijk uitgeruste configurator die het bedrijf bouwde voor Dorel Juvenille.

GAZELLE AWARDS 2016 EN 2017

Het snelgroeiende e-commerce bureau RIFF uit Nijmegen en Amsterdam heeft de prestigieuze titel FD Gazelle toegekend gekregen van het Financieele Dagblad.

magento webshop

Van een Magento webshop weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van RIFF.


Warning: Illegal string offset 'url' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

Warning: Illegal string offset 'alt' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

Warning: Illegal string offset 'url' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

Warning: Illegal string offset 'alt' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

Warning: Illegal string offset 'url' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

Warning: Illegal string offset 'alt' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

Warning: Illegal string offset 'url' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

Warning: Illegal string offset 'alt' in /var/www/comjaa-rominesti/wordpress/current/wp-content/plugins/jaagers-portfolio/class-plugin.php on line 101

 •  
  Zandri brommeronderdelen e-commerce platform
  Onderdelen leveren voor scooters en brommers. Dat is wat Zandri doet. In de e-commerce platform kun je elk denkbaar onderdeel van elk scootermerk bestellen, wat het totale assortiment van Zandri op circa 200.000 producten brengt. Jaagers is sinds 2013 de vaste ontwikkelaar van Zandri. Recent werkten we aan de integratie van een ‘exploded view module’ met de bestaande e-commerce platform.
  Bekijk case
 • Comm
  Jaagers, Tribal (online marketing) en The Webcare Company (social customer engagement) zijn voor COMM (Museum voor Communicatie) bezig met een bijzonder project. Het museum wordt zowel fysiek als online verbouwd en uitgebreid, en wij houden ons bezig met de ‘online nieuwe jas’ van het museum. Oftewel: een nieuw concept, volgens een gezamenlijke oplossing voor de hele online customer journey.
  Bekijk case
   
 •  
  12GO Biking
  12GO Biking zou je kunnen kennen, omdat het een van de grootste fietsenwinkels van Nederland is. Met een verkoopbereik tot België en Duitsland. Je zou de fietsgigant haast de ‘IKEA voor fietsen’ kunnen noemen.
  Bekijk case
 • Tom's Wholesale e-commerce platform
  Tom’s Wholesale is de grootste ‘action support’ importeur en exporteur van de Benelux. Vijf jaar geleden begonnen, nu al de grootste in haar eigen markt. De groothandel is met name bekend als aanbieder van de populaire GoPro. Maar het mag ook surfmerk Liquid force, XS Stories (gericht op extreme sports) en GoldCoast Skateboards tot haar merken rekenen. Ondanks de vele afzetkanalen van Tom’s Wholesale was er één nog niet ingevuld: het online B2B-kanaal. Daar kwam Jaagers in beeld.
  Bekijk case