Magento Commerce

“Jaagers is specialist in het ontwikkelen van een Magento webshop. U wilt uw producten aanbieden op het internet maar geen extra werk? De e-Commerce oplossingen van Jaagers bieden uitkomst, informeer naar de mogelijkheden!”

De Magento webshop specialisten uit Nederland

Bij de volgende relaties maken wij de klantreis al een feestje

Gebruiksvriendelijkheid van MAGENTO

Het e-Commerce pakket is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet men diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het hart van de MAGENTO webshop

Het maximale uit uw onderneming halen doet u met onze e-Commerce oplossingen. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. Het feit dat de webshop enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van Magento.

Hierdoor krijgt u een hoogwaardige webwinkel waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. Onze webwinkels bieden vele voordelen en mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

E-commerce strategen

Met Jaagers als uw strategische partner op E-commerce. Samen kennen wij uw klant en maken we van elke klantreis een feestje.

E-commerce Design

Zonder interaction design geen effectieve website. Jaagers volgt ook na oplevering nauwkeurig de belevingen op de webshop.

E-commerce ontwikkelaars

Ontwikkeling van E-commerce platformen zit in ons bloed. Dit doen we vol passie en overgave voor ontzettend mooie klanten.

Magento integraties

Uw magento webshop integreren met de moderne EHP, PIM en sales platformen. Wij hebben ruime ervaring en bieden dagelijkse ondersteuning. 

Support afdeling

Wij hebben ons eigen dedicated support afdeling met ervaren E-commerce Developers. Graag helpen zij u ook verder naar de volgende stap.

Winnend team

Natuurlijk staan wij niet stil na oplevering van uw webshop. Ons team werkt nauw met uw samen zoals u van ons gewend bent.

x
  1. Neem contact met ons op

    En maak een start met onze feestelijk klantenreis!


Bedankt voor de vraag, opmerking of suggestie:


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op via of

Jaagers

  • Tel
  • Bedrijf
  • Bericht

Magento winner

Winnaar van Magento Innovation Award 2016.

‘Jaagers heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt. De uitbreiding op de standaard Magento-faciliteit vorm een belangrijk onderdeel van de reden dat Jaagers de innovatieprijs heeft gewonnen’, aldus het oordeel van de jury

Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor u aanzienlijk minder werk hebt met het beheren van uw assortiment. Het e-Commerce programma blinkt uit in eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Exact koppeling

Met de Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen het e-Commerce systeem en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en worden de werkstromen efficiënter afgehandeld.

>>Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling

SAP koppeling

Integratie van de webwinkel met SAP Business One door Jaagers om uw e-commerce website krachtiger te maken en het beheren van het online winkelwagentje te vergemakkelijken.

>>Bekijk de Magento & SAP Business One koppeling

Navision koppeling

Dynamics NAV + e-Commerce integratie oplossing. Beheer alle webshop data door onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen aan uw webshop. Een webshop ontwikkelt u samen met Jaagers.

>>Bekijk de Magento & Navision koppeling

Akeneo koppeling

Een Product Information Management is een tool die het centraliseren en harmoniseren van technische en marketing informatie van de catalogus en producten eenvoudiger maakt.

>>Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

Unit 4 koppeling

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een webshop biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data die in Unit4 aanwezig zijn. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen.

>>Bekijk de Magento & Unit4 koppeling

M3 Lawson koppeling

Uw business intelligence M3 Lawson koppelen aan uw webshop. De processen van dit EHP systeeem met de bijbehorende werkwijze van uw organisatie kunnen naadloos geïmplementeerd worden.

 

Infor koppeling

Uw webshop omgeving gekoppeld hebben aan uw ERP pakket INFOR. Wij hebben uitgebreide ervaring met het koppelen aan dit systeem.

magento themes

Jaagers, de Magento specialist

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen onze webshop systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen van Magento

met dit programma heeft u vele voordelen ten opzichte van andere webshop software. Het is daarom ook niet raar dat veel bedrijven in de e-commmerce kiezen voor deze software.

Open-source

Wat inhoudt dat de broncode van de webshop voor iedereen beschikbaar is. Dit webwinkelpakket is gratis en er zijn veel goede extensies te vinden. Een enorme achterban zorgt voor een continue stroom van nieuwe ontwikkelingen en support.

magento-webshop-silver-solution-partner

Van Magento webshops weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van Jaagers.

“Wat woorden van onze partners”

ruud van den ark

Ruud van den Ark van Trampoline.nl

“Onderscheidend in kwaliteit, snelheid en slimme E-commerce oplossingen. Ons feestje en klantreis was nooit zo positief geweest zonder Jaagers.” – Ruud van der Ark, Avyna – www.trampoline.nl

Samenwerking met Jaagers

Diverse gerenommeerde namen uit de wereld van Magento hebben wij op de koffie gehad bij Avyna trampolines, de lekkerste en gezelligste koffie was met het team van Jaagers.

Geen fratsen en valse beloftes maar gewoon doen waar ze voor staan. Jaagers is een innovatief bedrijf dat komt met de juiste klantoplossingen en een perfecte B2C als B2B website voor onze speelgoed producten.

Net als Avyna trampolines heeft Jaagers persoonlijke service hoog in het vaandel staan, samen hebben we ongeremd en onbezorgd de nieuwe E-commerce website mogen ontwikkelen en voorzien van de perfecte Avyna branding.

Voor ons heeft Jaagers aangetoond en zeker bewezen dat ze in Nederland tot de top behoren als het gaat om de ontwikkeling van Magento webshops gekoppeld via de Dealer4Dealer koppeling aan ons Exact Globe Next boekhoudpakket.

Teije bakker triview

Teije Bakker van Triview

Gezamenlijk met Jaagers van onze businesscases tot uitvoering. Producten en diensten die zich onderscheiden van de Markt. Met het creatieve en oplossende denkvermogen van Jaagers hebben we een langdurige relatie ontwikkeld.

Jessica Hoogsteen van Mempay

Subscription Commerce is een relatief nieuw businessmodel in Nederland. Wij waren op zoek naar een partij die met ons mee zou denken en ervaring had me het ontwikkelen van Magento modules. Jaagers sloot hier naadloos op aan en ze hebben ons niet teleurgesteld!