Magento webshop Commerce

Wat WordPress is onder de cms-systemen voor websites is Open Source software-aanbieder Magento voor de e-commercesystemen: een ijzersterk brand dat gebruiksvriendelijke, complete, flexibele platforms voor uw webshop biedt. Magento maakt het mogelijk om uw datastromen op het gebied van fulfilment, marketing, logistiek, financieel makkelijk uit een centraal systeem te destilleren.

De Magento e-commerce specialisten uit Nederland

Bij de volgende relaties maken wij de klantreis al een feestje

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

Magento werd in maart 2008 gelanceerd als open source webshop-pakket en is nog steeds ongekend populair. Bij velen geliefd vanwege de unieke componenten. Voor een open source-pakket is Magento een zeer professioneel e-commerce platform. Zeker als u het afzet tegen de relatief lage kosten. Met de vele (gratis) plug-ins is uw webshop precies in te richten volgens uw wensen. Magento is geschikt voor webshops van elk bedrijf, hoe groot uw organisatie ook is. Door het complete, modulaire systeem is het platform makkelijk uit te bouwen en verandert Magento mee met elke verandering in uw organisatie.

Voordelen van Magento

• Relatief goedkoop
• Flexibel open source-systeem
• Geschikt voor kleine en grote bedrijven
• Multistore ondersteuning
• Schaalbaarheid
• Veel (gratis)plug-ins
• Makkelijke integratie met andere diensten
• Onderhoud uitbesteden of in eigen beheer: u kiest

Magento en Jaagers: partnerschap

Als Magento zo compleet is, waar heeft u ons dan voor nodig? Jaagers en Magento zijn een goed verbond. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. De producten van Magento passen daarbij. Net als Magento zijn wij in staat om onze klanten zo flexibel mogelijk te helpen met flexibele oplossingen. Jaagers is een specialist in het ontwikkelen van Magento e-commerce platforms, we doen niet anders. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook.

Wij helpen u in de eerste plaats om alle relevante mogelijkheden van Magento te benutten. In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. Voor de overige 30% heeft Jaagers de oplossingen in huis. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op bestaande pakketten. Techniek heeft uitleg en visie nodig. Waarom hebben we gedaan wat we gedaan hebben? Dat antwoord geven we u.

Gebruiksvriendelijkheid van MAGENTO

Het e-Commerce pakket is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet men diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het hart van een MAGENTO e-commerce platform

Het maximale uit uw onderneming halen doet u met onze e-Commerce oplossingen. Jaagers is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. Het feit dat de e-commerce platform enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van Magento.

Hierdoor krijgt u een hoogwaardige webwinkel waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. Onze webwinkels bieden vele voordelen en mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

1x1.trans

HAAL MEER UIT ONZE MAGENTO MODULES

Jaagers ontwikkelt eigen modules voor Magento 1 en Magento 2. We bieden onze extensies aan op de online Magento-marktplaats Magento Connect. Complete extensies, goed geschreven code en de beste support, dat is wat u van ons mag verwachten. Een aantal voorbeelden:

Parts Catalog generator

Met deze interactieve catalogus kunt u onderdelen van producten automatisch indexeren. Uitermate geschikt voor technische tekeningen en lijsten met veel verschillende onderdelen

Naar Parts catalog generator

Files sync

Data handmatig overzetten kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. En belangrijker nog: het is behoorlijk foutgevoelig. Files Sync maakt dit overbodig voor gebruikers van Pim systemen.

Naar de File Sync Extension

Auto Login

Met deze extra extensie van Jaagers helpt u uw klanten door beiden tegelijkertijd in te loggen en realtime door het bestelproces te lopen.

Naar de auto login module

Sort Navigation Links

Zelf bepalen welke modules en tabbladen er wel en niet getoond worden in uw dashboard? Onze extensie Sort account navigation links maakt dat mogelijk.

Bekijk de module voor Sort Navigation links

Subscription module

Een partnership zoals we met Mempay hebben, is voor ons ideaal. Zo bevlogen als wij zijn in Magento ten volle inzetten voor toepassingen waar onze klanten bij gebaat zijn, zo gedreven is Mempay in de ontwikkeling van subscription-modellen.

Bekijk de subsctiption module en start je eigen subscription e-commerce

S&H Koppeling

Laat u producten door externe fullfilmentpartij S&H beheren en verzenden? Dankzij de koppeling tussen de Magento-e-commerce platform en S&H centraliseert u ook alle diensten rondom de verzendingen. Jaagers ontwikkelde een module die u alle zorgen uit handen neemt.

Naar de S&H module van Magento

E-commerce strategen

Met Jaagers als uw strategische partner op E-commerce. Samen kennen wij uw klant en maken we van elke klantreis een feestje.

Magento integraties

Uw magento e-commerce platform integreren met de moderne EHP, PIM en sales platformen. Wij hebben ruime ervaring en bieden dagelijkse ondersteuning. 

E-commerce Design

Zonder interaction design geen effectieve webshop. Jaagers volgt ook na oplevering nauwkeurig de belevingen op het platform.

Support afdeling

Wij hebben ons eigen dedicated support afdeling met ervaren E-commerce Developers. Graag helpen zij u ook verder naar de volgende stap.

E-commerce ontwikkelaars

Ontwikkeling van E-commerce platformen zit in ons bloed. Dit doen we vol passie en overgave voor ontzettend mooie klanten.

Winnend team

Natuurlijk staan wij niet stil na oplevering van uw e-commerce platform. Ons team werkt nauw met uw samen zoals u van ons gewend bent.

Meedenkend vermogen.

Ondanks dat we een kei in techniek zijn, doen we meer dan dat. U hoeft niet met een kant-en-klaar idee te komen, dat is juist waar we bij Jaagers ook goed in zijn. Wij zien onszelf als een creatief en technisch specialist en solution manager. En staat uw webshop eenmaal, dan hoeft niet bang te zijn dat we u daarna loslaten. We bieden u de support en ondersteuning die u nodig heeft. U bepaalt de zelf de mate. Bij veel van onze klanten leert de ervaring dat ontwikkelingen nooit stilstaan. Op basis van agile werken we aan de continue doorontwikkeling van uw e-commerce-platform.

Magento-varianten.

Start u een nieuwe webshop? In dat geval adviseren onze specialisten vaak Magento 2. De overstap naar Magento 2 is onvermijdelijk, vroeg of laat moet u over. Magento 1 wordt nog drie jaar ondersteund, zo wordt gezegd. Lees hier meer over de voordelen van Magento 2.0. Voor de grotere retailers (ten minste 50.000 producten) waarvoor een Service Level Agreement een must is, is de Magento Enterprise editie een uitkomst. Business-to-business e-commerce platform Magento B2B helpt u en uw klanten om zo efficiënt mogelijk te bestellen.

Kom kennismaken

Tijdens een eerste klantsessie trekken we ruim de tijd uit om het hele proces met u als klant te bespreken. Of daar nu 2 of 4 uur voor nodig is. Bij wijze verslag van dit gesprek ontvangt u van ons in begrijpelijke taal de ‘what’ binnen de why, how, what circle, het leidende model voor al uw marketingcommunicatie-projecten. Als het nodig is, plannen we een tweede sessie in. Na een A&R (ureninschatting) en functioneel ontwerp gaan we niet voor u, maar mét u aan de slag. Natuurlijk, wij voeren uiteindelijk het werk uit waarvoor u ons inschakelt, maar wel altijd in samenspraak met u.

Exact koppeling

Met de Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen het e-Commerce systeem en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en worden de werkstromen efficiënter afgehandeld.

>>Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling

SAP koppeling

Integratie van de webwinkel met SAP Business One door Jaagers om uw e-commerce website krachtiger te maken en het beheren van het online winkelwagentje te vergemakkelijken.

>>Bekijk de Magento & SAP Business One koppeling

Navision koppeling

Dynamics NAV + e-Commerce integratie oplossing. Beheer alle e-commerce platform data door onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen aan uw e-commerce platform. Een e-commerce platform ontwikkelt u samen met Jaagers.

>>Bekijk de Magento & Navision koppeling

Akeneo koppeling

Een Product Information Management is een tool die het centraliseren en harmoniseren van technische en marketing informatie van de catalogus en producten eenvoudiger maakt.

>>Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

Unit 4 koppeling

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een e-commerce platform biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data die in Unit4 aanwezig zijn. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen.

>>Bekijk de Magento & Unit4 koppeling

M3 Lawson koppeling

Uw business intelligence M3 Lawson koppelen aan uw e-commerce platform. De processen van dit EHP systeeem met de bijbehorende werkwijze van uw organisatie kunnen naadloos geïmplementeerd worden.

 

Infor koppeling

Uw e-commerce platform omgeving gekoppeld hebben aan uw ERP pakket INFOR. Wij hebben uitgebreide ervaring met het koppelen aan dit systeem.

magento themes

Jaagers, de Magento specialist

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen onze e-commerce platform systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen van Magento

met dit programma heeft u vele voordelen ten opzichte van andere e-commerce platform software. Het is daarom ook niet raar dat veel bedrijven in de e-commmerce kiezen voor deze software.

Open-source

Wat inhoudt dat de broncode van de e-commerce platform voor iedereen beschikbaar is. Dit webwinkelpakket is gratis en er zijn veel goede extensies te vinden. Een enorme achterban zorgt voor een continue stroom van nieuwe ontwikkelingen en support.

Magento winner

Winnaar van Magento Innovation Award 2016.

‘Jaagers heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt. De uitbreiding op de standaard Magento-faciliteit vorm een belangrijk onderdeel van de reden dat Jaagers de innovatieprijs heeft gewonnen’, aldus het oordeel van de jury

Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor u aanzienlijk minder werk hebt met het beheren van uw assortiment. Het e-Commerce programma blinkt uit in eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

x
 1. Neem contact met ons op

  En maak een start met onze feestelijk klantenreis!


Bedankt voor de vraag, opmerking of suggestie:


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op via of

Jaagers

 • Tel
 • Bedrijf
 • Bericht

magento-e-commerce platform-silver-solution-partner

Van een Magento webshop weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van Jaagers.

“Wat woorden van onze partners”

ruud van den ark

Ruud van den Ark van Trampoline.nl

“Onderscheidend in kwaliteit, snelheid en slimme E-commerce oplossingen. Ons feestje en klantreis was nooit zo positief geweest zonder Jaagers.” – Ruud van der Ark, Avyna – www.trampoline.nl

Samenwerking met Jaagers

Diverse gerenommeerde namen uit de wereld van Magento hebben wij op de koffie gehad bij Avyna trampolines, de lekkerste en gezelligste koffie was met het team van Jaagers.

Geen fratsen en valse beloftes maar gewoon doen waar ze voor staan. Jaagers is een innovatief bedrijf dat komt met de juiste klantoplossingen en een perfecte B2C als B2B website voor onze speelgoed producten.

Net als Avyna trampolines heeft Jaagers persoonlijke service hoog in het vaandel staan, samen hebben we ongeremd en onbezorgd de nieuwe E-commerce website mogen ontwikkelen en voorzien van de perfecte Avyna branding.

Voor ons heeft Jaagers aangetoond en zeker bewezen dat ze in Nederland tot de top behoren als het gaat om de ontwikkeling van Magento e-commerce platforms gekoppeld via de Dealer4Dealer koppeling aan ons Exact Globe Next boekhoudpakket.

Teije bakker triview

Teije Bakker van Triview

Gezamenlijk met Jaagers van onze businesscases tot uitvoering. Producten en diensten die zich onderscheiden van de Markt. Met het creatieve en oplossende denkvermogen van Jaagers hebben we een langdurige relatie ontwikkeld.

1x1.trans

Jessica Hoogsteen van Mempay

Subscription Commerce is een relatief nieuw businessmodel in Nederland. Wij waren op zoek naar een partij die met ons mee zou denken en ervaring had me het ontwikkelen van Magento modules. Jaagers sloot hier naadloos op aan en ze hebben ons niet teleurgesteld!

 •  
  Nedac Sorbo b2b e-commerce platform
  Nedac Sorbo is actief in een groot aantal non food-categorieën en mag zichzelf in meerdere (complexe) productcategorieën marktleider noemen. Het bedrijf levert alleen in Nederland al zo’n 10.000 producten aan een groot deel van de supermarktketens. Jaagers werd aangetrokken om het B2B-kanaal goed op poten te zetten.
  Bekijk case
 • Unitednude Webshop
  Deze opdracht was voor ons interessant vanwege meerdere redenen. Niet in de laatste plaats vanwege de branche; waar we normaal gesproken vaak te maken hebben met business cases in een meer technische omgeving, vraagt een fashion-product in veel opzichten om een andere aanpak en andere inzichten. United Nude is een B2C-klant met een internationaal karakter, die verschillende soorten doelgroepen bedient.
  Bekijk case
   
 •  
  Crownstudent configurator
  Crownstudent behoort tot een van de grootste online aanbieders van studentmössa’s in het eigen land Zweden, maar ook in Denemarken en Noorwegen. De productiefaciliteit bevindt zich in Polen. Om de concurrentie af te troeven, moest er een goede configurator worden gebouwd, waarmee de klant zijn eigen product kan customizen. De configurator geeft Crownstudent een grote voorsprong. Er zijn veel configuratoren, maar wel met veel minder mogelijkheden. De expliciete vraag aan Jaagers was om, ondanks de vele opties van de configurator, toch te zorgen voor een goede mobiele weergave.
  Bekijk case
 • Dorel Juvenile Webshops
  Tot de Dorel Group behoren wereldwijd toonaangevende merken, zoals Maxi-Cosi, Bebe Confort, Babyvalue, Safety 1st en Quinny. Dorel loopt voorop in innovatieve, veilige kinderproducten. Wij zorgen ervoor dat die aantrekkelijk gepresenteerde en goed vindbare producten makkelijk online te bestellen zijn. Samen zijn alle individuele merken onder de vlag van Dorel Juvenile goed voor 8 aantal e-commerce platforms. Jaagers is de partij die er sinds mei 2015 voor zorgt dat al deze e-commerce platforms optimaal presteren
  Bekijk case