Magento Commerce

voor wie zijn e-commerce platform serieus neemt

23%

Meer online verkopen

Commerce

Cijfers

45%

Meer online bezoeken

Mooie stijging

20%

Meer brochure aanvragen

belangrijke leads

Zal ik kiezen voor Magento Commerce of toch maar bij de Community edition blijven? Loopt u daar al een tijd over te piekeren? Dan legt PROUD NEXT u nu kort uit wat de voordelen, verschillen én de serieuze overwegingen zijn om voor Magento Commerce te kiezen.

Magento Commerce specialisten van Proud Nerds deinsen niet terug voor een uitdaging

Dat wij voor mooie oplossingen gaan is al wel duidelijk. Van configuratoren, webshops met 7 miljoen producten tot aan complete B2b oplossingen voor multinationals. 

Ook weten wij de weg te bewandelen tot aan compleet geavanceerde login gegevens met data zoals persoonlijke patiënten dossiers.

Geen uitdaging is ons te groot.

Magento Commerce is er als uw e-commerce platform-inspanningen serieuze vormen begint aan te nemen. De Community edition biedt in de basis voor een gratis platform mooie mogelijkheden. Maar wie een stapje verder wil en groter durft te dromen en denken, komt al snel uit bij Enterprise van Magento.

Wij adviseren onze klanten te kiezen voor Enterprise zodra zij boven bepaalde bezoekers- en productaantallen uitkomen. Het biedt u extra zekerheid om mee te beginnen. Magento Commerce kent een ongekende set met mogelijkheden met uitzonderlijke service en flexibiliteit. De prijs ligt dan toch beduidend lager dan bij de vele concurrerende platformen.

Als Magento zo compleet is, waar heeft u ons dan voor nodig? PROUD NERDS en Magento zijn een goed verbond. PROUD NERDS is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. De producten van Magento passen daarbij. Net als Magento zijn wij in staat om onze klanten zo flexibel mogelijk te helpen met flexibele oplossingen. PROUD NERDS is een specialist in het ontwikkelen van Magento e-commerce platforms, we doen niet anders. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook.

Wij helpen u in de eerste plaats om alle relevante mogelijkheden van Magento te benutten. In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. Voor de overige 30% heeft PROUD NERDS de oplossingen in huis. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op bestaande pakketten. Techniek heeft uitleg en visie nodig. Waarom hebben we gedaan wat we gedaan hebben? Dat antwoord geven we u.

  • ten minste 50.000 producten in uw e-commerce platform heeft
  • meer dan 500 bestellingen per maand binnenkrijgt
  • elke maand zeker 600.000 bezoekers heeft in uw webshop
  • minimaal € 500.000,- omzet draait
  • met support vanuit Magento via een SLA zekerheid heeft

Met wie mogen wij o.a. samenwerken

Driving FULL EXPERIENCE for leading brands
logo pon
vvv logo
logo prominent
malmberg logo
mosadex logo
Cofigurator opties binnen Quinny

Magento Commerce zorgt voor een hogere conversie.

We weten allemaal dat een langzame e-commerce platform dodelijk kan zijn voor uw conversie. Dit e-commerce programma staat als een huis. Heeft u een (onverwachte) piek in uw bezoekersaantallen of zijn er net veel producten tegelijk toegevoegd aan uw shop? Voor Enterprise geen probleem! Grote bezoekersstromen, een grote hoeveelheid orders of transacties worden door Enterprise allemaal verwerkt, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de snelheid in uw shop.

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten over onze dienstverlening

Maarten Bos

Maarten Bos

Prominent
"De programmeurs van Proud Nerds weten als geen ander de vertaling naar commerce te verwezenlijken."
Jesper Knutson

Jesper Knutson

Crown Student
"With a broad technical know-how, responsive and committed, they always deliver a first-class product beyond the ordinary."
"Developers pur sang. Binnen de headless oplossingen weten ze hun weg perfect te vinden."

Maak een afspraak en reis mee

Wij plannen graag een FULL EXPERIENCE in voor jullie e-Commerce journey

Bekijk wat van onze cases

Wij laten graag zien waar we ontzettend goed in zijn.