Magento Enterprise:
voor wie zijn webshop serieus neemt

Zal ik kiezen voor Magento Enterprise of toch maar bij de Community edition blijven? Loopt u daar al een tijd over te piekeren? Dan legt Jaagers u nu kort uit wat de voordelen, verschillen én de serieuze overwegingen zijn om voor Enterprise te kiezen.

magento enterprise

Jaagers adviseert…

Magento Enterprise is er als uw webshop-inspanningen serieuze vormen begint aan te nemen. De Community edition biedt voor een gratis platform mooie basisfunctionaliteiten. Maar wie een stapje verder wil en groter durft te dromen en denken, komt al snel uit bij Enterprise. Magento Community ombouwen is vrijwel onmogelijk. Hiervoor moet u tientallen modules en extensies installeren en dan nog kunnen de plug-ins makkelijk met elkaar conflicteren.

Wij adviseren onze klanten te kiezen voor Enterprise zodra zij boven bepaalde bezoekers- en productaantallen uitkomen. Het biedt u extra zekerheid om mee te beginnen. De Magento Enterprise-editie kent een ongeëvenaarde feature set met uitzonderlijke service en flexibiliteit. De prijs daarentegen ligt beduidend lager dan bij de vele concurrerende platformen.

magento enterprise

Magento Enterprise is interessant als u:

 • ten minste 50.000 producten in uw webshop heeft
 • meer dan 500 bestellingen per maand binnenkrijgt
 • elke maand zeker 600.000 bezoekers heeft in uw webshop
 • minimaal € 500.000,- omzet draait
 • met support vanuit Magento via een SLA zekerheid heeft

Enterprise werkt conversieverhogend

We weten allemaal dat een langzame webshop dodelijk kan zijn voor uw conversie. Dit e-commerce programma staat als een huis. Heeft u een (onverwachte) piek in uw bezoekersaantallen of zijn er net veel producten tegelijk toegevoegd aan uw shop? Voor Enterprise geen probleem! Grote bezoekersstromen, een grote hoeveelheid orders of transacties worden door Enterprise allemaal verwerkt, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de snelheid in uw shop.

Nog meer voordelen:

 • Genereer meer traffic en converteer bezoekers tot kopers
 • Pas look, feel en functionaliteiten volledig aan de branding van uw shop aan
 • Altijd technische ondersteuning beschikbaar
 • De automatische e-mailmarketing herinnermodule maakt doelgerichte promotie mogelijk
 • Een loyalty systeem beloont uw klanten en bevordert vervolgaankopen
 • Meer inzicht in surf en aankoopgedrag van uw bezoekers
 • Biedt betere mogelijkheden voor een responsive website

Magento winner

Winnaar van Magento Innovation Award 2016.

‘Jaagers heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt. De uitbreiding op de standaard Magento-faciliteit vorm een belangrijk onderdeel van de reden dat Jaagers de innovatieprijs heeft gewonnen’, aldus het oordeel van de jury

x
 1. Neem contact met ons op

  En maak een start met onze feestelijk klantenreis!


Bedankt voor de vraag, opmerking of suggestie:


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op via of

Jaagers

 • Tel
 • Bedrijf
 • Bericht
[/vc_row]

 

Magento Community Edition

De Community Edition is een gratis aangeboden webshop. Het werd opgericht als open source software pakket. Dat betekent dat iedereen kan deze editie kan downloaden zonder hiervoor te moeten betalen. Bovendien, gebruikers zijn vrij om veranderingen aan te brengen. Dit allemaal om de behoefte van de webshop verder uit te bouwen. Miljoenen gebruikers over de hele wereld geprofiteren op dit moment van de functies die de communitie editie biedt.

Kleine bedrijven, door gebruik te maken van de basis functionaliteiten, profiteren het meest met deze gratis editie. Onze programmeurs hebben wij al vele extra plugins ontwikkeld die de Community Edition krachtiger maken.

Magento Enterprise Edition

Er zijn vele Community Edition gebruikers die aangeven hebben niet uit de voeten te kunnen met de Communitie Editie. Sommige gebruikers hebben extra geavanceerde functies, terwijl anderen op zoek zijn naar meer maatwerk opties die de gratis versie niet kan bieden.

De nieuwe versie is gemaakt om deze zorg aan te pakken. Dit platform is in basis gelijk aan de gratis versie, maar het heeft meer functies toegevoegd om de behoeften van zijn gebruikers tegemoet te komen. Bovendien is deze volledig ondersteund door het Magento team. Dit e-commerce programma duwt bedrijven naar een hoger niveau.

Er word een SLA ( Service Level Agreement ) afgesproken waarbij de Abonnees volledige steun van het team krijgen dat te benaderen is via telefoon of e-mail.