Auto Login Voor Magento

Met deze extra extensie van PROUD NEXT helpt u uw klanten door beiden tegelijkertijd in te loggen en realtime door het bestelproces te lopen. Ook kunnen uw servicedeskmedewerkers bestellingen plaatsen voor de klant. Alle bestellingen en mutaties vinden plaats in ??n systeem (Magento). Dat betekent: meer bestelgemak en tevreden klanten!

Hoe werkt de autologin module voor Magento:

De Auto Login-module die PROUD NEXT ontwikkelde, helpt bij het optimaliseren van order processing en ondervangt problemen die uw klanten kunnen ervaren tijdens het bestelproces. Eenmaal ingelogd met een admin-account krijgt u toegang tot alle informatie van uw klant. U kunt op dat moment gebruikmaken van dezelfde beheerdersfunctie als de klant en dezelfde dingen zien. Klanten die telefonisch een probleem rapporteren of bellen met een telefonische order kunnen dus direct geholpen worden bij een bestelling van product of dienst of het wijzigen van hun instellingen. U kunt bestellingen direct plaatsen. De authenticatie via een certificaat gebeurt via de handtekening en de gegevens in het klantsysteem worden automatisch en realtime bijgewerkt voor een ge?ntegreerde business. Deze maatwerk-extensie laat extra features zien die handig zijn voor de servicedeskmedewerker.

Voor wie is de auto login module:

Voor bedrijven die opereren in een business-to-business-omgeving en die de sales-afdeling van hun klanten optimaal gebruikersgemak willen bieden

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!